-
Szukam tej nuty która była z klub milano stara wies paradaNa youtube: [youtube.com] 0:20 do 0:48
-
Szukam tytułu piosenki.Cześć, od wielu lat posiadam na kompie mp3 z live Ernesto vs Bastian, tytuł tego ...
-
Muzyka instrumentalna elektronicznaProszę o tytuł, wykonawcę, cokolwiek...
-
Stara piosenka techno, której Shazam nie rozpoznajeZałączyłem pełen utwór, nie kierujcie się jednak nazwą pliku gdyż na bank jestem pewien, że ...
-
Co to za utwór ?Proszę Was o pomoc w rozwikłaniu zagadki tegoż oto utworu który znajdziecie w załączniku. Ja ...
-
Fragment tekstuHeeej Usłyszałam fajną piosenkę ale nie mogę jej nigdzie wyszukać.. ani na google ani na ...
-
Tytuł utworu w tle Dance Party USA z Kelly Ripachodzi mi o piosenke, ktorą lipscyncuue kelly ripa ;P Ktoś, coś? Mnie się to osobiscie kojarzy z ...
-
Piosenka z manekinemNie zdążyłem się wsłuchać i obejrzeć całej piosenki. A początek fabuły był taki, że mężczyzna ...
-
Szukam nutki na akordeonie "...będzie wóda będzie..."Jakiś koleś gra na akordeonie chyba i właśnie śpiewa coś w stylu "będzie wóda będzie ...
-
Czy ktoś zna tę piosenkę z reklamy Storytel?[youtube.com]
-
Co to za piosenka?Wie ktoś jak nazywa się ta piosenka od 0:58 do 1:24 [youtube.com]
-
Klasyczny (?) utwór na fortepian (z filmu)Może ktoś wie co to za klasyczny (?) utwór na fortepian użyty jako podkład muzyczny ...
-
nutka z filmu YTpoda ktoś link do remixu tej nuty bo nie mogę znaleźć [youtube.com]
-
Fragment z imprezyMam nagranie kawałka piosenki, ale nie mam pojęcia co to. Załączam plik
-
Muzyka grozy z filmiku youtube i potrzebuję jej tytułu.[youtube.com] Trwa od 0:30 do 1:40
-
Czy ktoś wie jak nazywa się ten dźwięk bądź efekt dźwiękowyWitam czy ktoś wie jak nazywa się ten efekt dźwiękowy? Występuje w utworze Bedoes - ...
-
Jeden z utworów z rosyjskiego filmu ,,On Drakon"Witam! Rozpaczliwie poszukuję piosenki z filmu podanego powyżej. Jest to utwór pojawiający się mniej więcej ...
-
ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie!>?czy ktoś zna tą nute no cały dzień szukam szukam i nic ....
-
Co to za utwór z Paramount Channel?Bardzo chciałbym dodac to w tle w swoich filmach ale nie wie jak to sie ...
-
Chorwacka muzyka biesiadnaPiosenka zaczyna się od 7minuty, [youtu.be]
-
muzyka disco polo w telewizyjnym biurze śledczym[youtu.be] początek 17:50
-
poszukuje utworow z Russian music boxSzukam 2 utworów z Russian music box . W pierwszym widziałem mężczyznę który był w ...
-
Piosenka -teledysk ze sceną z filmu chłopak jedzie cabrio w okularachTeledysk jest ze sceny z filmu i jest czarnobiały (film chyba rosyjski) młody chłopak jedzie ...
-
Piosenka ludowa? Ktoś kojarzy?Szukam tytułu nutki. Nie potrafię nawet rozszyfrować tekstu. Może znasz tą melodię?
-
Stary klubowy kawałek kto pamięta kto to poznaje? :D stara dobra pompaCześć, moi Drodzy, szukam starego kawałka klubowego, który słyszałem dobre 15 lat temu jak nie ...