-
poszuje piosenki z radia parkWitam, poszukuje tytułu i wykonawcy piosenki, która leciała w Radio Park 27.09.2019 r. o ...
-
Piosenka w której są takie słowaPoszukuję tytułu i wykonanawcy piosenki w której sa takie słowa "take me take me take ...
-
Smutna piosenka, pani pracujaca na parkingu, trochę gitary, piskliwy głosSłyszałem tą piosenkę parę razy w radiu, raz na youtubie, pamiętam, że była tam jakaś ...
-
Co to za piosenka?Szukam piosenki śpiewanej po angielsku przez męskiego wykonawcę. Piosenka jest raczej nowa i słyszałam ją ...
-
Francuska grupa wykonawcówWie ktoś może jak się nazywa francuska grupa artystów którzy mniej więcej 1x do roku ...
-
proszę o pomocsłaba jakość shazam nie dał rady
-
kto zna ten remixkate ryan desenchantee co to za remix ktos kojarzy?
-
Teledysk AnimowanySiemka, znacie może piosenkę gdzie teledysk jest w połowie animowany, postacie sa żywe (dzieci) chłopiec ...
-
Melodia z filmu Kingsajz (1987)Witam wszystkich, Czy ktoś jest w stanie podać tytuł o ile ta melodia ma jakiś ...
-
Zna ktoś wykonawcę albo tytuł? Pomóżcie ????Witam, Potrzebuje znaleźć tytuł piosenki albo chociaż wykonawcę, styl śpiewania trochę jak Bedoes. Mam tylko fragment tekstu ...
-
Muzyka z filmu na youtubie, możliwe że Kevina Macleoda[youtube.com] Nie mam pewności czy to muzyka Kevina Macleoda, ale bardzo mi zależy, żeby znać jej/ich ...
-
Szukam skocznej piosenkiWitam. Na ważeniu KSW 47, podczas liva (trwał dłużej niż przedstawiona i dostępna wersja w ...
-
Poszukuje piosenki po teledyskuTeledysk był dość długi koło 7 minut, nie przez cały czas śpiewany, opowiadał historię o ...
-
Co za klubowa piosenka?Cześć szukam tytuły piosenki z poniższego filmu: [youtube.com] Bardzo proszę o wszelkie sugestie
-
Piosenka której tylko znam TeledyskSzukam piosenki której znam tylko fragmenty teledysku, pamiętam było trzech gości, chyba każdy z nich ...
-
Którym roku urodziła się crystal watersCrystal waters urodziła się 19 listopada 1962 lub 10 października 1964 lub 19 listopada 1967 ...
-
Twin melodySzukam, piosenki gdzie grały tam te dziewczyny. Wydaje mi się że to byl remix ...
-
Pomocy ! Czy ktoś rozpozna co to za beat ?[instagram.com] Drop jest po kilku wejściach wokalisty, jak wybucha konfetti. Czy wie ktoś co to jest?
-
Shazam/Soundhound nie łapie:/Chodzi o utwór z nagrania :) Z vocalu słychać jedynie "take me higher", ale i po ...
-
Co to za piosenka?Trafiłem na ciekawą piosenkę i nwm co to za piosenka dołączam krótki jej urywek ...
-
Polska piosenka z animowanym teledyskiemPolska piosenka spiewana przez jakas pania.W animowanym teledysku ona nie potrafiła wybrac odpowiedniego faceta i ...
-
Park FM 22.09.2019 między 15.20 a 16.00 "avanti amore"Park FM 22.09.2019 między 15.20 a 16.00 Witam, szukam tytułu niemieckiej piosenki z włoskim refrenem ...
-
Muzyka z Top gear sezon 13 odcinek 1Szukam utworu z Top gear sezon 13 odcinek 1. Zaczyna się od ok 38.20 i ...
-
Long shot (Niedobrani) - piosenka od 1:10:02Witam Wszystkich, czy zna ktoś piosenkę, która leci od momentu jak w tytule? Shazam wymięka, pisałem ...
-
Poszukuję fajnych piosenek tego typu !Poszukuję fajnych piosenek tego typu !!! Słuchajcie bardzo lubie piosenki tego typu [LINK] na wypadek gdyby ...