-
Teledysk z ogrodnikiem na końcuWitam, szukam teledysku, w którym chłopak szykuje sie na imprezę, wybiera zegarek, samochód, wraca z ...
-
Piosenka Pop proszę o rozpoznanie !Od 1:19 słychać dosłownie 2 sekundy piosenki i dwa słowa wydaje mi się, że "ludzie" ...
-
Kawałek w tle.Witam, poszukuję utworu, w którym jest kawałek tekstu "w szybkim tempie, umiejętnie i kompletnie. Zaraz ...
-
Why are you feel somethingPiosenka z zumby, prawdopodobnie remix. W refrenie powtarza się: Why do you feel something? ...
-
Rzewna piosenka Lipnickiej?Szukam utworu, który w głowie prześladuje mnie od dawna. Zagubiłem go gdzieś w czeluściach starych ...
-
4 próbkiWydaje mi się że gdzieś któreś mam
-
Czy ktoś zna tytuł tej piosenki ?? HelpWitam czy ktoś tytuł tej piosenki mam tylko taki urywek mam nadzieję że pomożecie
-
Twoja Polska Stacja 02.09Słyszałam w radiu Twoja Polska Stacja około 7 rano. Polski utwór, spokojny, śpiewał to mężczyzna ...
-
Utwory podobne do Mary Spolsky-upsWitam Poszukuję piosenek podobnych klimatem muzycznym do Mery Spolsky- ups
-
Polska wokalistka i teledysk ?Ktoś kojarzy polski teledysk na którym śpiewa dziewczyna raz z sukience , raz w spodniach ...
-
Remix?Chciał bym znaleźć utwór który jest podkładem w tym filmiku: [youtu.be]
-
Jak nazywa się ta piosenka?Witam chciałabym wiedzieć co to za piosenka w 25:38 leci [youtu.be]
-
czeska piosenkaWitam Szukam piosenki z teledysku, którego akcja dzieje się w barze na dzikim zachodzie. Facet konkuruje w ...
-
Co to za piosenka czy ktoś wie?Co to za piosenka proszę o pomoc
-
Muzyka z gameplay'a GhostrunnerCzy ktoś jest w stanie podać mi tytuł bądź link do ścieżki dźwiękowej z filmu? [youtube.com]
-
Honda promo 2013Witam. Szukam nutki z tego clipu, podobne też mile widziane: [youtube.com]
-
szukam tej piosenki już 6 lat, pomocy!Szukam piosenki z dzieciństwa, słuchałem ją w roku 2008 więc sądzę że jest z tego ...
-
Piosenka użyta w tym filmiku[youtube.com] Szukam nazwy piosenki użytej w tym filmiku. PLS HELPPPPP
-
Kto to śpiewa ?Polska wokalistka , teledysk w którym raz w spodniach moro raz w sukience występuje z ...
-
Kto to śpiewaKto to śpiewa? Kawałek kiedyś (może to już 10 lat) leciał w radiu RAM
-
Szukam nutki, spoko impreskowaSzukam piosenki która na pewno leci w radiach typu Eska... Śpiewa kobieta można powiedzieć Caly ...
-
Jaka to piosenkaCzy ktoś kojarzy tytuł piosenki anglojęzycznej z lat 80 ewentualnie początek lat 90, gdzie w ...
-
Czy ktoś zna tytuł oryginału tej piosenki zespołu BravoWitam, ostatnio słyszałem piosenkę na FBP Zespołu Bravo i nie wiadomo jaki tytuł ani wykonawca. Może ...
-
4strings -take me awayWitam poszukuję utworu bliżniaczo podobnego do take me away w tym że melodia jest jakby ...
-
omijam każdą kłodę ktoś rzuca na toryTaki leci tekst tej piosenki, niestety google nic nie znajduje.