-
Znana piosenka, w załączniku fragment na pianinieTa piosenka chodzi mi po głowie od kilku dni, umiem ją ze słuchu zagrać ale ...
-
Piosenka trailerWitam Poszukuje piosenki z tego trailer [m.youtube.com] Z gory dziekuje za pomoc :)
-
Pomóż mi rozpoznać dwie piosenkiDzień dobry, uprzejmie proszę o pomoc w rozpoznaniu tych dwóch piosenek, które usłyszałem w RMF ...
-
Szukam piosenki z niedawnego Pucharu świata w siatkę w Japonii 2019Chodzi mi o taką piosenkę w Japońskim z tylu to chyba z jakiegoś anime jest ...
-
Prosze o pomoc szukam piosenki był to jakiś remix ale osobno dodany[youtu.be] 41:30 minutka pod tym linkiem znajduje się ten utwór proooooooooosze
-
Poszukuję piosenki ;)) Pomożecie?Witam, jak w tytule poszukuję piosenki, a dokładnie to słyszałem ją w Trendy Radiu 101,9 ...
-
2 piosenki z seta BOUNCE INC. - Sunrise Festival 2019 20.07.2019[youtube.com] co to za piosenki : 1. 25:20 2. 27:00
-
-
Co to za piosenka? [instrumental]Proszę o pomoc w znalezieniu tej piosenki. Słychać ją od 0:45 do 1:15 [youtu.be]
-
Co to za utwór ?Witam Proszę o pomoc w ustaleniu wykonawcy i tytułu. Z góry dziękuję
-
Co to za utwór ?Witam. Proszę o pomoc w namierzeniu wykonawcy i tytułu. Z góry dziękuję
-
Co to za melodia na początku filmu ?Co to za melodia na początku filmu ? Wiem tyle że to z jakiejś gry ...
-
set z lat 2002-2004Witam wszystkich serdecznie. Od kilku lat poszukuję seta muzycznego z dyskoteki na której byłem między ...
-
On i ona idą nocą, oddzielnie między ceglanymi wąskimi uliczkami.Dobra zacznę od kwestii samego problemu, nie pamiętam samej piosenki, nie pamiętam wykonawcy, tekstu ani ...
-
Jak się nazywa oryginał piosenki zagranicznej piosenkiW reklamie play śpiewają internety nie trzeba nie trzeba płacić abomanentów
-
stara piosenka metalowaKilka lat temu już dodałam to pytanie, ale nie było żadnej odp. Na googlu nie ...
-
Co to za utwór? (opis teledysku)Pamiętam tylko teledysk. Piraci przypławają na wyspę z biórowcami gdzie pracują biznesmeni. Piraci ich zabijają, po ...
-
Opis TeledyskuCześć, szukam piosenki bazując na jej teledysku. Nie pamiętam go dokładnie ale był tam chyba ...
-
Jak nazywa się kawałek w minucie 2:03 ?2:03 [youtube.com] Obstawiałem, że coś z gier Resident Evil, ale tego akurat nie znalazłem.
-
Francuska piosenka "Delikatesy Centrum"Czy ktoś kojarzy tytuł albo gdzie mogę ją znaleźć? Śpiewają kobieta.. w sklep bardzo mi ...
-
Rokowa piosenka, Shazam nie poznajeCzy ktoś kojarzy tę piosenkę?
-
Roll Deep - Good times - Inna wersja[youtube.com] Szukam kawałka z końcówki tego filmu. Nigdzie tego nie mogę znaleźć
-
szukam piosenki z filmiku z ighej poszukuje piosenki z filmiku w tle na instragramie w tle również lecą słowa lecz ...
-
When I need YouSpotkałem się z wersją Rod Stewart i Celine Dion śpiewających razem ... czy taka piosenka ...
-
wypowiedzi jarosława kaczyńskiegoCo to za utwór (chyba Rap) gdzie autor zastosował wstawki w postaci wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego; ...