-
Muzyka z Eska Summer CityCzesc, juz kiedys pytalem o ta nute, ponawiam prosbe, dzieki :) [rozpoznajemy.pl]
-
RuskieWitam, potrzebuje pomocy w znalezieniu piosenki. Na filmiku idzie sobie Rusek mówi coś przez krótkofalówke, ...
-
Co to za piosenka ?Cześć Zna ktoś może tytul piosenki, ktora jest grana na hali z tego fragmentu meczu (pierwsze ...
-
Proszę o tytuł piosenki z tego nagraniaWitam niestety Shazam nie rozpoznaje tej piosenki prosiłbym o pomoc błagam! Ta melodia w kółko ...
-
Kawałek pochodzi ze składanki Best Trap Mix 2018 | Vocal Trap 2018Co to za tytuł lub remix?
-
Niech ktoś pomożeJakiś czas temu na eska.tv leciała polska piosenka , coś w rodzaju Bednarka. Nie mogę ...
-
Co to za piosenka? Filmik na youtubeCo to za piosenka z samego początku? [youtube.com]
-
piję przed swoim domem"Dlatego piję przed swoim domem już trzeci dzień. Zmiany na dobre to tylko w przyrodzie..." Słyszałem ...
-
Piosenka z brzyduliCo to za piosenka z brzyduli w 1-odcinku kiedy Ula jedzie autobusem i idzie ...
-
czy ktoś to rozpoznaje ?może ktoś rozpozna ten utwór
-
Nowa muzyka kategorii Hands upUslyszalem ta piosenke gdzies w klubie ale dopiero na meczu Polski udalo mi sie nagrac ...
-
PiosenkaWitam, jak nazywa się ta piosenka? W refrenie jest chyba "Moniko, Moniko z tobą są spokojne ...
-
Down under wersja holenderskaWitam, szukam tytułu piosenki na melodii Down Under - Men at work w języku holenderskim/belgijskim/innym ...
-
Melodia z dawnych lat (USA)Witam, od kilku godzin w głowie gra mi pewna bardzo stara, znana melodia zdaje ...
-
-
Kiedyś usłyszałem piosenkę lecz jej nie pamiętam...W głowie utkwił mi tylko teledysk. Jest to polska piosenka z czarno-białym teledyskiem, na początku ludzie ...
-
Nie Da Mi To Spokoju!!!!!!!!! Pomocy!Cześć! Słuchajcie szukam piosenki sprzed około 5-7 lat (tak mi się przynajmniej wydaje). Jest to ...
-
Muzyka z Ex na plaży POLSKA MTV Odcinek 1 sezon 4Siema, ktoś wie jak nazywają się nuty z tego odcinka? Mega ich potrzebuje i bede wdzieczny ...
-
Piosenka, która leciała w środę 29 sierpnia około 15.30 - 15.40 może w radiu albo w mtvMelodia jest taka spokojna i tajemnicza. Śpiewa kobieta. Ze zwrotki pamiętam tylko, że śpiewała " ...
-
Ex na plazy odc 2 sezon 8Co to za nutka z 28:30 [youtube.com]
-
Muzyka z filmu Adar - HejtWitam Szukam nazwy utworu wykorzystanego w tym filmie [youtube.com]
-
Jaki to utwór?? NCS??Hej! Mam problem aby rozszyfrować nazwę utworu, który gra od 4:40. [youtu.be]
-
Tytuł muzyki z poniższego filmiku na ytJak nazywa się muzyka od 2:27? [youtube.com]
-
Jak się nazywa ta piosenka pomocyPamiętam tylko teledysk trochę. Na końcu w teledysku gostek polał auto benzyną i podpalił w lesie, ...