-
Proszę o rozpoznanie hiszpańskiej piosenkiJak w temacie. Nagranie pochodzi z hiszpańskiego radia.
-
Muzyka z teledysku - race, mężczyzna, kobieta - technoWitajcie. Ostatnio w Cropp leciał teledysk z bardzo fajną muzyką w stylu techno/house. W teledysku ...
-
Muzyka ze spotkan sportowychWitam. Od 8 lat juz poszukuje piosenki/melodii, ktora dzisiaj znowu uslyszalem. Glownie graja ja na ...
-
Szukam piosenki z VivaPamiętam jedynie że teledysk był czarno-biały z elementami czerwieni, np usta, Para kłóciła się ze ...
-
Radio Bielsko - 28.10.2018, godzina 18:28Witam, szukam piosenki z radia bielsko, lata 80-90. Data: 28.10.2018, godzina: 18:28 Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
-
Wloska piosenka z komiksowym teledyskiem.Szukam wloskiej piosenki z komiksowym teledyskiem. Historia z teledysku ma miejsce w klubie. Kilku mlodym ...
-
Blend/remix Taco Hemingway - TrójkątWitam, szukam blendu, remixu utworu trójkąt. Refren spiewany po angielsku przez kobiete, slowa początkowe "its over, ...
-
Proszę o pomoc co to za mix?[youtube.com] od 1:58:58 bardzo proszę o pomoc
-
PioseneczkaRozpoznaje ktos?
-
Piosenka z 6 minuty filmiku[youtube.com]
-
Czeczeńska lezginka.[youtube.com]
-
Muzyka z animeWitam, szukam melodii, którą słyszałam kiedyś w jakimś anime. No właśnie w jakimś, bo nie ...
-
Piosenka z radia ŚwiętaWitajcie, mam czarna dziurę w głowie, szukam piosenki z radia chyba rmf fm, piosenka że ...
-
Balearic trance ?Szukam piosenki dosyć starej z gatunku coś ala balearic trance gdzie w refrenie kobieta śpiewa ...
-
MerenqueSzukam piosenki ala kubańska/meksykańska. Usłyszanej na kursie tańca - merenque / bachata / krecenie biodrami. ...
-
Co to za piosenka?[coub.com]
-
Kółka gimnastyczneSzukam piosenki, ale pamiętam tylko fragment teledysku. Mężczyzna trenuje na kółkach gimnastycznych lub szarfach, ma ...
-
Muzyka z filmiku Red BullaLink do video z facebooka: [facebook.com] Pozdrawiam
-
Muzyka elektroniczna z filmikuOd początku do 1:55 :) Pozdrawiam! [youtube.com]
-
Muzyka z filmiku (film UHF)Witam, fragment pochodzi z filmu UHF [youtube.com] Pozdrawiam
-
Jaki tytuł ma ta piosenka disco polo?Poszukuję tytułu piosenki disco polo mając jej refren. Wpisuje w google i nic nie mogę ...
-
Fajna piosenka na imprezę, ale co to jest?W programie Modelowa ekipa na kanale E! usłyszałam świetną piosenkę, tutaj do odsłuchania od minuty ...
-
-
Jaka to melodia / z jakiego filmu?To był może jakiś dramat obyczajowy? Trochę taka cygańska ta melodia jest. Ktoś pomoże?
-
KSW 45 Ceremonia otwarcia Muzyka w tleCeremonia otwarcia gali KSW 45 [ekino-tv.pl] 1.16.00 -1.20.00