-
Muzyka animatorów z TurcjiWitam, Od kilku lat szukam piosenki z Tureckiego hotelu Holiday Garden resort 2010 rok. Piosenka ...
-
Pewien cover piosenki Del Shannon - RunawayZasłyszany lata temu w radiu BIS (około 2006), ten kawałek nie daje mi spokoju. Jest ...
-
Nuta z filmikuWitam, szukam nuty z 2:22 [youtu.be]
-
Co to za piosenka?Jaki tytuł nosi piosenka z początku filmika [youtube.com]
-
Muzyka z serialu Mr PicklesWitam, w serialu Mr Pickles s02e04 Shövenpucker jest moment gdzie leci dany utwór (0:59-1:30): [youtube.com] Będę wdzięczny ...
-
Co To Za Piosenka ...Kilka godzin temu wpadła mi do głowy pewna piosenka, którą usłyszałem pierwszy raz w zeszłym ...
-
Co to za piosenka w tle 2:39 YT Shore[youtube.com] 2:39
-
Szukam Remixu Jednej Piosenki[facebook.com] shazam pokazał ze to "Brothers Dreamers - Colorado" lecz nie potrafię znaleźć co to ...
-
Piosenka z ładnym teledyskiemWitam. Szukam piosenki która leciała na TVS dzisiaj (4 sierpnia) o godzinie około 15/15:03 przed ...
-
Szukam piosenkiitam szukam teledusku... wydaj mi sei ze jest to teledysk r'n'b wyglada to mniej wiecej w ...
-
muzyka z radiajest to muzyka z radia angielska w refrenie jest uuuuuuu uuuuu uuuuuu śpiewa jakiś pan ...
-
Piosenka chór? kobiece wysokie głosyHej. Już super długo chodzi za mną ta piosenka, o której tak naprawdę prawie nic ...
-
Muzyka z infolinii Mulimedia PolskaWitam, Szukam piosenki z infolinii Multimedia Polska. Piosenka rockowa, spiewana przez mezczyzne, w refrenie spiewa "uuu uuuu ...
-
Kobieta śpiewa "na pewno" albo "na bank" w refrenieJakaś piosenka o miłości, usłyszałem w Empiku i wryła mi się w pamięć. Wiem, że śpiewała ...
-
pamietam teledyskna teledysku był statek który pływał nie po wodzie a po ludziach co miało być ...
-
Jaki tytuł muzyki :) ?[youtube.com] 12:55-13:48 z przerwami
-
Muzyka z gryMuzyka z podanej gry przeglądarkowej [newgrounds.com]
-
Disco polo ciemnowłosa wokalistkaSzukam piosenki disco polo wykonywanej przez zespół z ciemnowłosą wokalistką (trochę podobna do Lili). Teledysk ...
-
CO to za nuta, pomoże ktoś ? od 0:41[youtube.com]
-
Rap nwm czy 2 inne piosenki czy jedna I Jaki tytuł jest tej 2Słowa piosenki :Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia nie chce być tym co ...
-
Czy ktoś to rozpoznajeProszę o tytuł i wykonawcę
-
Muzyka z filmu na YTKtoś wie co to może być za kawałek od 3:14 [youtu.be]
-
Witam, poszukuję tytułu piosenkiWpisuję w google słowa które wydaję mi się, że słyszę ale nie mogę nic znaleźć. ...
-
Proszę o tytuł piosenkiCo to za piosenka? Soundhound, shazan nie wyszukuje.
-
Eska tvSzukam piosenki anglojęzycznej,granej na esce tv, nie pamiętam ani tytułu ani wykonawcy, tylko tyle,że teledysk ...