-
Kobieta śpiewa "na pewno" albo "na bank" w refrenieJakaś piosenka o miłości, usłyszałem w Empiku i wryła mi się w pamięć. Wiem, że śpiewała ...
-
pamietam teledyskna teledysku był statek który pływał nie po wodzie a po ludziach co miało być ...
-
Jaki tytuł muzyki :) ?[youtube.com] 12:55-13:48 z przerwami
-
Muzyka z gryMuzyka z podanej gry przeglądarkowej [newgrounds.com]
-
Disco polo ciemnowłosa wokalistkaSzukam piosenki disco polo wykonywanej przez zespół z ciemnowłosą wokalistką (trochę podobna do Lili). Teledysk ...
-
CO to za nuta, pomoże ktoś ? od 0:41[youtube.com]
-
Rap nwm czy 2 inne piosenki czy jedna I Jaki tytuł jest tej 2Słowa piosenki :Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia nie chce być tym co ...
-
Czy ktoś to rozpoznajeProszę o tytuł i wykonawcę
-
Muzyka z filmu na YTKtoś wie co to może być za kawałek od 3:14 [youtu.be]
-
Witam, poszukuję tytułu piosenkiWpisuję w google słowa które wydaję mi się, że słyszę ale nie mogę nic znaleźć. ...
-
Proszę o tytuł piosenkiCo to za piosenka? Soundhound, shazan nie wyszukuje.
-
Eska tvSzukam piosenki anglojęzycznej,granej na esce tv, nie pamiętam ani tytułu ani wykonawcy, tylko tyle,że teledysk ...
-
Biesiadna ukraińska muzyka z powtarzanym słowem "zeei"Taka typowa muzyka do tańczenia, niestety nic więcej nie wiem, ale jak macie coś innego ...
-
podobna piosenkaCześć, orientuje się ktoś może czym 'zainspirowany' jest fragment 0:34 -0:44 ? (na 100% śmiga ...
-
Instagramowe songHej, szukam piosenki, która opowiada o dziewczynie i instagramie. Nie znam dokładnie treści ale wiem, ...
-
Jaka to melodiaSiemka, od pewnego czasu mam w głowie teledysk pewnej piosenki i nie mam pojęcia jak ją ...
-
Sampel w polskiej piosencewitam, szukam w jakiej polskiej piosence był sampel z piosenki kayne west the morning, to ...
-
Jakie to utwory?Z góry dziękuję za ich rozpoznanie. Aplikacje do rozpoznawania ich nie rozpoznają.
-
Bardzo Ważne dla mnie Kto zna ten utwór niech do mnie napisze !Prawdopodobnie utwór jest z NCS lub Trap Nation coś w tym stylu Bardzo ...
-
Piosenka Duet Kobieta i mężczyznaPotrzebuje na szybko jak się nazywa piosenka jedyne co pamiętam to Duet kobieta i mężczyzna ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Ktoś wie jak nazywa się ta piosenka?Ostatnio słyszałem piosenkę, w której w refrenach i na początku piosenki kobieta śpiewa piskliwym głosem ...
-
Co to za piosenka?Szukam piosenki, na początku ostre gitary elektryczne, na pewno śpiewa kobieta z facetem w duecie. ...
-
Zasłyszana u fryzjera / pamiętam TELEDYSKHalko. Siedząc w fotelu u fryzjera miałem dobry widok na telewizor, który odbijał się w ...
-
Jaka To Piosenka Z Intra?[youtu.be] Szukałam na tej stronie [player.epidemicsound.com] i nie mogę znaleźć, pomoże ktoś? Będę wdzięczna!