-
Jaka jest nazwa piosenki, której używa WooKash w swoich filmikach?[Youtube.com] Chciałbym sobie posłuchać piosenki, którą WooKash dodaje do swoich filmików, komentuję (Pytam) ale nikt ...
-
Jak nazywa się piosenkaWitam jak nazywa się piosenka który teledysk był taki jedna kobieta śpiewała na plaży nad ...
-
Czyzby to byla Ania Dabrowska?Szukam piosenki, ktora slyszalam kilka dni temu w Meloradio. Glos wokalistki nieco odobny do Ani ...
-
Teledysk z około 10-15 lat temu...Muzyka może coś z house... Raczej bez śpiewu. Scena na lotnisku, jadą walizki po taśmach, ...
-
Co to za muzyka?[youtube.com] 0:11 identyczny, prawie może identyczny podkład na początku ma muzyka w którym śpiewa mężczyzna ...
-
Piosenka z motobandyWitam zna ktoś nutke z 0:10 [youtube.com]
-
Znajoma melodiaInteresuje mnie pierwsza minuta w tym nagraniu. Kojarzę skądś początek na tym nagraniu, może ktoś pomoże? [youtube.com]
-
Szukam utwory z imprezującą dziewczyną w teledyskuSzukam dość specyficznej piosenki, o której bardzo mało pamiętam. Piosenka wydana jakoś między 2012 - ...
-
Pomocy :)Witam :) Poszukuje tytułu piosenki (lata2003 w górę, chyba) pamiętam tylko teledysk w którym ...
-
Do You Know Where You're Going ToDzień Dobry . Szukam piosenki o tym tytule "Do You Know Where You're Going To" ...
-
Jak nazywa się oryginalny utwór?Witam! Chodzi o piosenkę-parodię "Każdy ziom zbiera złom". Jestem pewien, że ta piosenka jest oparta ...
-
Czy ktoś wie co to za piosenka Film Transporter?Czy ktoś wie co to za piosenka w filmie Transporter? słychać ją w 42:26 minucie ...
-
Jaki jest tytuł piosenki?Pamiętam tylko teledysk, w teledysku dziewczyna jest w pokoju, jakby hotelowym, tańczy i jest ubrana ...
-
Teledysk - widok z pierwszej osobySzukam utworu dla którego teledysk był nagrywany jako widok z pierwszej osoby. Bohaterem był mężczyzna, ...
-
Proszę o odpowiedź jeśli ktoś zna, pilne!Jak w tytule.
-
Potrzebuję tej nuty !Minuta 6:40 mega sztosik ! Proszę o tytuł ! [youtube.com]
-
Zna ktoś tą nutkę?Witam zna ktoś nutkę w zamieszczony filmiku? Pozdrawiam
-
Kawałek z sety Energy2000Potrzebuje tytuł piosenki z filmiku albo całego setu Energy2000 z którego ona pochodzi.
-
Dwie piosenki alternatywneCześć, nie mogę znaleźć tych piosenek. Shazamy i inne wynalazki milczą. Przepisywanie słów do wyszukiwarki ...
-
Instastory trippiego redda (16 marca)Na instastory trippiego redda była piosenka która mega mi się spodobała ale nie mogę jej ...
-
reklama płyty na youtube teledyskszukam nazwy piosenki która widziałem podczas reklamy na youtube (reklama tej piosenki) teledysk czarno ...
-
-
Świeża piosenka polskiego rapu !Cześć. Szukam nutki polskiego hip hopu jakiegoś duetu kobiety i rapera ( głos podobny do ...
-
"teledysk"Witam. Szukam piosenki ale nie pamiętam jej nazwy. Piosenka z tego co pamiętam była po ...
-
Co to za utwór? Kojarzycie? Dorzucam film.Cześć wszystkim. Bardzo proszę Was o pomoc, mam nadzieję, że mi pomożecie, bo już mnie ...