-
Co to jest za utwór ? [AudioJungle]Utwór pochodzi ponoć z AudioJungle. Shazam oraz podobne aplikacje niestety nie pomogły. Jeśli ktoś kojarzy tytuł ...
-
bardzo potrzebnezna ktos może taką piosenke pilne!!! Dopowiem ze ta piosenka kojarzy mi sie z utworem ...
-
Synthwave trudne do znalezienia, proszę o pomoc.Witam, szukam ostatniego utworu z tego filmiku. Wiem tyle, że to synthwave ale z żadnym ...
-
dziewczyna jedzie z chłopakiem do hoteluJuz jakis czas temu sluchajac tuesday buraka wyswietlia mi sie jakas piosenka, pamietam ze zaczynala ...
-
Podajcie tytuł piosenki.Proszę o podanie tytułu. Kobieta śpiewa I can reach for albo of the star. W ...
-
Muzyka syntezatorowa, 80sKojarzy ktoś nute z filmiku Dokurviatora z 30 minuty? :) Dzięki z góry za pomoc [youtube.com]
-
Co to za muzyka w tle?[youtube.com]
-
proszę o pomoc! szukam tej muzykinigdzie nie umiem jej znaleźć
-
RAW Air 2018Ktoś zna te muzyke? [youtube.com] [youtube.com] (56:49 leci podczas gdy jest komentarz tabeli, ta sama muzyka ale ...
-
Pierwsza Miłość - bardzo proszę o tytuł lub pełną wersję.Jak w tytule. Kawałek w filmiku: [youtube.com]
-
slimKto śpiewa piosenkę z reklamy Foxy Mega?
-
Naprawdę trudne wyzwanie 5min 40s filmiku.[youtube.com] Nie, nie jest to " Darude - Sandstorm " gdybyś ktoś z tym wyskoczył ...
-
Nutka z intro filmu[youtube.com] Muzyka z intro tego filmiku :)
-
Pilnie szukam piosenki, mam nagranie z dyktafonuWitam. Szukałam tej piosenki na wszystkie sposoby, nawet nie wiem jakie tam były słowa, mam ...
-
co to za Utwór z filmiku Poppy na Youtube?[youtube.com] Cóż to za utwór w tle? w opisie jest podany tylko Autor : Brad Bowers ...
-
Muzyka z zajęć ZumbyWitam. Szukam tytułu piosenki, która usłyszałam na zajęciach Zumby. Jest bardzo rytmiczna i wesoła. W ...
-
Co to za muzykaSzukam tej muzyki dokładna nazwe wykonawcy i tekstu piosenki proszę o pomoc.
-
Utwór z małpamiCzy koś pamięta utwór gdzie na teledysku jest czarnoskóry facet który nie rusza się i ...
-
Klubowa nutka w secikuKojarzy ktoś 46:15 i 48:20? Liczę na pomoc :) [www25.zippyshare.com]
-
Co to za utwory ?Trzeba trochę zgłośnić. 1 [www50.zippyshare.com] 2 [www50.zippyshare.com]
-
Znany motyw z najnowszej piosenki, prawdopodobnie polskiej, pomocy ;)Ludziska wyszła nowa nutka od Elektronomii Close to You ([youtube.com] Od 23 sekundy jest taka piękna ...
-
Klasyk w Jak rozpętałem II wojnę światowąHej, Czy ktoś ma może zna tytuł tej piosenki ? Była tutaj w zapytaniach ale nikt ...
-
Co to za piosenkaWpadła mi w ucho, ale nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywa, a za mało ...
-
muzyka typu dynmk czy wavevisionPoszukuję piosenki typu twórczości dynmk. Piosenkę śpiewa mężczyzna, jest ona po angielsku, mężczyzna w niej ...
-
Tytuł piosenkiPoszukuję piosenki najprawdopodobniej gatunku pop, która leciała ponad 10 lat temu w jakimś programie muzycznym, ...