-
Jaki jest tytuł piosenki?Pamiętam tylko teledysk, w teledysku dziewczyna jest w pokoju, jakby hotelowym, tańczy i jest ubrana ...
-
Teledysk - widok z pierwszej osobySzukam utworu dla którego teledysk był nagrywany jako widok z pierwszej osoby. Bohaterem był mężczyzna, ...
-
Proszę o odpowiedź jeśli ktoś zna, pilne!Jak w tytule.
-
Potrzebuję tej nuty !Minuta 6:40 mega sztosik ! Proszę o tytuł ! [youtube.com]
-
Zna ktoś tą nutkę?Witam zna ktoś nutkę w zamieszczony filmiku? Pozdrawiam
-
Kawałek z sety Energy2000Potrzebuje tytuł piosenki z filmiku albo całego setu Energy2000 z którego ona pochodzi.
-
Dwie piosenki alternatywneCześć, nie mogę znaleźć tych piosenek. Shazamy i inne wynalazki milczą. Przepisywanie słów do wyszukiwarki ...
-
Instastory trippiego redda (16 marca)Na instastory trippiego redda była piosenka która mega mi się spodobała ale nie mogę jej ...
-
reklama płyty na youtube teledyskszukam nazwy piosenki która widziałem podczas reklamy na youtube (reklama tej piosenki) teledysk czarno ...
-
-
Świeża piosenka polskiego rapu !Cześć. Szukam nutki polskiego hip hopu jakiegoś duetu kobiety i rapera ( głos podobny do ...
-
"teledysk"Witam. Szukam piosenki ale nie pamiętam jej nazwy. Piosenka z tego co pamiętam była po ...
-
Co to za utwór? Kojarzycie? Dorzucam film.Cześć wszystkim. Bardzo proszę Was o pomoc, mam nadzieję, że mi pomożecie, bo już mnie ...
-
Poszukuje Piosenki Z Tego Vloga! PilneZACZYNA SIĘ OD 22:17 [youtube.com]
-
Twerkujące murzynkiNo więć z tego co pamiętam rapowało tam 3 czarnych gości jeden miał złote zęby ...
-
kto to? / co to ? / ManieczkiKolejna prośba o podanie wykonawcy. secik - Luk@S B - Live Mix ( 16.02.2K19 )
-
Co to za utwór? /Funky House /wokal stary jak świat, coś tam "keep light in my window" - nie pamiętam już ...
-
Co to za utwór? /House 2005słyszałem w radiu inną wersję z tym wokalem jakoś 2-3 lata temu czyli jakaś wersja ...
-
Szukam videoklipu animowanego gdzie dwa obozy ciągle ze sobą walcząKlip się zaczyna że dwie istotki walczą z sobą i walka przybiera coraz ostrzejszą formę ...
-
Utwór z podanego fragmentuWie ktoś jak nazywa sie ten utwór, wyciełem kawałek z seta
-
Nissan GTrWitam czy zna ktoś piosenkę która prawdopodobnie została usunięta z YT być może istnieje pod ...
-
Jaki jest tytuł oryginału ?Znalazłam pewne nagranie na którym znajduje się motyw z jakiegoś znanego utworu ,ale zupwłnie nie ...
-
ktoś wie?Szukam piosenki w której młode pary bawią się na statku.
-
Kołcz Majk - muzyka w tlePoratuje mnie ktoś muzyką która leci w tl tego filmiku? [youtu.be]
-
Szukam teledyskuKobieta dlugie ciemne włosy, okulary przeciwsłoneczne, szpilki, t-shirt zakupiony z tego co kojarzę w sklepie, ...