-
sunrise?Cześć, czy kojarzy ktoś set (być może sunrise lub tommorowland) sprzed ok 10 lat zaczynający ...
-
Sunhump DJ alexHejka, poszukuje seta DJ Alexa ... Gdy mówi " jeszcze odrobina poezji w waszą stronę ...
-
Muzyka z KOSTNICY szmitkaco to za bit od 00:00 oraz 7:30 [youtube.com]
-
Jak się nazywa ten utwór zagrany na trąbkach i fortepianie?Nie wykluczam, że jest to jakiś hymn (podobny w klimacie do hymnu Wielkiej Brytanii) lub ...
-
Szukam piosenki z początku lat '00, pamiętam teledyskW teledysku dziewczyna (chyba) z dredami stacza się w dół po schodach, w tym czasie ...
-
Szukam piosenki z eventu w Czekolada Poznan - Gverilla chyba na Scena Perla ExportNiech ktos pomoze prosze bo nie moge znalezc tego od paru miesiecy
-
Szukam utworu zaczynajace sie od heySzukam utworu elektronicznego disco gdzie zaczyna sie od hey - taki mlodociany glos z echem ...
-
Co to za Bit/nutka?Bit zaczyna sie od 2:07:40 [youtube.com]
-
Co to za piosenka?Cześć, szukam melodii/piosenki (nie było w niej śpiewu). Z tego co pamiętam to był to ...
-
Kto zna ten utwórWitam Szukam wykonawcy oraz tytuł piosenki od początku do 15 sekundy filmiku. [facebook.com] To chyba nie polski ...
-
Śmieszna piosenka dance z lat 90Dzień dobry! Mialem kiedyś na kasecie nagraną taką śmieszną, wręcz głupkowatą piosenkę w stylu dance, ...
-
Co to za piosenka ?Witam natkąnłem się na filmik youtubera Frizza i w 16minucie i 5 sekundzie przez 2 ...
-
Żeński zespół rockowyDzień dobry, nie pamiętam tytułu piosenki, którą słuchałem kilka lat temu na YouTube. W teledysku ...
-
Poszukuję piosenkiWitam, poszukuję piosenki której refren zaczyna się słowami "Kocham uśmiechu twego blask, teraz nie mam ...
-
co to za utwór i kto go wykonuje?kto wie co to za utwór i kto jest wykonawcą?
-
TytuŁ Nutki PoproszĘ?5:02 [youtu.be]
-
Oldschool Happy HardcoreCo to za utwór ze składanki? Shazam nie rozpoznaje od 7;54 do 8;13 [soundcloud.com]
-
Ejo E E E (eo E E E ) E E EoDziewczyna śpiewa przez cały czas: ejo e e e ejo e e e ejo e e ...
-
Szpaku płyta atypowy obrazkiHej ktoś wie skąd są obrazki od szpaka z albumu atypowy? A może autorskie? przykładowe [youtube.com]
-
szukam tytułu lub wykonawcy piosenkiWitam. Szukam tytułu lub wykonawcy piosenki, gdzie na początku teledysku z samochodu wychodziło najpierw 4 nastolatków ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Tango z serialu "Daleko od szosy"Cześć. Czy zna ktoś tytuł lub chociaż poda jakaś wskazówkę co do tego tanga. Pozdrawiam.
-
Muzyka z TescoUsłyszałem dzisiaj rano utwór bedąc w Tesco. Głos kobiecy praktycznie 1:1 jak Ariana Grande, która ...
-
Jaka nazwa Teledysku na łodzi...Witam, szukam Teledysku Hip hop. lata 2000-. Dwóch raperów, dziewczyny, łódka, jezioro i tekst cos ...
-
Piosenka z artykułu o Krzysztofie PiątkuWitam Proszę o podanie tytułu piosenki z artykułu o Krzysztofie Piątku od 17s. [sport.onet.pl]