-
NOWA Piosenka popowo-rockowa z damskim wokalem (na pewno w w refrenie) po angielskuOstatnio słyszałem ją w barze a wcześniej też w radio. Piosenka raczej świeża, wcześniej nie grana. ...
-
Testoviron - Mokebe. Co gra w tle?[youtube.com]
-
Co to za remix (Radioparty)?Witam, poszukuję dokładnej nazwy pewnego remixu, którego kawałek nagrałem z audycji Radioparty (kanał główny). Piosenka ...
-
Niesamowity Hip Hop[youtube.com]
-
Piosenka , w której facet gra na gitarze i wspomina swoją dziewczynęWitam !:) Szukam piosenki ale nie potrafię sobie przypomnieć tytułu, ani wykonawcy.Piosenka z brzmieniem gitarowym ...
-
Jak się nazywa ten utwór z uroczystości pogrzebowych Alfonsa Maćkowiaka?Proszę o rozpoznanie tego mało znanego utworu, prawdopodobnie patriotycznego, granego na skrzypcach przez ludową kapelę ...
-
Co to za muza?Co to za muza? fragment w załączniku
-
Remix Shaun Baker - Power?Co to za remix Shauna Bakera od 25:45? :) [nuteczki.eu]
-
Szukam teledysku/tytułu piosenkiHej, szukam piosenki jakiegoś boysbendu, pamiętam tylko, że chłopcy wcielali się w różne role, jeden ...
-
Tytuł utworu, please :)Szukam nazwy tego utworu.
-
Może ktoś zna?Witam, może ktoś zna tytuł i wykonawcę piosenki z załącznika?
-
Zaczyna się od 0:04 i trwa do końca[youtube.com] Tutaj jest link PROSZĘ, BARDZO BY MI NA TYM ZALEŻAŁO
-
Nazwa filmu (SzUsty Blend)Cześć, czy wie ktoś co to za film? Małpa - Chcesz Romantyka? (SzUsty Blend) [youtube.com]
-
#colepsze co to za piosenkaWitajcie intersuje mnie tytuł piosenki od 9:15 [youtube.com]
-
Zna kto nutkę z seta matysa?[youtu.be] Nutka zaczyna się od 1:10:30 wiem że to Westbam Agharta ale jaka wersja bo sadze ...
-
Biegnący koleśWitam, szukam piosenki, której teledysk zaczynał się od takiego jakby castingu, przyszedł tam dość chudy ...
-
Proszę o pomoc w odnalezieniu kawałka w gatunku vaporwave/trapWitam, od kilku miesięcy (niestety bezskutecznie) poszukuję kawałka z seta na Youtube. Zaczyna się w ...
-
Dwa kawałki z YouTubeSiema. [youtube.com] Utwór zaczyna się tak mniej więcej w 0:28 a kończy około 4:18. Próbowałem wsłuchać się ...
-
Szukam piosenki "Reason To Believe" od grupy Los Floros.Hej. Szukam piosenki "Reason To Believe" z albumu A Disfrutar od grupy Los Floros. Piosenka leciała ...
-
Co to za piosenka?Ostatnio na melanżu słyszałem jeden taki utwór. Z tego co pamiętam miał bardzo dużo wyświetleń ...
-
Fragment do rozpoznaniaWitam. Może ktoś rozpoznaje co to jest ?
-
Co to za piosenka w załączniku?[dropbox.com]
-
Co to są za konkretne nutki z radia eskaWstawiam link do seta, gdzie znajduja sie utwory z radia eska Prosze o prawidlowe nazwy tych ...
-
Jaka to piosenka?Zakładam że uzyskanie odp. może być niemożliwe z uwagi na małą dawkę informacji o utworze, ...
-
Sound of goodbye Remix, możecie?Szukam genialnego remixu Armia Van Buurena Sound of goodbye z tego traileru [instagram.com]