-
Gang Olsena Daje dylaOd 42 minuty tego filmu leci piosenka (jest to moment, w którym "Stek" przywiózł Olsena ...
-
Tu fragment polskiej piosenki. Jakiej????Kto wykonuje i jaki tytuł?
-
Cover "Iść w stronę słońca" Kto wykonuje?Witajcie! Pytanie: Kto wykonuje TEN cover? [youtube.com] Pozdrawiam.
-
Chodzi o utwór instrumentalny...Tutaj jest piosenka "Hier Oben" grupy Puhdys. Pytam: może ktoś kojarzy utwór instrumentalny brzmiący niemal ...
-
energy 2000witam. poszukuję utworu z jednego z miksów energy. refren utworu zaczyna sie chyba od słów ...
-
afrykanska wioska ludzie z mocamiszukam piosenki gdzie w teledusku ludzie czarnoskórzy z mocami telekinezy itd uciekaja przed normalnymi w ...
-
Electro Z bombą na miniaturceSiemka. Pare miesiecy już szukam tej piosenki i wszystko na marne , w skrócie jest to ...
-
szukam piosenki z dziewczyną ubraną na czarno, grającą na skrzypcach (2018 Radio)Witajcie, w tamtym roku piosenka ta leciała kilka tygodni w radio (RMF, Eska) . W ...
-
Stara piosenka po ang. w klimacie podobnym do świątecznych kawałkówSłyszałam ją niewyraźnie w sklepie kilka dni temu.Wyłapałam o ile dobrze pamiętam słowa:"angel(s) in/on the ...
-
Szukam Nazw nutek[youtube.com]
-
Szukam Nazw nutek[youtube.com]
-
Szukam dokladne nazwy tych utworówWitam jak w tytule z góry bardzo dziękuję [youtube.com]
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Piosenka rok ok 2012, amerykański pop/rnbPamiętam niewiele- wykonanie przez dwóch afroamerykanow. W jednej scenie jeden zasypiać na stojąco i pada ...
-
Poszukuje tytułu piosneki (tengerenge)Poszukuje tytułu piosenki co śpiewa chłopak w okularkach chyba siedzi w pociągu na ziemi ...
-
nutka z filmu YTtytul pierwszej nuty bym prosil :) [youtube.com]
-
Poszukuje wykonawcy i tytułu starej piosenki technoPiosenka z lat '90. Pamiętam jedynie animowany teledysk, w którym główną rolę odgrywał begający robot ...
-
poszukuje instrumental piosenkiTak jak w temacie znajdzie się instrumental tej piosenki? . Link do muzyki [youtube.com] ...
-
Szukam piosenki z eska TVDziś słyszałem piosenkę która już kiedyś słuchałem ale nie mogę skojarzyć.. zaczynała sie uma uma jee, ...
-
Naczelny Dowódca/General Commander - Co to za utwór?Poszukuję tytułu utworu z filmu Naczelny Dowódca/General Commander (Steven Seagal),utwór leci na samym początku filmu ...
-
Zna ktoś kawałek z 14min i 15 sekundy (zaczyna się)[youtube.com]
-
Co to za utwórKtoś wie co to za utwór?
-
Kto jest wykonawcą?Piosenka z lat 90-tych,pamietam tylko refren "najpiękniejsze są wczesne poranki,rześki mróz spada na głowę, nietoperze ...
-
Co to za tytuł lub kto wykonuje ten utwór?Hej, to piosenka grająca w tle w jednym z filmików na Facebooku. Shazam jest bezradny. ...
-
Co to za piosenka z filmiku?Chodzi o pierwszy kawałek. Jedyne co udało mi się znaleźć to melodia jest jakby z ...