-
Jak się nazywa oryginał piosenki zagranicznej piosenkiW reklamie play śpiewają internety nie trzeba nie trzeba płacić abomanentów
-
stara piosenka metalowaKilka lat temu już dodałam to pytanie, ale nie było żadnej odp. Na googlu nie ...
-
Co to za utwór? (opis teledysku)Pamiętam tylko teledysk. Piraci przypławają na wyspę z biórowcami gdzie pracują biznesmeni. Piraci ich zabijają, po ...
-
Opis TeledyskuCześć, szukam piosenki bazując na jej teledysku. Nie pamiętam go dokładnie ale był tam chyba ...
-
Jak nazywa się kawałek w minucie 2:03 ?2:03 [youtube.com] Obstawiałem, że coś z gier Resident Evil, ale tego akurat nie znalazłem.
-
Francuska piosenka "Delikatesy Centrum"Czy ktoś kojarzy tytuł albo gdzie mogę ją znaleźć? Śpiewają kobieta.. w sklep bardzo mi ...
-
Rokowa piosenka, Shazam nie poznajeCzy ktoś kojarzy tę piosenkę?
-
Roll Deep - Good times - Inna wersja[youtube.com] Szukam kawałka z końcówki tego filmu. Nigdzie tego nie mogę znaleźć
-
szukam piosenki z filmiku z ighej poszukuje piosenki z filmiku w tle na instragramie w tle również lecą słowa lecz ...
-
When I need YouSpotkałem się z wersją Rod Stewart i Celine Dion śpiewających razem ... czy taka piosenka ...
-
wypowiedzi jarosława kaczyńskiegoCo to za utwór (chyba Rap) gdzie autor zastosował wstawki w postaci wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego; ...
-
Teledysk dwie kobiety w bieli 2000 rokkto pamięta teledysk i co to za piosenka na teledysku sa dwie kobiety w ...
-
Joy Kitikonti - Dirty Summer[youtube.com] szukam piosenki która leci od 4:44
-
Proszę o pomoc, raczej znana piosenka[youtube.com] Chodzi o piosenke w 30 sekundzie, disco polo :D
-
Szukam 2-óch nutek z seta SOUND BASS-A[youtube.com] interesuja mnie 10:50 i 12:45 chodzi mi o wersje a nie ...
-
Piosenka z Radio, 14.10.2019, ŁódźWitam, jadąć taksówką w Łodzi, wczoraj , 14.10.2019, w godzinach 18:00-21:00 (dokładnie nie pamiętam) usłyszałem ...
-
Azjatka w metrzeWitam. Szukam raczej mało popularnej piosenki. Nie pamiętam wykonawcy ani tytułu bo było to dosyć ...
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka?
-
Ktoś coś ?Witam. Chciałbym zapytać o jeden utwór z lat '96-'97 polski dance. Pamiętam że to nagranie ...
-
Teledysk z dziewczyną w czerwonej sukiencePotrzebuję tytuł piosenki z teledysku. Szczegóły teledysku - dziewczyna biegnąca przez las - dziewczyna ubrana w czerwoną ...
-
Szukam piosenki w której ktoś ciągle tańczył.Widziałam kiedyś teledysk, chyba trochę zrobiony animacją komputerową A trochę ktoś tam faktycznie był. Były ...
-
Bajka poszukiwany tytułKochani poszukuję bajki o dziewczynce, w której włosach żyły magiczne latające stworzonka Tylko tyle ...
-
Tytul utworuTeledysk zaczyna sie przy jeziorze na plazy w klimatach hip hopu rapu jeden z gosci ...
-
Dzwonek z telefonuCzy ktoś wie co to za dzwonek telefonu którego właśnie szukam.
-
Teledysk facet siedzi z dużym pluszowym misiem w barzeWitam szukam piosenki niestety nie pamiętam nic oprócz tego co w tytule że gościu siedzi ...