-
Proszę o tytuł nuty z załączonego plikuWitam, pierwszy raz korzystam z tego serwisu. Szukam tytułu nutki z załaczonego pliku, nigdzie wpisując ...
-
Madonna Music - co to za Remix?Jak w temacie: Co to za Remix?
-
Techno piosenka z la la lalalalaPoszukuje piosenki techno z wyraźnym tekstem/refrenem zaczynającym się od kilku wyrazów śpiewanych przez kobiete i ...
-
Zna ktoś tę piosenkę?[instagram.com]
-
Szukam odcinka prawdopodobnie z merrie melodies (Zwariowane melodie).Witam. Czy ktoś mi odnajdzie odcinek z kreskówki "zwariowane melodie" (ang. merrie melodies)? Próbowałem sam, ...
-
Co to za utwór ?????Bardzo proszę o pomoc [youtu.be]
-
jaka to piosenkatypowe disco-polo, dosyc wolne, brzmi jakby było z lat 90 (ale pewnosci czy tak jest ...
-
X-Men : Mroczna Phoenix - Piosenka w tle .Witam. Szukam nazwy utworu a Shazam nie chce mi wykryć. Chodzi mi tytuł piosenki która ...
-
Poszukuję teledyskuHej kochani. Poszukuję teledysku, oczywiście też tytułu lub chociaż wykonawcy....Pamiętam tylko fabułę teledysku. Dziewczyna budzi ...
-
Potrzebna pomoc w odnalezieniu nutki z załączonego audioPotrzebna pomoc w odnalezieniu nutki z załączonego audio
-
poszukiwana piosenka wielka zagadka z imprezyposzukiwana piosenka wielka zagadka z imprezy
-
poszuje piosenki z radia parkWitam, poszukuje tytułu i wykonawcy piosenki, która leciała w Radio Park 27.09.2019 r. o ...
-
Piosenka w której są takie słowaPoszukuję tytułu i wykonanawcy piosenki w której sa takie słowa "take me take me take ...
-
Smutna piosenka, pani pracujaca na parkingu, trochę gitary, piskliwy głosSłyszałem tą piosenkę parę razy w radiu, raz na youtubie, pamiętam, że była tam jakaś ...
-
Co to za piosenka?Szukam piosenki śpiewanej po angielsku przez męskiego wykonawcę. Piosenka jest raczej nowa i słyszałam ją ...
-
Francuska grupa wykonawcówWie ktoś może jak się nazywa francuska grupa artystów którzy mniej więcej 1x do roku ...
-
proszę o pomocsłaba jakość shazam nie dał rady
-
kto zna ten remixkate ryan desenchantee co to za remix ktos kojarzy?
-
Teledysk AnimowanySiemka, znacie może piosenkę gdzie teledysk jest w połowie animowany, postacie sa żywe (dzieci) chłopiec ...
-
Melodia z filmu Kingsajz (1987)Witam wszystkich, Czy ktoś jest w stanie podać tytuł o ile ta melodia ma jakiś ...
-
Zna ktoś wykonawcę albo tytuł? Pomóżcie ????Witam, Potrzebuje znaleźć tytuł piosenki albo chociaż wykonawcę, styl śpiewania trochę jak Bedoes. Mam tylko fragment tekstu ...
-
Muzyka z filmu na youtubie, możliwe że Kevina Macleoda[youtube.com] Nie mam pewności czy to muzyka Kevina Macleoda, ale bardzo mi zależy, żeby znać jej/ich ...
-
Szukam skocznej piosenkiWitam. Na ważeniu KSW 47, podczas liva (trwał dłużej niż przedstawiona i dostępna wersja w ...
-
Poszukuje piosenki po teledyskuTeledysk był dość długi koło 7 minut, nie przez cały czas śpiewany, opowiadał historię o ...