-
Nowy sezon "Wyburzaczy"Ktoś wie co to za muzyka w tej reklamia? Chodzi o rytmiczną muzę z ...
-
Teledysk z wężami i dźiećmiSzukam anglojęzycznego utworu, w którego teledysku pojawia się chłopiec i dziewczynka. Idą oni pomiędzy terrariami ...
-
Piosenka lalalalalaPiosenka w której mężczyzna (młody ?) śpiewa przez większość czasu lalalalalala. Usłyszałem ten fragment przechodząc ...
-
TVN Turbo, WyburzaczeHej, pomożecie mi zidentyfikować piosenkę z zwiastunu Wyburzaczy na TVN Turbo? Na reklamie chłopiec ...
-
Szukam piosenki - opis teledyskuSzukam takiej piosenki. Wyglądało to tak jakby to była jakaś parada ( bardzo dużo czarnoskórych ...
-
Piłkarska przyśpiewka.Cześć! Poszukuję utworu z 9:00 minuty filmiku [player.pl] Z góry mega dzięki!
-
Jaki to utwórJak nazywa się tytuł utworu który rozpoczyna się w 3:40 [youtu.be]
-
Muzyka Open FM reklamaHejka szukam muzyk które są teraz promowane w reklamie open fm w której to lektor ...
-
muzyka z instagramuWitam. Interesuje mnie nazwa piosenki z tego filmiku: [instagram.com]
-
Muzyka z filmiku na youtubeCzesc, jak sie nazywa kawalek ktory leci od 2:48 do 3:15 w filmie Parisa Platynova? ...
-
Utwór w klimacie Snap!, lub La BoucheHej. Szukam piosenki prawdopodobnie z repertuaru Snap!, La Bouche, lub kogoś bardzo do nich podobnego. ...
-
Pieśń film blondynkaFilm blondynka wystąpiła tam dziewczynka, która zaśpiewała pieśń ,,Maryjo śliczna pani" był to chór w ...
-
jaki jest tytuł ten melodii w tle?jaki jest tytuł ten melodii w tle? [facebook.com]
-
Pokaz mody - muzyka z filmiku[facebook.com]
-
Polska piosenka w której teledysku tekst ukazuje się za pomocą wiadomości z WazzupaPolska piosenka w której teledysku tekst ukazuje się za pomocą wiadomości z Wazzupa. Niestety nie ...
-
Teledysk dzieci niszczą sprzęt grającyWitam Szukam teledysku, zespól gra w bardzo jasnym pokoju i w trakcie grania raczkują niemowlaki, i ...
-
Chorwacki(?) utwór?Ostatnio przesłano mi utwór, koleżanka jeździ po krajach bałkańskich, dlatego zgaduje, że to własnie z ...
-
Fajna muzyczka, moze ktos zna tytul i skojarzy o co mi chodzi.Cześć. Dzisiaj(13.09.2018) słyszałem w radiu piosenke, znam ją z dziecienstwa ale nie pamietam tytulu, nie ...
-
Podobne do "MAŁACH & RUFUZ - RURA"Czesc, Szukam piosneki, podobnej tematycznie do kawalka "MAŁACH & RUFUZ - RURA". Jedynym motywem ktorym ...
-
Szukam piosenki/teledysku z vivy DE 2000-2002rSzukam piosenki lub teledysku z vivy niemieckiej lata 2000-2002. Jest to piosenka klubowa nie pamiętam ...
-
Piosenka z meczu Polska Kuba (filmik)Nazwa tej muzyczki od 16:15 :) [youtu.be]
-
Teledysk z dziewczyną - robotemDziewczyna jedzie na imprezę, wpada w oko dwóm DJ -om i obaj do niej ...
-
Szukam piosenki pokazującej ludzką chciwość, w teledysku był las noc i wypadek samochodowySzukam piosenki, w teledysku był las noc i wypadek samochodowy. Mężczyzna znalazł rozbity samochód a ...
-
Radio ParkDzisiaj tj 11 .09 o godzinie 7.54 do 7.56 na stacji Radio Park leciała ...
-
Piosenka grana w galeriach i marketach.Siema. Poszukuję kawałka, który nie raz leci w galeriach handlowych i marketach (najczęściej słyszałem go ...