-
stoisz przy okniewięc tak-tego na pewno nie śpiewa Edyta Bartosiewicz...a w refrenie jest nanananana....
-
Co to jest za wersja?Nie mogę znaleźć w sieci identycznej wersji ani żadnej o tym samy czasie trwania. Wydaje ...
-
Jaka to muzyka szukam długo bez skutku, proszę o pomocWitam. Nie mogę namierzyć tytułu tego podkładu muzycznego: [youtube.com] Proszę pomóżcie.
-
Podkład muzyczny / motyw w tle listy przebojów z lat 90' z jakiegoś Lubelskiego radiaWitam serdecznie. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie podkład muzyczny lecący w tle listy przebojów ...
-
Piosenka z filmiku poniezejPiosenka z pierwszego filmiku. Prosze nie zwracac uwagi na to co sie na nim znajduje ...
-
Nuta z podanego bitu.Siemano ! Usłyszalem ten bit ostatnio w jednej nucie i pamiętam że był używany też ...
-
PytanieCzy ktoś może wie jak się nazywa piosenka w której chłopak z lokami blond, tak ...
-
Co to za utwórSzukam utworu gdzie teledysk wyglądał tak jakby koleś miał na sobie kamerę i było to ...
-
mam problem w znalezieniu utworuw filmie American Bikini Car Wash była piosenka nick wiz pop it nie moge jej nigdzie ...
-
Czy rozpozna ktoś wszystkie utwory grane na tym filmiku (Akordeon)Tak jak w tytule, potrzebuje ich tytułów. [youtube.com]
-
"Mój najważniejszy film" Krzysztofa Gonciarza - muzyka w tle[youtube.com] - muzyka z początku filmiku (i towarzysząca przez cały jego przebieg), może ktoś zna? ...
-
Szukam teledysku w klubie gdzie przez chwile czarnulka sciaga stanikW klimacie East Clubbers - Sextasy , alchemist project - tell me . lecz ...
-
Muzyka z filmu blowa?Jak się nazywa ta muzyczka? [youtube.com]
-
Zna ktoś tytuł utworu? reklama SKYN[youtube.com]
-
Jaka to piosenkaJuz od lat szukam piosenki, ktora do dzisiaj slysze w uchu(niestety trudno pomimo to zanucic). Piosenke ...
-
Jaki Ma TytuŁ Ta Piosenka? [filmik]Hejka. Mam kawałek piosenki ale nie znam tytułu. Ktoś pomoże?
-
Co to za piosenka??Szukam piosenki, byl to amerykanski rap spiewany przez murzyna. Jedyne co pamiętam, to to, ze ...
-
Piosenka z reklamy DJISzukam tytuły bądź wykonawcy tego kawałka. mam go nagranego. link [www97.zippyshare.com]
-
LekarzeCo to za piosenka podczas operacji Sezon 1 odcinek 5 Lekarze? ważne że góry dzięki ...
-
Kojarzy ktoś tą łupnie?Da radę ktoś pomóc z tym kawałkiem ? [m.facebook.com]
-
Pomożecie?Witajcie! Poszukuje piosenki techno house, chyba jest francuska, ale ręki nie dam sobie uciąć, a ...
-
Piosenka z teledyskiem o kobiecie podróżujacej zielonym volkswagenemSłyszałem dzisiaj w telewizji super piosenka ale zapomniałem tytułu :( W teledysku występuje młoda dziewczyna ...
-
Voice Kids - w tle podczas wynikówCo leci w tle od 1:40:17 - taka spokojna nutka wydaje mi się że to ...
-
prodigy no good remixSlyszalem ostatnio fajny remix chyba wlasnie "prodigy no good" tylko ze byla to wersja jakas ...
-
Galileo 646Jaki jest tytul utworu z galileo odcinka 646? Grany na gitarze w trakcie mowienia o ...