-
Zna kto nutkę z seta matysa?[youtu.be] Nutka zaczyna się od 1:10:30 wiem że to Westbam Agharta ale jaka wersja bo sadze ...
-
Biegnący koleśWitam, szukam piosenki, której teledysk zaczynał się od takiego jakby castingu, przyszedł tam dość chudy ...
-
Proszę o pomoc w odnalezieniu kawałka w gatunku vaporwave/trapWitam, od kilku miesięcy (niestety bezskutecznie) poszukuję kawałka z seta na Youtube. Zaczyna się w ...
-
Dwa kawałki z YouTubeSiema. [youtube.com] Utwór zaczyna się tak mniej więcej w 0:28 a kończy około 4:18. Próbowałem wsłuchać się ...
-
Szukam piosenki "Reason To Believe" od grupy Los Floros.Hej. Szukam piosenki "Reason To Believe" z albumu A Disfrutar od grupy Los Floros. Piosenka leciała ...
-
Co to za piosenka?Ostatnio na melanżu słyszałem jeden taki utwór. Z tego co pamiętam miał bardzo dużo wyświetleń ...
-
Fragment do rozpoznaniaWitam. Może ktoś rozpoznaje co to jest ?
-
Co to za piosenka w załączniku?[dropbox.com]
-
Co to są za konkretne nutki z radia eskaWstawiam link do seta, gdzie znajduja sie utwory z radia eska Prosze o prawidlowe nazwy tych ...
-
Jaka to piosenka?Zakładam że uzyskanie odp. może być niemożliwe z uwagi na małą dawkę informacji o utworze, ...
-
Sound of goodbye Remix, możecie?Szukam genialnego remixu Armia Van Buurena Sound of goodbye z tego traileru [instagram.com]
-
-
Muzyka w tle[youtube.com] Tutaj jest link i czy ktoś by mógł podać my tytuł piosenki która leci w ...
-
Muzyka Z Radia FestPROSZE CZY KTOS ZNA TE PIOSENKE DOLANCZAM MP3 Z GORY WIELKIE DZIEKI
-
Muzyka 'alternatywna' rok 2012Piosenka puszczana w radiu Roxy (którego zgon nastąpił na przełomie 2012/2013) w tym samym czasie ...
-
Co to za utwór z tego pliku mp3 ?[soundcloud.com] Utwór zaczyna się od 32:42 min. Proszę o pomoc :)
-
pomocy! :)szukam piosenki, chyba jakiś domowy artysta, w piosence rapował o życiu, pamiętam że we fragmencie ...
-
polski teledysk w którym palą krzyższukam piosenki w teledysku palą krzyż i osoby mają maski na twarzy coś w stylu ...
-
chyba james bluntszukam piosenki. pamiętam jedynie teledysk. Stali facet i kobieta, jakaś historia się między nimi rozgrywała, ...
-
Szukam piosenki po teledysku z księdzem i szybkimi ślubamiSzukam piosenki ale pamiętam tylko teledysk, były tam szybkie śluby jak w Vegas, wokalista wyglądał ...
-
Witam, poszukuje szybkiej pisenkiWitam, mógłby ktoś pomóc? wiecej w tym temacie [rozpoznajemy.pl]
-
Poszukuje tytułu piosenki :)Bardzo proszę o podanie tytułu piosenki z owego serialu na cda [cda.pl] z minuty 33:14 do ...
-
Co To Za UtwÓr?Mam pytanie, co to za utwór od 4:20? shazam czy soundhound nie mogą go znalezc ...
-
co to?[youtu.be] 6:30 dokładnie Cześć! Co to za nutka od tego fragmentu. Ogólnie używa jej też aktualnie reprezentacja ...
-
Szukam teledysku w ktorym byla dziewczynka aniolhej szukam piosenki w ktorej spiewala dziewczynka wiek mozliwe ze miala 13 lat lub 15 ...