-
Reklama Heineken'a Sahara-Berlin z 2004 rokuPoszukuję utworu techno/house z reklamy "To musi być Heineken. Sahara-Berlin"
-
Znajdz piosenki z audio library youtube[youtu.be] [youtu.be] [youtu.be]
-
Piosenki z mp3 Philips GoGearSzukam tytułów piosenek z mp3 Philips GoGear konkretnie z modelu SA 175/02 (wersja 256 mb). ...
-
Nuta w tle wywiadu Vitala Heynena[youtube.com] Tak jak w tytule, zna ktoś tytuł bitu który leci w tle tego wywiadu z ...
-
Kto to śpiewa ?Ktoś kojarzy polski teledysk na którym śpiewa dziewczyna raz z sukience , raz w spodniach ...
-
kto zna ten remix[krakenfiles.com] link do nutki kate ryan, kto kojarzy ten remix? .
-
piosenka o zdradzieSzukam polskiej piosenki teledysku, w którym śpiewa mężczyzna, chłopak, jak pamiętam to chyba Łukasz, a ...
-
Dwa utwory z dawnych lat1. Chodzi mi o utwór techno gdzie został wklejony dubbing Knapika z metra i czytania ...
-
Reklamy transmitowane w TVP2Witam wszystkich :) Moje pytanie dotyczy reklam transmitowanych w TVP2 - jak w temacie. Mam ...
-
pierwsze 9 sekszukam nutki pierwsze 9 sek zaraz po włączeniu jej na początku zna ktoś ...
-
Polska wersjaCzy ktoś kojarzy tytuł polskiej piosenki w której wykorzystano podkład z piosenki All You Zombies ...
-
Tytuł utworu z filmiku na stronie coub.comSzukam utworu z tego filmiku: [coub.com]
-
Polski animowany teledysk z lat około 2010 wykonany przez polska piosenkarkeTeledysk był animowany (typu wstep z niani frani ) i była w nim rudowłosa piosenkarka ...
-
szukam piosenki z tego filmikusiemka szukam piosenki z tego filmiku [facebook.com] chodzi mi o utwór który zaczyna sie w ...
-
Co to za nutka na początku ?[youtube.com]
-
Piosenka z Mistrzostw Europy SiatkarekHej, po wczorajszym meczu naszych reprezentantek, szukam jednej piosenki która leciała na trybunach. Tu macie ...
-
Polska muzyka usłyszana za granicąCześć Bardzo proszę Was o pomoc. Znam ten utwór bardzo dobrze, ale nie pamiętam tytułu.. Usłyszany jako ...
-
TeledyskHej. Ostatnio bedac w sklepie spodobala mi sie nuta. Widziałam jedynie urywek teledysku. Śpiewa murzynka ...
-
Co to za piosenkaWitajcie znacie tytuł tej piosenki [youtu.be]
-
Teledysk do piosenki Justina BieberaWitam kilka lat temu na serwisie Yt był nieoficjalny teledysk do piosenki Justina Biebera, którego ...
-
kawałek z filmu na yt LACHU VS BRAMKARZ (3 LIGA)Witam, chodzi mi o kawałek z tego filmu: [youtube.com] zaczynający się w momencie 4:35 do ...
-
Co to za remixTak jak w tytule nie mogę nigdzie znaleźć co to za remix z góry dziękuję ...
-
Co to za piosenka ?Słyszałem ją tylko raz i mam takie nagranie
-
Piosenka z Youtubanazwa melodi ? z góry dziękuje
-
Muzyka w tle rozmowy z 13 powodówCześć, mam takie nietypowe pytanie odnośnie piosenki, która leci sobie gdy bohaterowie rozmawiają, nie ma ...