-
Co to za utwór?Witam, Szukam wykonawcę i tytuł utworu znajdującego się pod tym linkiem. [img1.dmty.pl]
-
Potrzebuję nazwę pewnej piosenkiPiosenka była w Eska TV około w 2012-2014 gdzie było na pewno 2 ciemnoskórych którzy ...
-
Ballada rocka śpiewana przez mężczyznęWitam! Szukam utworu rockowego spiewanego przez mężczyznę, jego głos najbardziej kojarzy mi się z Bryanem Addamsem, ...
-
Co to za piosenka z reklamy Lidla ?Witajcie, :) Poszukuję tytułu z następującej reklamy Lidla. Utkwiła mi w pamięci. :) Z ...
-
Bob Sinclar - Rock This Party (mocny electro remix gdzies z 2007r)witam poszukuje starego remixu ale takiego mocnego elektrycznego kilka razy pamietam slyszalem utwor w setach ...
-
Nutka z Seta SlighT & DNP ![youtube.com] Nutka z 6:47
-
Muzyka z prezentacjiSzukam tytułu kawałka z prezentacji [instagram.com] [ipla.tv] Od 09:55
-
Dramat z Pierrotem...Trudna zagadka bo niewiele wiem o piosence. Podobno była na kasecie Italo Disco, jest z ...
-
Szukam utworu - dość starego prawdopodobniePiosnka zagraniczna, spokojna, lekko folklorystyczna. Wokalista idzie ładnym stylowym miastem(uliczki Krakowa lub Poznania), po drodze ...
-
Nutka z filmiku ![web.facebook.com] Kojarzy ktoś piosenkę z tego filmiku >?
-
Co to za piosenka ? Zasłyszane w OBI i na stacji LOTOS ( nagranie )Witam, czy wiecie może co to za kawałek ? Niestety głośnik był za daleko, żeby SOUNDHOUND ...
-
Pomocy muzyka z teledyskuSzukam piosenki w której to teledysku mały ludzik wykluł się z jajka i wraz z ...
-
Utwór z rmf maxxxSzukam piosenki która leciała wczoraj koło 22:40 na rmf maxxx. Było to chyba coś nowego ...
-
Poszukuje muzyki z początku odcinka.Witam. Poszukuje muzyki, która występuje na samym początku tego odcinka: [drive.google.com] . Trwa ona do ...
-
Szukam tej nuty wpadła mi do uchaco to za piosenka [youtube.com] 4:56 do 5:28
-
Jaki to może być utwór?Szukam piosenki: Męski wokal, po angielsku ale nic nie zapamiętałem. W refrenie i na początku zanim ...
-
szukam piosenkiSzukam piosenki Kurzy - W imię tego, co w nas najlepsze. Na youtubie jest tylko ...
-
Szukam piosenki!Jest to zagraniczny rap, teledysk jest animowany i przedstawia scenę napadu w knajpie. Wiem, że jedno ...
-
zakład jest. muszę zgadnąć tytuł utworu (nie krzysiu zalewski)wykonuje polska kobieta, w tytule jest: "łatwa do odnalezienia" albo "niech pomyśle", "co robią ludzie ...
-
Co to za piosenka?Tak jak w temacie [youtube.com] pozdrawiam Dawdog69
-
Teledysk z włamaniem się do domuW teledysku chłopak i dziewczyna włamują się do domku na plazy taki fajny klimatyczny. Tam ...
-
Clubbasse ProtectorWitam poszukuje o to tej piosenki a bardziej chodzi mi o remix która zaczyna się ...
-
Czy zna ktoś tytuł piosenki w tle filmikuCzy zna ktoś tytuł piosenki w tle filmiku od 4:17 do 6:15 [youtube.com]
-
jaki jest tytuł piosenki z tego filmu[facebook.com]
-