-
klubowaWstyd przyznać skąd wycinek tego utworu ;p ale przez to ,ze sa zaklocenia to zaden ...
-
Wiem że może żałośnie wygląda ale może ktoś wie lub się domyśli.Poszukuję piosenki z czymś w stylu "roling roling roling (cośtam cośtam) on the wheel". Nie ...
-
Piękny, stary utwór TrancePochodzi pewnie jeszcze z końca lat 90. Zna ktoś wykonawcę? Dzięki
-
Muzyka EnergyJak się nazywa ta nutka?
-
do rozpoznania[www14.zippyshare.com]
-
Jak się nazywa ta piosenka i kto ją wykonuje?Fragment tekstu: „Zaciśnij pięści, gdy życie się sypie. Zaciśnij pięści, gdy ci nie idzie (…)”. Piosenka ...
-
Jaki to utwór grany przez ulicznego muzyka?Ten mało znany, ale dobry utwór dawno temu zagrała uliczna skrzypaczka. Z góry dziękuję za ...
-
Piosenka, gdzie w refrenie pada słowo "Beyonce"Hej. Szukam piosenki w klimacie bardziej bollywoodu, takiej tanecznej. Facet śpiewa chyba pół po angielsku ...
-
Żona zenkaSiema kojarzy ktos tytuł piosenki ? Oto fragment tekstu : ~"jest czas na naukę i jest ...
-
Co to za utwór ?Proszę o pomoc z zalezieniem piosenki z krótkiego filmiku. :( [demotywatory.pl]
-
Polska piosenka dzieci w tle śpiewają kosi łapki czy coś w ten deseń ,Facet śpiewaCześć W radiu leci Polska piosenka śpiewa facet a dzieci refren jakieś zabawy. W Październiku ta ...
-
Znana piosenka, w załączniku fragment na pianinieTa piosenka chodzi mi po głowie od kilku dni, umiem ją ze słuchu zagrać ale ...
-
Piosenka trailerWitam Poszukuje piosenki z tego trailer [m.youtube.com] Z gory dziekuje za pomoc :)
-
Pomóż mi rozpoznać dwie piosenkiDzień dobry, uprzejmie proszę o pomoc w rozpoznaniu tych dwóch piosenek, które usłyszałem w RMF ...
-
Szukam piosenki z niedawnego Pucharu świata w siatkę w Japonii 2019Chodzi mi o taką piosenkę w Japońskim z tylu to chyba z jakiegoś anime jest ...
-
Prosze o pomoc szukam piosenki był to jakiś remix ale osobno dodany[youtu.be] 41:30 minutka pod tym linkiem znajduje się ten utwór proooooooooosze
-
Poszukuję piosenki ;)) Pomożecie?Witam, jak w tytule poszukuję piosenki, a dokładnie to słyszałem ją w Trendy Radiu 101,9 ...
-
2 piosenki z seta BOUNCE INC. - Sunrise Festival 2019 20.07.2019[youtube.com] co to za piosenki : 1. 25:20 2. 27:00
-
-
Co to za piosenka? [instrumental]Proszę o pomoc w znalezieniu tej piosenki. Słychać ją od 0:45 do 1:15 [youtu.be]
-
Co to za utwór ?Witam Proszę o pomoc w ustaleniu wykonawcy i tytułu. Z góry dziękuję
-
Co to za utwór ?Witam. Proszę o pomoc w namierzeniu wykonawcy i tytułu. Z góry dziękuję
-
Co to za melodia na początku filmu ?Co to za melodia na początku filmu ? Wiem tyle że to z jakiejś gry ...
-
set z lat 2002-2004Witam wszystkich serdecznie. Od kilku lat poszukuję seta muzycznego z dyskoteki na której byłem między ...
-
On i ona idą nocą, oddzielnie między ceglanymi wąskimi uliczkami.Dobra zacznę od kwestii samego problemu, nie pamiętam samej piosenki, nie pamiętam wykonawcy, tekstu ani ...