-
Co to za piosenka?Hej forumowicze! Czy ktoś pomógłby mi rozpoznać tytuł tego utworu? To piosenka sprzed około 10-12 ...
-
Szukam piosenki!!W teledysku piosenki był mężczyzna który jadł jakigegoś pączka czy coś. Miał związaną dziewczyne w ...
-
Dwie piosenki kluboweCześć. Szukam tytułów dwóch piosenek usłyszanych w klubie. Uważajcie na uszy, bo jakość nagrań jest ...
-
Kto śpiewa ten cover?Wiem, że to Arthur James Impossible, ale chodzi mi o ten konkretny cover. Ktoś? Coś?
-
Co to?[facebook.com] Jesli nie odtworzy od bierzacego momentu to muzyka od 3:19:00
-
Murzyński "rap" Jak nazywa się ta piosenka?Pamiętam tylko teledysk w którym dziewczyna była w jakby hotelu i jej mąż lub chłopak ...
-
nutk z 33 minuty moze ktos cos bedzie wiedzial[youtube.com]
-
Co o za nutka ziomeczki????Witam.Wiecie może co to za nutka od 1.25??/ [youtube.com]
-
-
Jakie to utwory?Ostrzegam, te utwory są mało znane. Z góry dziękuję za ich rozpoznanie.
-
Beat z piosenki[youtube.com] Ktoś orientuje się jak nazywa się ten beat? Widziałem dość sporo ludzi używa, ale nie ...
-
Poda ktoś muzyczke plzprosze o podanie muzyki [facebook.com]
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Utwór z filmiku na YT (najpewniej rock/metal)Witam, już od opublikowania owego filmiku szukam tego utworu, mam szczerą nadzieję że w końcu ...
-
Co to za muzyka?[youtu.be]
-
Ktoś zna tytuł[youtube.com] od 1:18
-
Pomóżcie mi znaleźć piosenkęUsłyszałam ja ostatnio w klubie. Ogólnie kiedyś jej słuchałam, często leciała w radiu ale za ...
-
Tytuł pisoenkiTak piękna szalona to ona wymarzona cudowna jedyna takiej się nie zapomina
-
Piosenka z filmiku z YT[youtube.com] 10:52 (powinno sie same odtworzyć od tego momentu) Wydaje mi się, że słyszałem tą ...
-
Pomóżcie!Nikt nic nie wie. Mam nadzieję że tutaj znajdę pomoc. [youtu.be]
-
Piosenka instrumentalna z filmiku ytWie ktos moze co to za piosenka od 5:40 leci w tle tego filmiku? [youtube.com]
-
Piosenka z nagraniaWitam, zna ktos moze tytuł?
-
muzyka z meczów siatakrskichPoszukuję nazwy piosenki granej w 1:59:02 w tym filmie : [youtube.com] Z góry dziękuje za każdą ...
-
Szukam utworu z teledysku.Utwór leci czasami na stepOne może ktoś kojarzy, nie znam tekstu ale teledysk wygląda tak, ...
-
ktoś pomoże?Już bardzo długo szukam tej piosenki i nie mogę znaleźć..Teledysk przedstawia w większości półnagie kobiety, ...