-
Co za klubowa piosenka?Cześć szukam tytuły piosenki z poniższego filmu: [youtube.com] Bardzo proszę o wszelkie sugestie
-
Piosenka której tylko znam TeledyskSzukam piosenki której znam tylko fragmenty teledysku, pamiętam było trzech gości, chyba każdy z nich ...
-
Którym roku urodziła się crystal watersCrystal waters urodziła się 19 listopada 1962 lub 10 października 1964 lub 19 listopada 1967 ...
-
Twin melodySzukam, piosenki gdzie grały tam te dziewczyny. Wydaje mi się że to byl remix ...
-
Pomocy ! Czy ktoś rozpozna co to za beat ?[instagram.com] Drop jest po kilku wejściach wokalisty, jak wybucha konfetti. Czy wie ktoś co to jest?
-
Shazam/Soundhound nie łapie:/Chodzi o utwór z nagrania :) Z vocalu słychać jedynie "take me higher", ale i po ...
-
Co to za piosenka?Trafiłem na ciekawą piosenkę i nwm co to za piosenka dołączam krótki jej urywek ...
-
Polska piosenka z animowanym teledyskiemPolska piosenka spiewana przez jakas pania.W animowanym teledysku ona nie potrafiła wybrac odpowiedniego faceta i ...
-
Park FM 22.09.2019 między 15.20 a 16.00 "avanti amore"Park FM 22.09.2019 między 15.20 a 16.00 Witam, szukam tytułu niemieckiej piosenki z włoskim refrenem ...
-
Muzyka z Top gear sezon 13 odcinek 1Szukam utworu z Top gear sezon 13 odcinek 1. Zaczyna się od ok 38.20 i ...
-
Long shot (Niedobrani) - piosenka od 1:10:02Witam Wszystkich, czy zna ktoś piosenkę, która leci od momentu jak w tytule? Shazam wymięka, pisałem ...
-
Poszukuję fajnych piosenek tego typu !Poszukuję fajnych piosenek tego typu !!! Słuchajcie bardzo lubie piosenki tego typu [LINK] na wypadek gdyby ...
-
Motyw nieznanej piosenki na syntezatorze.Cześć! Szukam piosenki, z której pochodzi motyw załączony przeze mnie w mp3. Ten kawałek ma ...
-
Szukam niemieckiej piosenkiszukam piosenki z 7:10-7:38, moje próby poszukiwania tej muzyki spełzły na niczym. [youtube.com]
-
Popularna piosenka pop z kreskówkowym teledyskiemMam gdzieś z tyłu głowy taką piosenkę podchodzącą pod pop. Śpiewa jakaś dziewczyna ze specyficznym ...
-
Muzyka w tle piosenki[youtu.be] W tej piosence w minucie około 1:02 zaczyna się muzyka która skądś kojarzę ale ...
-
Proszę o pomocWitam. Proszę o pomoc. Co to za nuta z samego początku filmiku (do 25 s.)? ...
-
Piosenka z YoutubaBardzo proszę o pomoc. Już rok szukam tej piosenki bez skutku. Żaden program nie rozpoznaje ...
-
Skądś znam ten refren. Verdammte WeltCharakterystyczna muzyka w refrenie. Jeśli ktoś zna proszę o wsparcie ;D Frei wild - verdammte welt [youtu.be]
-
Co to za teledyskHej Pomożecie znaleźć teledysk i utwór, facet jedzie praktycznie cały teledysk autem teledysk nie jest zbyt ...
-
Grecki utwór ZakynthosSzukam utworu, który słyszałem na greckiej wyspie Zakynthos. W refrenie wykonawca śpiewa - coś tam ...
-
Półfinał miss Polski 2019. Piosenka z otwarcia.Wie ktoś co.to za piosenka z otwarcia 1 odcinka Półfinału miss Polski który leci na ...
-
Pilnie szukam nazwy utworu.Witam. Jakiś czas temu znalazłem w sieci krótką część utworu który bardzo mi się spodobał. ...
-
Poszukuje muzyki z radia zetWitam wie może ktoś czy zna kawałek muzyki 5 sekundowej z reklamy z radia zet ...
-
Ktoś zna tytuł?[youtube.com]