-
Co to za piosenka z tvpsport mistrzostw świata 2018Cześć, zna ktoś może tytuł piosenki leciała w tle podczas przerwy w meczu Polska Kolumbia ...
-
Muzyka z webmWie ktoś może co to za utwór? [webmshare.com]
-
Błagam o tytuł i wykonwaceWitam Szukam tytułu i wykonawcy piosenki. Mam nagranie kawałka utworu
-
Znam teledysk itp, nie pamiętam piosenkiWitam, Ktoś coś kojarzy może? Szukam piosenki bardziej house, electro cos w tym stylu. Teledysk ma ten: [youtube.com] Tylko, ...
-
Raczej sama reklamaW latach 2007-2013 chyba byla reklama promujaca chyba temat zdrowia serca. Jakis koles biegnie kreta ...
-
Prosze o tytuł piosenki z pięknego filmiku o ZakopcuCo to za nutka: [youtube.com]
-
Stare Intro niekrytego krytykajak w tytule, zna ktoś ten kawałek? przykładowy film w którym sie pojawia w pierwszych sekundach: [youtube.com]
-
Piosenka ???? z reklamy musicallyWiec jak zwykle wyleciala mi rejlama musically lecz uslyszalem w niej znajoma piosenke ktorej tytulu ...
-
Melodia z remixu StromaeWitam! Poszukuję tytułu piosenki, z której pochodzi sample użyty w remixie Alexa Menco utworu Stromae "Papaoutai". Melodia ...
-
jaka to piosenkaPoszukuje piosenki ktora wykonywal mezczyzna, mial dosc wysoki glos przypominajacy glos Craiga Davida, piosenka zaslyszana ...
-
SzukamWitam Szukam piosenki disco polo której niestety nie mogę nigdzie znaleźć, tekst z tego co udało ...
-
co to za piosenka disco polo???[www75.zippyshare.com]
-
Kawałek o ekipieCzesc, szukam nuty gdzie w teledysku jakiś typ napada ziomkai i przykłada mu nuż do gardła, ...
-
muzyka z gry need for speedHej, od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie kawałek, jednak za nic nie mogę go ...
-
Muzyka z podsumowania GP WłochPotrafi ktoś rozpoznać tą nutkę? Od 2:08 [youtube.com]
-
Piosenka z mtv rocksWitam, Dzisiaj na kanale MTV Rocks był emitowany teledysk gdzie facet w długich włosach wchodził do ...
-
Piwo Za Odgadniecie ![coub.com]
-
Problem ze znalezieniem piosenkiNie moge znalazc piosenki to bylo techno o ile sie nie myle śpiewa tam dziewczyna ...
-
Muzyka z kasetyWitam , grzebiąc w starych rupieciach znalazłem kasety z muzyką.Postanowiłem je sobie odtworzyc i usłyszałem ...
-
Polska piosenka z lat 90/00Cześć. Pamiętam tylko fragmenty teledysku. Wokalista łysy lub krótko ścięty śpiewa i gra na gitarze ...
-
Zna ktoś nute z tego seta?Witam prosiłbym o pomoc w znalezieniu tej nutki [youtube.com] 33:11 minuta
-
Co to za filmik?Hej Interesuje mnie co to za filmik który znalazłem w filmie pewnego twórcy na YouTube, chciałbym ...
-
Klubowa piosenka do odgadnięciaSzukam klubowej piosenki. Śpiewa ją kobieta, chyba po francusku. Jedyne co zapamiętałem to charakterystyczne "oui ...
-
Piosenka z grubszym facetemSzukam piosenki ktora moze rok, moze dwa lata temu leciala na 4fun.tv albo na esce. ...
-
poszukuje teledyskujedyne co pamiętam, to że teledysk był czarno-biały, powstał mniej więcej w latach 90', ukazuje ...