-
Polski animowany teledysk z lat około 2010 wykonany przez polska piosenkarkeTeledysk był animowany (typu wstep z niani frani ) i była w nim rudowłosa piosenkarka ...
-
szukam piosenki z tego filmikusiemka szukam piosenki z tego filmiku [facebook.com] chodzi mi o utwór który zaczyna sie w ...
-
Co to za nutka na początku ?[youtube.com]
-
Piosenka z Mistrzostw Europy SiatkarekHej, po wczorajszym meczu naszych reprezentantek, szukam jednej piosenki która leciała na trybunach. Tu macie ...
-
Polska muzyka usłyszana za granicąCześć Bardzo proszę Was o pomoc. Znam ten utwór bardzo dobrze, ale nie pamiętam tytułu.. Usłyszany jako ...
-
TeledyskHej. Ostatnio bedac w sklepie spodobala mi sie nuta. Widziałam jedynie urywek teledysku. Śpiewa murzynka ...
-
Co to za piosenkaWitajcie znacie tytuł tej piosenki [youtu.be]
-
Teledysk do piosenki Justina BieberaWitam kilka lat temu na serwisie Yt był nieoficjalny teledysk do piosenki Justina Biebera, którego ...
-
kawałek z filmu na yt LACHU VS BRAMKARZ (3 LIGA)Witam, chodzi mi o kawałek z tego filmu: [youtube.com] zaczynający się w momencie 4:35 do ...
-
Co to za remixTak jak w tytule nie mogę nigdzie znaleźć co to za remix z góry dziękuję ...
-
Co to za piosenka ?Słyszałem ją tylko raz i mam takie nagranie
-
Piosenka z Youtubanazwa melodi ? z góry dziękuje
-
Muzyka w tle rozmowy z 13 powodówCześć, mam takie nietypowe pytanie odnośnie piosenki, która leci sobie gdy bohaterowie rozmawiają, nie ma ...
-
Teledysk z ogrodnikiem na końcuWitam, szukam teledysku, w którym chłopak szykuje sie na imprezę, wybiera zegarek, samochód, wraca z ...
-
Piosenka Pop proszę o rozpoznanie !Od 1:19 słychać dosłownie 2 sekundy piosenki i dwa słowa wydaje mi się, że "ludzie" ...
-
Kawałek w tle.Witam, poszukuję utworu, w którym jest kawałek tekstu "w szybkim tempie, umiejętnie i kompletnie. Zaraz ...
-
Why are you feel somethingPiosenka z zumby, prawdopodobnie remix. W refrenie powtarza się: Why do you feel something? ...
-
Rzewna piosenka Lipnickiej?Szukam utworu, który w głowie prześladuje mnie od dawna. Zagubiłem go gdzieś w czeluściach starych ...
-
4 próbkiWydaje mi się że gdzieś któreś mam
-
Czy ktoś zna tytuł tej piosenki ?? HelpWitam czy ktoś tytuł tej piosenki mam tylko taki urywek mam nadzieję że pomożecie
-
Twoja Polska Stacja 02.09Słyszałam w radiu Twoja Polska Stacja około 7 rano. Polski utwór, spokojny, śpiewał to mężczyzna ...
-
Utwory podobne do Mary Spolsky-upsWitam Poszukuję piosenek podobnych klimatem muzycznym do Mery Spolsky- ups
-
Polska wokalistka i teledysk ?Ktoś kojarzy polski teledysk na którym śpiewa dziewczyna raz z sukience , raz w spodniach ...
-
Remix?Chciał bym znaleźć utwór który jest podkładem w tym filmiku: [youtu.be]
-
Jak nazywa się ta piosenka?Witam chciałabym wiedzieć co to za piosenka w 25:38 leci [youtu.be]