-
Muzyka z podsumowania GP WłochPotrafi ktoś rozpoznać tą nutkę? Od 2:08 [youtube.com]
-
Piosenka z mtv rocksWitam, Dzisiaj na kanale MTV Rocks był emitowany teledysk gdzie facet w długich włosach wchodził do ...
-
Piwo Za Odgadniecie ![coub.com]
-
Problem ze znalezieniem piosenkiNie moge znalazc piosenki to bylo techno o ile sie nie myle śpiewa tam dziewczyna ...
-
Muzyka z kasetyWitam , grzebiąc w starych rupieciach znalazłem kasety z muzyką.Postanowiłem je sobie odtworzyc i usłyszałem ...
-
Polska piosenka z lat 90/00Cześć. Pamiętam tylko fragmenty teledysku. Wokalista łysy lub krótko ścięty śpiewa i gra na gitarze ...
-
Zna ktoś nute z tego seta?Witam prosiłbym o pomoc w znalezieniu tej nutki [youtube.com] 33:11 minuta
-
Co to za filmik?Hej Interesuje mnie co to za filmik który znalazłem w filmie pewnego twórcy na YouTube, chciałbym ...
-
Klubowa piosenka do odgadnięciaSzukam klubowej piosenki. Śpiewa ją kobieta, chyba po francusku. Jedyne co zapamiętałem to charakterystyczne "oui ...
-
Piosenka z grubszym facetemSzukam piosenki ktora moze rok, moze dwa lata temu leciala na 4fun.tv albo na esce. ...
-
poszukuje teledyskujedyne co pamiętam, to że teledysk był czarno-biały, powstał mniej więcej w latach 90', ukazuje ...
-
Piosenka z krótko ściętym chłopakiem w białych dresachCześć, w teledysku był chłopak w krótko ściętych włosach w białym dresie, większość teledysku jest ...
-
Co to za piosenka?Czy komuś coś nie świta? bardzo prosze o odpowiedź, każdy pomysł dobry. W załączeniu nucenie ...
-
Piosenka z filmikuKtoś może wie co to za piosenka od 1;51? [youtube.com]
-
Piosenka dyskotekowa z radia parkWitam Mam prośbę o pomoc w odnalezieniu tytułu piosenki którą słyszałem ostatnio na radiu park, wydaje ...
-
Remix Rihanna S&MWitam bardzo serdecznie. Po sformatowaniu całego dysku zniknęły mi roundsoundy z serwerów do gry Counter-Strike: Source, ...
-
Poszukuję tytułu[youtube.com] Poszukuję tytułu utworu który zaczyna się w 0:19. Wydaje mi się że jest to soundtrack ...
-
Teledysk z "elka hity na czasie"Witam, jak w tytule szukam piosenki po teledysku który zobaczyłem w szkole, chociaż tylko urywek. ...
-
Szukam piosenki która nie daje mi żyćKilku youtuberów już jej używa [youtu.be]
-
Z radia open FMDzisiaj w radiu open fm slyszalem utwór Imagine Dragons - Believer bylo to okolo godziny ...
-
Muzyka Liga NarodówPodajcie proszę tytuły piosenek, które są puszczane podczas meczów Ligi Narodów. Najbardziej chodzi mi o piosenkę, ...
-
pianino 5.09wie ktoś może co to za utwór od 5.09 ? [youtube.com]
-
Co to za muzyka?[youtube.com] W tle tego filmu. Co to za piosenka? Szukam już kilka tygodni i nie mogę ...
-
Program telewizyjny Druga TwarzCzy muzyka z czołówki i napisów koncowych Programu Druga Twarz z kanału TTV to ...
-
Co to za nutka w 36.00 ? Może być oryginiał[youtube.com]