-
Poszukuje Piosenki Z Tego Vloga! PilneZACZYNA SIĘ OD 22:17 [youtube.com]
-
Twerkujące murzynkiNo więć z tego co pamiętam rapowało tam 3 czarnych gości jeden miał złote zęby ...
-
kto to? / co to ? / ManieczkiKolejna prośba o podanie wykonawcy. secik - Luk@S B - Live Mix ( 16.02.2K19 )
-
Co to za utwór? /Funky House /wokal stary jak świat, coś tam "keep light in my window" - nie pamiętam już ...
-
Co to za utwór? /House 2005słyszałem w radiu inną wersję z tym wokalem jakoś 2-3 lata temu czyli jakaś wersja ...
-
Szukam videoklipu animowanego gdzie dwa obozy ciągle ze sobą walcząKlip się zaczyna że dwie istotki walczą z sobą i walka przybiera coraz ostrzejszą formę ...
-
Utwór z podanego fragmentuWie ktoś jak nazywa sie ten utwór, wyciełem kawałek z seta
-
Nissan GTrWitam czy zna ktoś piosenkę która prawdopodobnie została usunięta z YT być może istnieje pod ...
-
Jaki jest tytuł oryginału ?Znalazłam pewne nagranie na którym znajduje się motyw z jakiegoś znanego utworu ,ale zupwłnie nie ...
-
ktoś wie?Szukam piosenki w której młode pary bawią się na statku.
-
Kołcz Majk - muzyka w tlePoratuje mnie ktoś muzyką która leci w tl tego filmiku? [youtu.be]
-
Szukam teledyskuKobieta dlugie ciemne włosy, okulary przeciwsłoneczne, szpilki, t-shirt zakupiony z tego co kojarzę w sklepie, ...
-
Szukam teledysku w ktorym jest motyw cofania tasmy do tylu.Oto jak wyglada sprawa. Piosenkarz idzie ulica spiewa sobie do kamery zeby dziewczyna cos tam ...
-
Piosenka z cityfit, "close to me"W teledysku jest mężczyzna, który jeździ na deskorolce, a później używa kolorowych flar. Tytuł wyświetlał ...
-
Co to za nutka, proszę o tytułJak wyżej :)
-
Jaka to muzyka w filmiku?Siemka, próbuje znaleźć muzykę z tego filmiku [youtu.be] . Zna ktoś może?
-
Nazwa Piosenki 6ix9ine[youtu.be] od 0:48 się zaczyna
-
dużo trąbki mało słówszukam piosenki/utworu który usłyszałem w "graniu na czekaniu" podczas pracy i wybierania numerów. utwór brzmi bogato, ...
-
Jaka to muzykaNie wiem czy dobry prefix ale przechodząc do rzeczy, jak się nazywa oryginał? [youtu.be]
-
Teledysk ze starymi kasetamiCześć! Kojarzy ktoś może nazwę utworu gdzie na teledysku głównie była przedstawiona stara kaseta(albo kasety) i ...
-
Co to są za nutkiProsiłbym o tytuły tych nutek [youtube.com] z góry dziekuje
-
Jaki tytuł na końcu filmiku?Witam serdecznie ;-) Po raz kolejny WAS proszę o tytuł piosenki z filmiku zaczyna sie ...
-
[SEARCH] Hip Hop/Rap Old SchoolSiemasz, mam konkretny problem. Pamiętam wszystko z nutki, za wyjątkiem autora, tytułu i liryki. Opiszę ...
-
Piosenka z YouTube!? Proszę o pomoc osób które tworzą filmiki na YTWitam. Poszukuję piosenki z filmiku [youtu.be] dokładnie od 21 s zaczyna się muzyka. Za nic ...
-
Nazwy z setaWitam Chciałbym prosić o pomoc w rozpoznaniu kawałków z tego seta: Większość pewnie jest przed premierą ...