-
KlasykSiema pomóżcie mi. Co to za piosenka co leci w pierwszych sekundach jak gsp coś ...
-
zna ktos tytuł? chyba z 2014 roku[www77.zippyshare.com] kiedys nagrałem i mi sie przypomnialo to bylo z seta Dj Antex ...
-
Smutna piosenkaWitam.Kilka miesięcy temu słyszałem piosenkę ale zapomniałem jej nazwy.Raczej była smutna.Teledysk był o tym że ...
-
Sensation white Poland 2018Czy ktoś orientuje się co to za utwór wykorzystany w danym klipie [youtube.com]
-
Szukam teledyskuSiema pany i panewy szukam utworu jednak nie moge tego znaleźć, nie pamietam nazwy nic, ...
-
Gdzie był motyw z "Incomplete" Backstreet Boys?Cześć, nie mogę sobie przypomnieć gdzie słyszałem ten motyw muzyczny z piosenki "Incomplete" Backstreet Boys (1:19 ...
-
Poszukuje juz od bardzo dawnaWitam poszukuje piosenki słyszałem ją jakieś 4 lata temu, wykonawca polski. Jedynie co pamiętam z tej ...
-
Co to za piosenkaOd 45:32 [youtube.com]
-
Muzyka grozy z EpidemicSound[youtube.com] Zaczyna się 3:15, jw. muzyka pochodzi z biblioteki EpidemicSound.
-
Co to za wersja Old Town Road w filmiku na CDA?Witajcie, proszę o pomoc w odnalezieniu wersji / mixa Old Town Road. Na YT znalazłem wolniejsze ...
-
Co to za nutkaPotrzebuję znaleźć nutkę z początku tego filmiku: [youtube.com]
-
Co to za utworek.ProśbaWitam.Czy dacie rade zidentyfikować co to za utwór?? [youtube.com]
-
Co to za piosenka ?Co to za piosenka ?
-
Muzyka z Fame MMA5Witam, wie ktoś co to za utwór leci w tle (od 0:42 do 0:46 leci ...
-
A GHOST STORY z 2017hej, krótka melodia pojawia się kiedy facet z brodą rozmawia w kuchni przy stole z ...
-
klubowaWstyd przyznać skąd wycinek tego utworu ;p ale przez to ,ze sa zaklocenia to zaden ...
-
Wiem że może żałośnie wygląda ale może ktoś wie lub się domyśli.Poszukuję piosenki z czymś w stylu "roling roling roling (cośtam cośtam) on the wheel". Nie ...
-
Piękny, stary utwór TrancePochodzi pewnie jeszcze z końca lat 90. Zna ktoś wykonawcę? Dzięki
-
Muzyka EnergyJak się nazywa ta nutka?
-
do rozpoznania[www14.zippyshare.com]
-
Jak się nazywa ta piosenka i kto ją wykonuje?Fragment tekstu: „Zaciśnij pięści, gdy życie się sypie. Zaciśnij pięści, gdy ci nie idzie (…)”. Piosenka ...
-
Jaki to utwór grany przez ulicznego muzyka?Ten mało znany, ale dobry utwór dawno temu zagrała uliczna skrzypaczka. Z góry dziękuję za ...
-
Piosenka, gdzie w refrenie pada słowo "Beyonce"Hej. Szukam piosenki w klimacie bardziej bollywoodu, takiej tanecznej. Facet śpiewa chyba pół po angielsku ...
-
Żona zenkaSiema kojarzy ktos tytuł piosenki ? Oto fragment tekstu : ~"jest czas na naukę i jest ...
-
Co to za utwór ?Proszę o pomoc z zalezieniem piosenki z krótkiego filmiku. :( [demotywatory.pl]