-
Nieznana piosenka satyryczna z refrenem "Prędzej bym się śmierci spodziewała"Śpiewa Pani, wydaje się, że to piosenka z ubiegłego stulecia. Pojawia się cyklicznie zdanie -"Prędzej ...
-
"zabierz mnie gdzie chcesz.. sama wiesz"Hej, szukam piosenki gdzie w tytule wokalista smutnym zmęczonym głosem śpiewa taki tekst: "zabierz mnie tam ...
-
Co to za piosenka która leciała w RADIU CCM przed godz 13.00 lub po godzinie.12.00Tak jak w tytule w radiu CCM usłyszałem piosenke po angielsku którą śpiewała jakaś kobieta ...
-
Czy rozpoznaje ktoś ten utwór? Muzyka klubowaJak w tytule, proszę o pomoc w zidentyfikowaniu utworu
-
Stara wojskowa...Witam od kliku lat poszukuję tekstu starej wojskowej piosenki. Niestety znam tylko kilka jej wersów: Było ...
-
Piosenka shaking rock'n'rollByłem na urlopie w Słowenii i w radiu leciała bardzo fajna piosenka do tańczenia rock'n'rolla. Leciały ...
-
San Sebastian (ED Calle)- gdzieś to już słyszałemWitajcie! Słucham piosenki San Sebastian w wykonaniu Ed Calle. Główny temat muzyczny jest tak wyraźny, ...
-
piosenka w tleCześć, ktoś kojarzy może co to za nutka leci od 8:20? shazam nie rozpoznaje [youtu.be]
-
co to za nutka z 4 minuty stare klimaty[youtube.com]
-
Co to za melodia w tle, jak nazywa się ten utwór w oryginalnej wersji?Muzyka z tego filmiku [youtube.com] Na sound hound i schazam wyszukało mi coś takiego: Time Zone ...
-
co to za utwór[youtu.be] początek 21:27
-
Jak się nazywa ten utwór zagrany na skrzypcach?Utwór pochodzi z TVP3. Z góry dziękuję za jego rozpoznanie.
-
Taniec kleopatryUtwór został nagrany z polskiego radia mniej więcej w roku 1996. Z tego co pamiętam, ...
-
Muzyka animatorów z TurcjiWitam, Od kilku lat szukam piosenki z Tureckiego hotelu Holiday Garden resort 2010 rok. Piosenka ...
-
Pewien cover piosenki Del Shannon - RunawayZasłyszany lata temu w radiu BIS (około 2006), ten kawałek nie daje mi spokoju. Jest ...
-
Nuta z filmikuWitam, szukam nuty z 2:22 [youtu.be]
-
Co to za piosenka?Jaki tytuł nosi piosenka z początku filmika [youtube.com]
-
Muzyka z serialu Mr PicklesWitam, w serialu Mr Pickles s02e04 Shövenpucker jest moment gdzie leci dany utwór (0:59-1:30): [youtube.com] Będę wdzięczny ...
-
Co To Za Piosenka ...Kilka godzin temu wpadła mi do głowy pewna piosenka, którą usłyszałem pierwszy raz w zeszłym ...
-
Co to za piosenka w tle 2:39 YT Shore[youtube.com] 2:39
-
Szukam Remixu Jednej Piosenki[facebook.com] shazam pokazał ze to "Brothers Dreamers - Colorado" lecz nie potrafię znaleźć co to ...
-
Piosenka z ładnym teledyskiemWitam. Szukam piosenki która leciała na TVS dzisiaj (4 sierpnia) o godzinie około 15/15:03 przed ...
-
Szukam piosenkiitam szukam teledusku... wydaj mi sei ze jest to teledysk r'n'b wyglada to mniej wiecej w ...
-
muzyka z radiajest to muzyka z radia angielska w refrenie jest uuuuuuu uuuuu uuuuuu śpiewa jakiś pan ...
-
Piosenka chór? kobiece wysokie głosyHej. Już super długo chodzi za mną ta piosenka, o której tak naprawdę prawie nic ...