-
Fragment z imprezyMam nagranie kawałka piosenki, ale nie mam pojęcia co to. Załączam plik
-
Muzyka grozy z filmiku youtube i potrzebuję jej tytułu.[youtube.com] Trwa od 0:30 do 1:40
-
Czy ktoś wie jak nazywa się ten dźwięk bądź efekt dźwiękowyWitam czy ktoś wie jak nazywa się ten efekt dźwiękowy? Występuje w utworze Bedoes - ...
-
Jeden z utworów z rosyjskiego filmu ,,On Drakon"Witam! Rozpaczliwie poszukuję piosenki z filmu podanego powyżej. Jest to utwór pojawiający się mniej więcej ...
-
ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie!>?czy ktoś zna tą nute no cały dzień szukam szukam i nic ....
-
Co to za utwór z Paramount Channel?Bardzo chciałbym dodac to w tle w swoich filmach ale nie wie jak to sie ...
-
Chorwacka muzyka biesiadnaPiosenka zaczyna się od 7minuty, [youtu.be]
-
muzyka disco polo w telewizyjnym biurze śledczym[youtu.be] początek 17:50
-
poszukuje utworow z Russian music boxSzukam 2 utworów z Russian music box . W pierwszym widziałem mężczyznę który był w ...
-
Piosenka -teledysk ze sceną z filmu chłopak jedzie cabrio w okularachTeledysk jest ze sceny z filmu i jest czarnobiały (film chyba rosyjski) młody chłopak jedzie ...
-
Piosenka ludowa? Ktoś kojarzy?Szukam tytułu nutki. Nie potrafię nawet rozszyfrować tekstu. Może znasz tą melodię?
-
Stary klubowy kawałek kto pamięta kto to poznaje? :D stara dobra pompaCześć, moi Drodzy, szukam starego kawałka klubowego, który słyszałem dobre 15 lat temu jak nie ...
-
Nieznana piosenka satyryczna z refrenem "Prędzej bym się śmierci spodziewała"Śpiewa Pani, wydaje się, że to piosenka z ubiegłego stulecia. Pojawia się cyklicznie zdanie -"Prędzej ...
-
"zabierz mnie gdzie chcesz.. sama wiesz"Hej, szukam piosenki gdzie w tytule wokalista smutnym zmęczonym głosem śpiewa taki tekst: "zabierz mnie tam ...
-
Co to za piosenka która leciała w RADIU CCM przed godz 13.00 lub po godzinie.12.00Tak jak w tytule w radiu CCM usłyszałem piosenke po angielsku którą śpiewała jakaś kobieta ...
-
Czy rozpoznaje ktoś ten utwór? Muzyka klubowaJak w tytule, proszę o pomoc w zidentyfikowaniu utworu
-
Stara wojskowa...Witam od kliku lat poszukuję tekstu starej wojskowej piosenki. Niestety znam tylko kilka jej wersów: Było ...
-
Piosenka shaking rock'n'rollByłem na urlopie w Słowenii i w radiu leciała bardzo fajna piosenka do tańczenia rock'n'rolla. Leciały ...
-
San Sebastian (ED Calle)- gdzieś to już słyszałemWitajcie! Słucham piosenki San Sebastian w wykonaniu Ed Calle. Główny temat muzyczny jest tak wyraźny, ...
-
piosenka w tleCześć, ktoś kojarzy może co to za nutka leci od 8:20? shazam nie rozpoznaje [youtu.be]
-
co to za nutka z 4 minuty stare klimaty[youtube.com]
-
Co to za melodia w tle, jak nazywa się ten utwór w oryginalnej wersji?Muzyka z tego filmiku [youtube.com] Na sound hound i schazam wyszukało mi coś takiego: Time Zone ...
-
co to za utwór[youtu.be] początek 21:27
-
Jak się nazywa ten utwór zagrany na skrzypcach?Utwór pochodzi z TVP3. Z góry dziękuję za jego rozpoznanie.
-
Taniec kleopatryUtwór został nagrany z polskiego radia mniej więcej w roku 1996. Z tego co pamiętam, ...