-
Jak nazywa się ta piosenka?Piosenka jest stara ma Max 20 lat. W tle leci muzyka "la vie ne" Ale ...
-
Zna ktoś ten remix?Usłyszałem w secie remix in my mind. Zna ktoś ten remix? Nie mogę go nigdzie ...
-
Co to za piękna nutka[youtube.com]
-
Jak nazywa się piosenka zaczynajáca się od 1:28?[youtu.be] Jak nazywa sie piosenka od 1:28?
-
Witam Jak nazywają sie utwory na filmie[youtube.com]
-
ElectroPOSZUKUJE TEN NUTKI
-
Muzyka ze starego NBA ActionCześć [youtube.com] czy ktoś może pomóc w rozpoznaniu jaka muzyka leci w tle przy relacji z ...
-
Muzyka taneczna z filmiku YT (shazam nie dziala :( )[youtu.be] Tutaj link do paru sekund tej piosenki. Za nic nie mogę jej znaleźć, ani w ...
-
Jaki tytuł ma ta piosenka? kto zna?[vocaroo.com]
-
Szukam piosenkiHej, Szukam piosenki był to, tak mi się wydaje francuski rap rok gdzieś 2008-2010. Kiedyś znalazłem ...
-
Gang Olsena Daje dylaOd 42 minuty tego filmu leci piosenka (jest to moment, w którym "Stek" przywiózł Olsena ...
-
Tu fragment polskiej piosenki. Jakiej????Kto wykonuje i jaki tytuł?
-
Cover "Iść w stronę słońca" Kto wykonuje?Witajcie! Pytanie: Kto wykonuje TEN cover? [youtube.com] Pozdrawiam.
-
Chodzi o utwór instrumentalny...Tutaj jest piosenka "Hier Oben" grupy Puhdys. Pytam: może ktoś kojarzy utwór instrumentalny brzmiący niemal ...
-
energy 2000witam. poszukuję utworu z jednego z miksów energy. refren utworu zaczyna sie chyba od słów ...
-
afrykanska wioska ludzie z mocamiszukam piosenki gdzie w teledusku ludzie czarnoskórzy z mocami telekinezy itd uciekaja przed normalnymi w ...
-
Electro Z bombą na miniaturceSiemka. Pare miesiecy już szukam tej piosenki i wszystko na marne , w skrócie jest to ...
-
szukam piosenki z dziewczyną ubraną na czarno, grającą na skrzypcach (2018 Radio)Witajcie, w tamtym roku piosenka ta leciała kilka tygodni w radio (RMF, Eska) . W ...
-
Stara piosenka po ang. w klimacie podobnym do świątecznych kawałkówSłyszałam ją niewyraźnie w sklepie kilka dni temu.Wyłapałam o ile dobrze pamiętam słowa:"angel(s) in/on the ...
-
Szukam Nazw nutek[youtube.com]
-
Szukam Nazw nutek[youtube.com]
-
Szukam dokladne nazwy tych utworówWitam jak w tytule z góry bardzo dziękuję [youtube.com]
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Piosenka rok ok 2012, amerykański pop/rnbPamiętam niewiele- wykonanie przez dwóch afroamerykanow. W jednej scenie jeden zasypiać na stojąco i pada ...
-
Poszukuje tytułu piosneki (tengerenge)Poszukuje tytułu piosenki co śpiewa chłopak w okularkach chyba siedzi w pociągu na ziemi ...