-
Co to za utwór?Utwór pochodzi z youtube byl wklejony do filmiku z funny moments
-
Dość popularna piosenka, pamiętam teledyskWiem, że to niewiele ale ktoś może będzie kojarzył. Teledysk pioenki zaczyna się w ten ...
-
Jaki tytuł ma muzyka ze zwiastunu Moana?[youtu.be] Od 0:00 do 0:28 Jaki tytuł ma ta epicka muzyka? Nie chodzi mi o piosenkę "logo te ...
-
Lady Gaga czy Katy PerryWitam, koleżanka jakiś czas temu zanuciła mi pewną piosenkę...niestety zanucenie nie pomogło w odnalezieniu tego ...
-
Co to za nutka? INSTRUMENTAL!!!Takie wlasnie pytanie co to za instrumental? Badz czyja nuta? Glownie chodzi o ten instrumental ...
-
Szukam piosenki z teledysku teleportacja na imprezyPotrzebuję pomocy. Szukam piosenki pamiętam tylko teledysk prawdopodobnie lata 80 lub 90. Facet teleportuje się(chyba ...
-
Teledysk z wybuchającym kurczakiem\indykiem w piekarnikuWitam.Zależy mi na znalezieniu piosenki z której niestety nie pamiętam nic oprócz końcówki teledysku a ...
-
nie znam ale okres od 2008-2010w piosence jest klub później są jakieś światłą i zmienia się to w coś przy ...
-
Co to za piosenkaUtwór metalowy w miarę spokojny Zespół daje koncert na widowni na krzesełkach siedzą ludzie i na ...
-
proszę o pomoc :)Bardzo proszę o pomoc, potrzebuję nazwę piosenki z [player.pl] od 17:49 do 17:57. Z góry ...
-
Co to za piosenka ?Szukam piosenki, której teledysk miał forma graficzna. Nie grali w nim ludzie. Przedstawiał on jakby ...
-
Francuska piosenka viva 2000-2008Witam, Poszujuje piosenki z teledyskiem. Tekst francuski. Bardzo ladna delikatna gitara. Ogolnie to jest ballada. Teledysk ...
-
Co to za piosenka ???Witam !! Słucham zasłyszanej niedawno piosenki w której elementem przewodnim - prawie przez cały czas ...
-
UtwórJak się nazywa ten utwór?? Jest to wycinek z seta
-
Piosenka z filmu na YTProsze podałby ktoś piosenkę z tego filmiku [youtube.com]
-
Piosenka podobna do innejCzy kojarzy ktoś do czego podobny jest refren w tej nucie? [youtube.com] (od 1:00)? Na ...
-
Cześć, poszukuje piosenki użytej w filmiku.[coub.com] Shazam niezbyt daje rade.
-
Stara piosenka, początek dźwięk zamykanych drzwiWitam, mam nadzieję że będzie mi ktoś w stanie pomóc. Od dłuższego czasu męczy mnie ...
-
Bardzo fajny kawałeczek!Proszę znawców elektronicznych klimatów o pomoc, bardzo fajny kawałeczek!!
-
Znana piosenkaWiem że piosenka jest dość znana. Męski wokalista, w refrenie jest takie coś "łołoło łołu". ...
-
co to za kawałekwie ktoś co to za kawałek od 0:46 [youtube.com]
-
Jak się nazywa ta piosenka?[youtube.com]
-
prosze o pomoc znalezieniu tej poiosenkiszukam juz jej czas ale bez rezultatow mam nadzieje ze tu sie uda jest to ...