-
Motyw nieznanej piosenki na syntezatorze.Cześć! Szukam piosenki, z której pochodzi motyw załączony przeze mnie w mp3. Ten kawałek ma ...
-
Szukam niemieckiej piosenkiszukam piosenki z 7:10-7:38, moje próby poszukiwania tej muzyki spełzły na niczym. [youtube.com]
-
Popularna piosenka pop z kreskówkowym teledyskiemMam gdzieś z tyłu głowy taką piosenkę podchodzącą pod pop. Śpiewa jakaś dziewczyna ze specyficznym ...
-
Muzyka w tle piosenki[youtu.be] W tej piosence w minucie około 1:02 zaczyna się muzyka która skądś kojarzę ale ...
-
Proszę o pomocWitam. Proszę o pomoc. Co to za nuta z samego początku filmiku (do 25 s.)? ...
-
Piosenka z YoutubaBardzo proszę o pomoc. Już rok szukam tej piosenki bez skutku. Żaden program nie rozpoznaje ...
-
Skądś znam ten refren. Verdammte WeltCharakterystyczna muzyka w refrenie. Jeśli ktoś zna proszę o wsparcie ;D Frei wild - verdammte welt [youtu.be]
-
Co to za teledyskHej Pomożecie znaleźć teledysk i utwór, facet jedzie praktycznie cały teledysk autem teledysk nie jest zbyt ...
-
Grecki utwór ZakynthosSzukam utworu, który słyszałem na greckiej wyspie Zakynthos. W refrenie wykonawca śpiewa - coś tam ...
-
Półfinał miss Polski 2019. Piosenka z otwarcia.Wie ktoś co.to za piosenka z otwarcia 1 odcinka Półfinału miss Polski który leci na ...
-
Pilnie szukam nazwy utworu.Witam. Jakiś czas temu znalazłem w sieci krótką część utworu który bardzo mi się spodobał. ...
-
Poszukuje muzyki z radia zetWitam wie może ktoś czy zna kawałek muzyki 5 sekundowej z reklamy z radia zet ...
-
Ktoś zna tytuł?[youtube.com]
-
Reklama Heineken'a Sahara-Berlin z 2004 rokuPoszukuję utworu techno/house z reklamy "To musi być Heineken. Sahara-Berlin"
-
Znajdz piosenki z audio library youtube[youtu.be] [youtu.be] [youtu.be]
-
Piosenki z mp3 Philips GoGearSzukam tytułów piosenek z mp3 Philips GoGear konkretnie z modelu SA 175/02 (wersja 256 mb). ...
-
Nuta w tle wywiadu Vitala Heynena[youtube.com] Tak jak w tytule, zna ktoś tytuł bitu który leci w tle tego wywiadu z ...
-
Kto to śpiewa ?Ktoś kojarzy polski teledysk na którym śpiewa dziewczyna raz z sukience , raz w spodniach ...
-
kto zna ten remix[krakenfiles.com] link do nutki kate ryan, kto kojarzy ten remix? .
-
piosenka o zdradzieSzukam polskiej piosenki teledysku, w którym śpiewa mężczyzna, chłopak, jak pamiętam to chyba Łukasz, a ...
-
Dwa utwory z dawnych lat1. Chodzi mi o utwór techno gdzie został wklejony dubbing Knapika z metra i czytania ...
-
Reklamy transmitowane w TVP2Witam wszystkich :) Moje pytanie dotyczy reklam transmitowanych w TVP2 - jak w temacie. Mam ...
-
pierwsze 9 sekszukam nutki pierwsze 9 sek zaraz po włączeniu jej na początku zna ktoś ...
-
Polska wersjaCzy ktoś kojarzy tytuł polskiej piosenki w której wykorzystano podkład z piosenki All You Zombies ...
-
Tytuł utworu z filmiku na stronie coub.comSzukam utworu z tego filmiku: [coub.com]