-
czeska piosenkaWitam Szukam piosenki z teledysku, którego akcja dzieje się w barze na dzikim zachodzie. Facet konkuruje w ...
-
Co to za piosenka czy ktoś wie?Co to za piosenka proszę o pomoc
-
Muzyka z gameplay'a GhostrunnerCzy ktoś jest w stanie podać mi tytuł bądź link do ścieżki dźwiękowej z filmu? [youtube.com]
-
Honda promo 2013Witam. Szukam nutki z tego clipu, podobne też mile widziane: [youtube.com]
-
szukam tej piosenki już 6 lat, pomocy!Szukam piosenki z dzieciństwa, słuchałem ją w roku 2008 więc sądzę że jest z tego ...
-
Piosenka użyta w tym filmiku[youtube.com] Szukam nazwy piosenki użytej w tym filmiku. PLS HELPPPPP
-
Kto to śpiewa ?Polska wokalistka , teledysk w którym raz w spodniach moro raz w sukience występuje z ...
-
Kto to śpiewaKto to śpiewa? Kawałek kiedyś (może to już 10 lat) leciał w radiu RAM
-
Szukam nutki, spoko impreskowaSzukam piosenki która na pewno leci w radiach typu Eska... Śpiewa kobieta można powiedzieć Caly ...
-
Jaka to piosenkaCzy ktoś kojarzy tytuł piosenki anglojęzycznej z lat 80 ewentualnie początek lat 90, gdzie w ...
-
Czy ktoś zna tytuł oryginału tej piosenki zespołu BravoWitam, ostatnio słyszałem piosenkę na FBP Zespołu Bravo i nie wiadomo jaki tytuł ani wykonawca. Może ...
-
4strings -take me awayWitam poszukuję utworu bliżniaczo podobnego do take me away w tym że melodia jest jakby ...
-
omijam każdą kłodę ktoś rzuca na toryTaki leci tekst tej piosenki, niestety google nic nie znajduje.
-
Polski hip hop do znawcówPoszukuję piosenki w której został użyty tekst włodiego (po pierwsze nie dla sławy , ...
-
Polski Hip Hop Pianinko Polski ArtystaZ jakiego utworu pochodzi ten kawelek? zapomnialem tytulu. Dodam ze jest to polski artysta. ...
-
Arabski nasheed (jak się nazywa)Wiecie co to za utwór który podam wam w pliku?
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Klasyczny klubuwy kawałekJest to dość spokojny utwór jak na gatunek elektroniczny/klubowy. Na pewno jest to stara piosenka ...
-
Piosenka You're my favouriteWitajcie! Poszukuje piosenki z radia, niestety nie pamiętam jakiego. Jedyne co zapamiętałam to męski głos, ...
-
Chodzi mi po głowie taką piosenkaTu i tam a w w krakowie to mam raj jedna druga trzecia czwarta... katowice....
-
Francuska piosenkaWitam, kojarzy ktoś piosenkę , która była kilka lat temu po francusku. W teledysku były ...
-
Szukam utworu RapWitam wszystkich :) szukam Polskiego utworu rap który zostal stworzony na bicie tego: [youtu.be] ...
-
Piosenka do odgadnięcia techno[youtube.com]
-
Na miniaturce m@&%#n gada przez telefonsiema szukam piosenki gdzie na miniaturce na yt jest m@&%#n gadajacy przez telefon, jest tez ...
-
Piosenka z reklamy Reserved - Denim 2019Dzień dobry. Czy ktoś wie może, co to za piosenka? [youtube.com]