-
Zasłyszałem pewną piosenkę, proszę pomóżcie mi ją znaleźćSam utwór pamiętam jedynie po instrumentalu który grał pomiędzy zwrotkami był instrumental z czterema podobnymi ...
-
Co to za piosenka? Prosze o pomocCo to za piosenka? Ktoś wie? z góry dziękuje za pomoc
-
Piosenka zasłyszana kiedys, ktorej odnalezc ni, czorta nie mogęWitam, otóż kiedyś znalazłem piosenke na youtube, sluchalem ja kilka razy pod kolej i w ...
-
Teledysk - japońska szkołaHej, szukam teledysku. Zaczynał się jak chłopak wysypał dziewczynie rzeczy z plecaka, następnie popsuł jej ...
-
Co to za utwór?Utwór zaczyna sie w 57 sekundzie, melodia znajoma ale nie potrafie sobie przypomniec skad. [youtu.be]
-
You make me fired up?Witam. Laska krzyczy w refrenie "you make me fired up"? Utwór typowo ciężkie techno, leciała ...
-
Muzyka z YTJaki to remix nuty Your Love-David guetta? [youtube.com] 2.23 min :)
-
Seven Nation ArmyCześć, Zna ktoś może mix z dołączonego pliku?
-
Witam pomoże ktoś?[youtu.be] proszę o nutke 2:51:10 z góry dzieki :)
-
"POLITYKA" Patryka Vegi: FILM kontra RZECZYWISTOŚĆ[youtube.com] [cda.pl] Sporo osób pyta o piosenkę/ muzykę/ wykonawcę/ Wszyscy jednak kłócą się Wstawiam pytanie żeby było wiadomo ...
-
Jakie to utwory?Z góry dziękuję za ich rozpoznanie.
-
Jaki to utwór?Utwór jest elektroniczny z elementami popu. Z góry dziękuję za jego trafne rozpoznanie.
-
co to za piosenkapiosenka stara 2007-2011 w teldysky na końcówce jest jakiś sprzątacz co myje podłogę w jakimś ...
-
Muzyka w tle, zwiastun odcinkaWitam. Poszukuję melodii w tle w zwiastunie tureckiego serialu. Poniżej podaję link. Będę wdzięczna za ...
-
Naczelny Dowódca/General Commander - Co to za utwór?Poszukuję tytułu utworu z filmu Naczelny Dowódca/General Commander (Steven Seagal),utwór leci na samym początku filmu ...
-
Muzyka z Euro-AgdWitam może ktoś pomoże czy zna muzykę z reklam telewizorów z rocznika stawiam na ...
-
Muszę wiedzieć co to za nuta =DWitam! Może to głupie ale, spodobała mi się muzyka w tle z jednego z odcinków ...
-
Utwór w tle z filmiku YouTube "Historia rajdowej GRUPY B" ?Czy ktoś może zna tytuł, wykonawcę utworu który leci w tle filmiku YouTube "Historia rajdowej ...
-
Feel Sax - electro houseSzukam jakiegoś kozaka od electro house'u. [ulub.pl] - poszukuję ostatniej piosenki z tego seta (zaczyna się od ...
-
stara piosenka rockowaWitam, szukam starej piosenki rockowej, gdzie na teledysku był mężczyzna w białym fartuchu w jakiejś ...
-
Co to za piosenka?Pamiętam że była po rosyjsku słów nie pamiętam ale tło tak. Byli tam mężczyzni ubrani w ...
-
Tytuł piosenkiWitam, pewna piosenka nie daje mi spokoju, słyszałem ją jakieś 3 lata temu i pamiętam ...
-
reklama BBCPoszukuje nutki z reklamy BBC na VOD która leci ostatnio w tvp...proszę o pomoc :)
-
Piosenka podobna do teledysku Nirvana-Girls proszę o pomoc! :((Już bardzo długo szukam tej piosenki i nie mogę znaleźć..Teledysk przedstawia w większości półnagie kobiety, ...
-
HBO GO filmowy czerwiec 2019Cześć, Poszukuję utworu ze zwiastunu HBO GO filmowy czerwiec 2019, link poniżej: [youtube.com] Z góry dziękuję za pomoc. ...