-
Co to za piosenka?Szukam piosenki, która prawdopodobnie ma około 2-3 lat. Jest to o ile dobrze pamiętam rap w ...
-
co to za piosenkateledysk jest taki że 2 facetów jedzie autostradą później wysiadają i zaczynają sie opalać międzyczasie ...
-
Podalby ktos tytul muzykizalaczam plik
-
Bardzo pilne!!,piosenka z reklamy double jeWitam,poszukuję piosenki z reklamy nowej kolekcji Jean Louis David,poniżej link do przesłuchania:) [youtube.com]
-
Poszukuję piosenki w stylu piosenek Benjamina Clementine'a albo Michaela KiwanukiHej! Jak w temacie, wczoraj usłyszałem piosenkę której nie potrafię wyszukać. Jedyne co zapamiętałem z tekstu ...
-
Jaka piosenkaJaka piosenka leci od 0:05-0:24. Proszę o pomoc. [youtu.be]
-
Co to za muzyka ?Co to za muzyka ? autor ? Czy jest tego więcej ? Będę wdzięczny ...
-
Muzyka z filmu na YouTube[youtube.com] Chodzi dokładnie o utwór grany od 2.11 do 3.01
-
Jaka to piosenka saksofon tempo cha chaProszę o pomoc - jaka to piosenka ?
-
Prosze o pomocWitam Poszukuje piosenki ktora leci pod koniec odcinka w tle serialu ,,the resident" [alltube.tv] Z ...
-
radio BOMBLIK - piosenka "idę teraz tam gdzie lepiej jest bo zostałem sam ty dobrze wiesz..." pomoapiosenka ze sląskiej biesiady --- szukam wykonawcy tego utworu (wykonawczyni) idę teraz tam gdzie lepiej jest ...
-
Spot reklamowy z udziałem Roberta Kubicy Orlen F1Cześć! Może ktoś rozpozna tytuł muzyki która jest w spocie reklamowym, Orlenu z udziałem Roberta ...
-
9:50 co to za piosenka?9:50 co to za piosenka? [youtube.com]
-
Piosenka z home&youUsłyszałam tę piosenkę w home&you. Mam kawałek nagrania. Będę wdzięczna za tytuł.. Słyszę słowa "... only hurt ...
-
Prosze poda ktos muzyke z tego filmikuWiem ze to glupi filmik ale muza fajna xD zalaczam plik
-
Muzyka z Greckiej knajpySzukam tej piosenki, usłyszałam ją na wakacjach w knajpie, ale nie miałam możliwości rozpoznania jej ...
-
Popularna piosenka która leciała w tvJak nazywała się piosenka która leciała w TV w teledysku była kobietą w niebieskiej brokatowej ...
-
TeledyskPoszukujw tytułu piosenki chyba z 2018 roku gdzie para tańczy na murze , w tle ...
-
Co to za piosenka?W teledysku chodziło o to, że dziewczyna używała telefonu i nagle się on jej rozładował ...
-
Muzyka po teledyskuWitam. Chciałbym znaleźć muzykę po teledysku. Wyglądało to tak, iż był facet i kobieta i ...
-
Muzyka z końcówki filmu na YTWitam, jaki to utwór jest grany w końcówce tego filmiku? [youtu.be] 1:36:10 się rozpoczyna.
-
Shazam/soundhound nie wykrywa. Bez wokalu. Muzyka z YT.[youtube.com] Zaczyna się od 7 minuty 26 sekundy (około) Bardzo mnie uspokaja i chciałbym wiedzieć jaki jest ...
-
teledysk w tunelu, czerwono - niebieskie światła, płynne przejścia. Jak się ten numer nazywa?teledysk w tunelu, czerwono, niebieskie światła, płynne przejścia, dużo ludzi, uliczny klimat, dużo ludzi, duża ...
-
a to dopiero zagadkaheh jak ktoś z was skojarzy no to na prawdę szacun. Od razu powiem że ...
-
Piosenka z zapowiedzi Absentia AXN wrzesień 2017Hej, Czy ktoś ze zgromadzonych może mi pomóc w odnalezieniu piosenki? Piosenka instrumentalna i nie ma żadnych ...