-
Ktoś coś ? Nutka z Live mixa Majlo[www65.zippyshare.com]
-
Tytuł pierwszej piosenkiSzukam tytułu pierwszej piosenki, Shazam nie daje rady [youtube.com]
-
https://www.youtube.com/watch?v=UQCyy_3-j5AJaki utwór leci w 8:50 do końca. [youtube.com]
-
Piosenka CroppPiosenka która leciała ostatnio w croppie z złotych z refrenem wiz khalifa mann (wbrew pozorom ...
-
Piosenka z CroppaSzukam piosenki z croppa w której refrenie jest wiz khalifa maan czy coś w tym ...
-
Duża ilość słowa "jestem" help meCześć. Ostatnio jak słuchałem Spotify to wpadła mi w ucho jedna piosenka ale za nic nie ...
-
Muzyka ze sklepu MedicineWczoraj (22 maja) w sklepie Medicine leciała taka piękna piosenka, klimatyczna, spokojna, śpiewana przez wokalistkę. Pamiętam ...
-
Muzyka ze sklepuSłaba jakość ale może ktoś kojarzy.
-
Szukam teledysku, który był rysowanySzukam piosenki, w której dziewczyna śpiewa a teledysk jest rysowany z tekstem coś takiego jak ...
-
Zna ktoś tytuł lub poda link?Występuje w wielu filmikach, ale znaleźć nie mogę. Link (od 1:46) : [youtube.com] Z góry dzięki :)
-
Jak się nazywa ten marsz i kto go skomponował?Ten marsz zagrała orkiestra dęta na paradzie z okazji Święta Ludowego. Z góry dziękuję za ...
-
Co to za muzyka z intra?[youtube.com] 0:40 min
-
Szukam piosenki proszę o pomoc :)szukam piosenki ale znam mniej więcej teledysk. Budzi się chłopak w domu, podchodzi do okna ...
-
Co to za nutkaProsz
-
jaki to remix bla bla blajaki to remix digi agostiono bla bla bla , pierwszy filmik z gory (treść ...
-
Rapowa nuta z 5:21:20 youtubeHej, nuta z 5:21:20, ktoś kojarzy? [youtube.com]
-
Pomocyy!!!Siedzi mi w głowie jedna piosenka (dance/techno sama nie wiem) już od tygodnia, usłyszałam ją ...
-
Czarnowłosy mężczyzna w czarnej skórzanej kurtce poszukiwany! :DSzukam pewnej piosenki po angielski, która utkwiła mi w pamięci. Pamiętam, że na początku czarnowłosy ...
-
Potrzebuję tytułuWitajcie, prawdopodobnie jest to z manieczek, wstawka gitarowa taka fajna jest, pomóżcie
-
piosenka z radia. pomocyna pewno nie są to takie słowa ale to jedyne co potrafię odtworzyć teraz w ...
-
Proszę o pomoc. Szukam utworu dodanego do tego filmu.Szukam utworu, który streamerka dodała do tego filmu od 3:35 do 6:35 proszę o pomoc. [youtube.com]
-
Proszę o pomocCo to za piosenka?
-
znam mniej więcej teledysk szukam tytułuw teledysku było coś ala wojsko, działo się na pustyni, byli ludzie wychudzeni brudni, raz ...
-
Piosenka z Magazynu z filmiku!Siemka, wie ktoś może co to za utwór? Leci on od minuty 14:40! Dzięuję! [youtube.com]