-
Poszukuje tytułu piosneki (tengerenge)Poszukuje tytułu piosenki co śpiewa chłopak w okularkach chyba siedzi w pociągu na ziemi ...
-
nutka z filmu YTtytul pierwszej nuty bym prosil :) [youtube.com]
-
Poszukuje wykonawcy i tytułu starej piosenki technoPiosenka z lat '90. Pamiętam jedynie animowany teledysk, w którym główną rolę odgrywał begający robot ...
-
poszukuje instrumental piosenkiTak jak w temacie znajdzie się instrumental tej piosenki? . Link do muzyki [youtube.com] ...
-
Szukam piosenki z eska TVDziś słyszałem piosenkę która już kiedyś słuchałem ale nie mogę skojarzyć.. zaczynała sie uma uma jee, ...
-
Naczelny Dowódca/General Commander - Co to za utwór?Poszukuję tytułu utworu z filmu Naczelny Dowódca/General Commander (Steven Seagal),utwór leci na samym początku filmu ...
-
Zna ktoś kawałek z 14min i 15 sekundy (zaczyna się)[youtube.com]
-
Co to za utwórKtoś wie co to za utwór?
-
Kto jest wykonawcą?Piosenka z lat 90-tych,pamietam tylko refren "najpiękniejsze są wczesne poranki,rześki mróz spada na głowę, nietoperze ...
-
Co to za tytuł lub kto wykonuje ten utwór?Hej, to piosenka grająca w tle w jednym z filmików na Facebooku. Shazam jest bezradny. ...
-
Co to za piosenka z filmiku?Chodzi o pierwszy kawałek. Jedyne co udało mi się znaleźć to melodia jest jakby z ...
-
KlasykSiema pomóżcie mi. Co to za piosenka co leci w pierwszych sekundach jak gsp coś ...
-
zna ktos tytuł? chyba z 2014 roku[www77.zippyshare.com] kiedys nagrałem i mi sie przypomnialo to bylo z seta Dj Antex ...
-
Smutna piosenkaWitam.Kilka miesięcy temu słyszałem piosenkę ale zapomniałem jej nazwy.Raczej była smutna.Teledysk był o tym że ...
-
Sensation white Poland 2018Czy ktoś orientuje się co to za utwór wykorzystany w danym klipie [youtube.com]
-
Szukam teledyskuSiema pany i panewy szukam utworu jednak nie moge tego znaleźć, nie pamietam nazwy nic, ...
-
Gdzie był motyw z "Incomplete" Backstreet Boys?Cześć, nie mogę sobie przypomnieć gdzie słyszałem ten motyw muzyczny z piosenki "Incomplete" Backstreet Boys (1:19 ...
-
Poszukuje juz od bardzo dawnaWitam poszukuje piosenki słyszałem ją jakieś 4 lata temu, wykonawca polski. Jedynie co pamiętam z tej ...
-
Co to za piosenkaOd 45:32 [youtube.com]
-
Muzyka grozy z EpidemicSound[youtube.com] Zaczyna się 3:15, jw. muzyka pochodzi z biblioteki EpidemicSound.
-
Co to za wersja Old Town Road w filmiku na CDA?Witajcie, proszę o pomoc w odnalezieniu wersji / mixa Old Town Road. Na YT znalazłem wolniejsze ...
-
Co to za nutkaPotrzebuję znaleźć nutkę z początku tego filmiku: [youtube.com]
-
Co to za utworek.ProśbaWitam.Czy dacie rade zidentyfikować co to za utwór?? [youtube.com]
-
Co to za piosenka ?Co to za piosenka ?
-
Muzyka z Fame MMA5Witam, wie ktoś co to za utwór leci w tle (od 0:42 do 0:46 leci ...