-
Polski hip hop do znawcówPoszukuję piosenki w której został użyty tekst włodiego (po pierwsze nie dla sławy , ...
-
Polski Hip Hop Pianinko Polski ArtystaZ jakiego utworu pochodzi ten kawelek? zapomnialem tytulu. Dodam ze jest to polski artysta. ...
-
Arabski nasheed (jak się nazywa)Wiecie co to za utwór który podam wam w pliku?
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Klasyczny klubuwy kawałekJest to dość spokojny utwór jak na gatunek elektroniczny/klubowy. Na pewno jest to stara piosenka ...
-
Piosenka You're my favouriteWitajcie! Poszukuje piosenki z radia, niestety nie pamiętam jakiego. Jedyne co zapamiętałam to męski głos, ...
-
Chodzi mi po głowie taką piosenkaTu i tam a w w krakowie to mam raj jedna druga trzecia czwarta... katowice....
-
Francuska piosenkaWitam, kojarzy ktoś piosenkę , która była kilka lat temu po francusku. W teledysku były ...
-
Szukam utworu RapWitam wszystkich :) szukam Polskiego utworu rap który zostal stworzony na bicie tego: [youtu.be] ...
-
Piosenka do odgadnięcia techno[youtube.com]
-
Na miniaturce m@&%#n gada przez telefonsiema szukam piosenki gdzie na miniaturce na yt jest m@&%#n gadajacy przez telefon, jest tez ...
-
Piosenka z reklamy Reserved - Denim 2019Dzień dobry. Czy ktoś wie może, co to za piosenka? [youtube.com]
-
Szukam tej nuty która była z klub milano stara wies paradaNa youtube: [youtube.com] 0:20 do 0:48
-
Szukam tytułu piosenki.Cześć, od wielu lat posiadam na kompie mp3 z live Ernesto vs Bastian, tytuł tego ...
-
Muzyka instrumentalna elektronicznaProszę o tytuł, wykonawcę, cokolwiek...
-
Stara piosenka techno, której Shazam nie rozpoznajeZałączyłem pełen utwór, nie kierujcie się jednak nazwą pliku gdyż na bank jestem pewien, że ...
-
Co to za utwór ?Proszę Was o pomoc w rozwikłaniu zagadki tegoż oto utworu który znajdziecie w załączniku. Ja ...
-
Fragment tekstuHeeej Usłyszałam fajną piosenkę ale nie mogę jej nigdzie wyszukać.. ani na google ani na ...
-
Tytuł utworu w tle Dance Party USA z Kelly Ripachodzi mi o piosenke, ktorą lipscyncuue kelly ripa ;P Ktoś, coś? Mnie się to osobiscie kojarzy z ...
-
Piosenka z manekinemNie zdążyłem się wsłuchać i obejrzeć całej piosenki. A początek fabuły był taki, że mężczyzna ...
-
Szukam nutki na akordeonie "...będzie wóda będzie..."Jakiś koleś gra na akordeonie chyba i właśnie śpiewa coś w stylu "będzie wóda będzie ...
-
Czy ktoś zna tę piosenkę z reklamy Storytel?[youtube.com]
-
Co to za piosenka?Wie ktoś jak nazywa się ta piosenka od 0:58 do 1:24 [youtube.com]
-
Klasyczny (?) utwór na fortepian (z filmu)Może ktoś wie co to za klasyczny (?) utwór na fortepian użyty jako podkład muzyczny ...
-
nutka z filmu YTpoda ktoś link do remixu tej nuty bo nie mogę znaleźć [youtube.com]