-
Co to za nutkaProsz
-
jaki to remix bla bla blajaki to remix digi agostiono bla bla bla , pierwszy filmik z gory (treść ...
-
Rapowa nuta z 5:21:20 youtubeHej, nuta z 5:21:20, ktoś kojarzy? [youtube.com]
-
Pomocyy!!!Siedzi mi w głowie jedna piosenka (dance/techno sama nie wiem) już od tygodnia, usłyszałam ją ...
-
Czarnowłosy mężczyzna w czarnej skórzanej kurtce poszukiwany! :DSzukam pewnej piosenki po angielski, która utkwiła mi w pamięci. Pamiętam, że na początku czarnowłosy ...
-
Potrzebuję tytułuWitajcie, prawdopodobnie jest to z manieczek, wstawka gitarowa taka fajna jest, pomóżcie
-
piosenka z radia. pomocyna pewno nie są to takie słowa ale to jedyne co potrafię odtworzyć teraz w ...
-
Proszę o pomoc. Szukam utworu dodanego do tego filmu.Szukam utworu, który streamerka dodała do tego filmu od 3:35 do 6:35 proszę o pomoc. [youtube.com]
-
Proszę o pomocCo to za piosenka?
-
znam mniej więcej teledysk szukam tytułuw teledysku było coś ala wojsko, działo się na pustyni, byli ludzie wychudzeni brudni, raz ...
-
Piosenka z Magazynu z filmiku!Siemka, wie ktoś może co to za utwór? Leci on od minuty 14:40! Dzięuję! [youtube.com]
-
Co to za piosenki? Czy to nie covery innych dobrze znanych zagranciznych piosenek???Właśnie odsluchalam dwie piosenki spiewane w jezyku rosyjskim ale wydaje mi sie ze juz gdzie ...
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka zaczyna się 1:20? [youtu.be]
-
Ballada/moŻe Disco Szukam Piosenki KtÓrĄ ŚpiewaŁ KoleŚ Podobny Do A-haleciało na stars tv w teledysku było jeszcze parę kobiet stali w rzędzie i podrygiwali ...
-
kobieta sprzedajaca kwiatyteledysk polski rap, na ktorym kobieta po tym jak jest bita przez partnera sprzedaje kwiaty ...
-
Cóż to zza remix? Basik wymiata...Witam, wiem tylko, że to mix piosenki Steve Aoki & Chris Lake & Tujamo Feat. ...
-
Teledysk z leżącą blondynkąSzukam pewnej piosenki. Teledysk bodajże polegał na tym, że leżała kobieta (chyba blondynka) leżała na ...
-
Piosenka z refrenem ToraCześć Poszukuję piosenki z rytmem klubowym, gdzie w refrenie powtarzane jest 3 razy "Tora/Tola". Później chyba ...
-
Szukam piosenki z nagraniaSzukam piosenki z nagrania ktora zaczyna sie od samego poczatku. Z gory dziekuje [facebook.com]
-
Muzyka z setaKojarzy ktoś nute z 46:15? [www25.zippyshare.com] Dzięki za pomoc :P
-
Co to za utwórWitam proszę o pomoc w podaniu utworu który leci w tle na początku serialu kiedy ...
-
Ktoś wie co to za piosenka?[youtu.be]
-
piosenka z początku streama u youtubera Cebulapamietam tylko kilka słów primasotto pistolotto
-
Dwuznaczny teledysk o milosciWitam :) Szukam teledysku w ktorym facet zachwala swoja kobiete i sa tam takie dwuznaczne ...
-
Piosenka z youtube, chyba "90.Bialy mężczyzna jedzie samochodem. Potraca czarną kobietę. Nastepnie oboje jada autem. Oboje śpiewają po angielsku. ...