-
Czacha uroczo dymi #50Co to za festiwal i kawałek? 4:34 [youtube.com]
-
Euforia Festival 2019 Backstage Video by onTuneHej. Co za nuta leci od 16:01 [youtu.be]
-
Piosenka z wesela moich rodzicówCześć Szukam piosenki, której refren brzmi mniej więcej: "Ptaki będą śpiewać, szumieć będą drzewa, Chłopiec z plakatu to ja. (coś ...
-
Jaki tytuł mają te dwa utwory ? DEEP HOUSE CHILLOUT ?? Prosze o podanie nazwyZ góry dziękuje za pomoc.
-
Szukam tego dzwonka z telefonuSzukam dzwonka z telefonu leci w serialu Belfer odcinek drugi 22:57. Z góry dziękuję za ...
-
Piosenka za czasów dzieciństwa ;DWitam, niedawno przypomniałam sb piosenkę którą zwykle mój tata puszczał w samochodzie, była na płycie ...
-
Zna ktoś?Piosenka z początku filmiku, jak stoi na światłach i potem jest w samochodzie. Kojarzy ktoś? ...
-
szukam teledysku z baletnica ze wsążkąJakiś czas temu straciłem dysk z danymi/ muzyka. Miałem tam teledysk, którego szukam. Zaczyna się ...
-
Piosenka Kokab - I got u, jaki remix?Dziś (wtorek 8.10) słyszałem piosenkę Kokab - I got u o godzinie 2:55 na radioparty ...
-
Piosenka Kokab - I got u, jaki remix?Dziś (wtorek 8.10) słyszałem piosenkę Kokab - I got u o godzinie 2:55 na radioparty ...
-
Muzyka słyszana w CCCChyba jest puszczana regularnie, dzisiaj słyszałem dwa razy w dwóch różnych sklepach, jakość słaba ale ...
-
Czy ktos zna tytuł lub wykonawcę??Poszukuję piosenki zasłyszanej jakiś czas temu w jednej z galerii. Wiem, że jest do znalezienia, ...
-
szukam nuty z remixu32:44 co to za utwór??? [youtube.com]
-
poszukuę piosenki, w teledysku gościu w klatceW teledysku pamiętacie że wokalistka była przebrana w lateksowy strój królika, a chudy gościu był ...
-
Melodia w tle[youtube.com] Start melodii od 13:40
-
Jaka to piosenka ?Witam, szukam piosenki angielskiej, niestety mam bardzo mało informacji : śpiewa dziewczyna głos bardzo podobny do ...
-
Delikatna 2005Witam czy ktoś jest tak kumaty i będzie wiedział co to za kawałek leci jak ...
-
Delikatna 2005Witam czy ktoś jest tak kumaty i będzie wiedział co to za kawałek leci jak ...
-
MTV, house/tranceSzukam piosenki która leciała na kanałach MTV, czarno biały teledysk w których występuje gość w ...
-
Poszukje tytułu i autora tej piosenki punkowejPioseneczka z lat80/90 dość stara... jakość słaba... szukam autora i tytułu... Pomocy !!! :)
-
Nutka o tytule "Lies"Kiedyś słyszałem nutkę z gatunku Trance, muzyka elektroniczna, tytuł to był na 100% "Lies". Pamiętam ...
-
co to za utwór ( reklama Deitchmann) ?[youtube.com]
-
Poszukuję tytułu utworyPoszukuję tytułu utwory który brzmi jak refren utworu anywhere RITY ORY. Nie wiem czemu ale ...
-
Piosenka z MUSIC BOXSzukam piosenki aktualnie czasem granej na music box. teledysk w szpitalu, na początku pielęgniarki dają ...
-
Proszę o pomoc w co to za utwór ?Witam proszę o pomoc w zidentyfikowaniu utworu którego załączam , chodzi mi o wykonawce lub ...