-
co to za Utwór z filmiku Poppy na Youtube?[youtube.com] Cóż to za utwór w tle? w opisie jest podany tylko Autor : Brad Bowers ...
-
Muzyka z zajęć ZumbyWitam. Szukam tytułu piosenki, która usłyszałam na zajęciach Zumby. Jest bardzo rytmiczna i wesoła. W ...
-
Co to za muzykaSzukam tej muzyki dokładna nazwe wykonawcy i tekstu piosenki proszę o pomoc.
-
Utwór z małpamiCzy koś pamięta utwór gdzie na teledysku jest czarnoskóry facet który nie rusza się i ...
-
Klubowa nutka w secikuKojarzy ktoś 46:15 i 48:20? Liczę na pomoc :) [www25.zippyshare.com]
-
Co to za utwory ?Trzeba trochę zgłośnić. 1 [www50.zippyshare.com] 2 [www50.zippyshare.com]
-
Znany motyw z najnowszej piosenki, prawdopodobnie polskiej, pomocy ;)Ludziska wyszła nowa nutka od Elektronomii Close to You ([youtube.com] Od 23 sekundy jest taka piękna ...
-
Klasyk w Jak rozpętałem II wojnę światowąHej, Czy ktoś ma może zna tytuł tej piosenki ? Była tutaj w zapytaniach ale nikt ...
-
Co to za piosenkaWpadła mi w ucho, ale nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywa, a za mało ...
-
muzyka typu dynmk czy wavevisionPoszukuję piosenki typu twórczości dynmk. Piosenkę śpiewa mężczyzna, jest ona po angielsku, mężczyzna w niej ...
-
Tytuł piosenkiPoszukuję piosenki najprawdopodobniej gatunku pop, która leciała ponad 10 lat temu w jakimś programie muzycznym, ...
-
Ktoś coś ? Nutka z Live mixa Majlo[www65.zippyshare.com]
-
Tytuł pierwszej piosenkiSzukam tytułu pierwszej piosenki, Shazam nie daje rady [youtube.com]
-
https://www.youtube.com/watch?v=UQCyy_3-j5AJaki utwór leci w 8:50 do końca. [youtube.com]
-
Piosenka CroppPiosenka która leciała ostatnio w croppie z złotych z refrenem wiz khalifa mann (wbrew pozorom ...
-
Piosenka z CroppaSzukam piosenki z croppa w której refrenie jest wiz khalifa maan czy coś w tym ...
-
Duża ilość słowa "jestem" help meCześć. Ostatnio jak słuchałem Spotify to wpadła mi w ucho jedna piosenka ale za nic nie ...
-
Muzyka ze sklepu MedicineWczoraj (22 maja) w sklepie Medicine leciała taka piękna piosenka, klimatyczna, spokojna, śpiewana przez wokalistkę. Pamiętam ...
-
Muzyka ze sklepuSłaba jakość ale może ktoś kojarzy.
-
Szukam teledysku, który był rysowanySzukam piosenki, w której dziewczyna śpiewa a teledysk jest rysowany z tekstem coś takiego jak ...
-
Zna ktoś tytuł lub poda link?Występuje w wielu filmikach, ale znaleźć nie mogę. Link (od 1:46) : [youtube.com] Z góry dzięki :)
-
Jak się nazywa ten marsz i kto go skomponował?Ten marsz zagrała orkiestra dęta na paradzie z okazji Święta Ludowego. Z góry dziękuję za ...
-
Co to za muzyka z intra?[youtube.com] 0:40 min
-
Szukam piosenki proszę o pomoc :)szukam piosenki ale znam mniej więcej teledysk. Budzi się chłopak w domu, podchodzi do okna ...