-
Co to za piosenka w 2:35 - 4:05[youtube.com]
-
Jaka to piosenka?Wszystko rozpoczyna się w szpitalu, gdzie pod kroplówkami lezy mloda dziewczyna, a obok niej są ...
-
Zaginiony teledyskSzukam piosenki, a mianowicie teledysku gdzie młoda dziewczyna (w wieku nastoletnim) pakowała wszystko do jednego ...
-
Poszukiwana piosenkaPoszukuję piosenki która leci w tle tego filmiku [facebook.com]
-
Remix "Where have you been" na EsceCześć, jak w temacie, szukam remixu "Where have you been" Rihanny. Słyszałam go tylko przez ...
-
Szukam polskiego utworuWitam.Szukam utworu polskiego,w którym gość śpiewa mniej więcej takie słowa: "ubrudzony w piasku..." , "popycha ...
-
Chillowy bit z filmikuWitam. Poszukuję lecącego w tle tego filmiku: [instagram.com]
-
Czy znacie piosenkę z tego krótkiego prywatnego filmiku?Jakość nie powala ale jest dobrze słyszalna. Proszę o pomoc :)
-
Co To Za Piosenkamoże ktoś z was kojarzy piosenke z yt. nie ma za dużo wyświetleń ani łapek ...
-
Fortnite - Sezon 3Witam, potrzebuję tytułu tej nutki: [youtube.com] z góry dziękuję!
-
polski utwór, "...żeby móc siebie dać..."Poszukuje utworu który wczoraj słyszałem. Jest to kawałek z gatunku polski rock. W refrenie śpiewa ...
-
Co to za muzyka z jednego filmu o Peugeocie 508oto ten filmik [youtube.com]
-
Szukam TeledyskuSzukam teledysku który widziałem bardzo dawno . Jest tam M@&%#n, willa z dziewczynami, w środku ...
-
stoisz przy okniewięc tak-tego na pewno nie śpiewa Edyta Bartosiewicz...a w refrenie jest nanananana....
-
Co to jest za wersja?Nie mogę znaleźć w sieci identycznej wersji ani żadnej o tym samy czasie trwania. Wydaje ...
-
Jaka to muzyka szukam długo bez skutku, proszę o pomocWitam. Nie mogę namierzyć tytułu tego podkładu muzycznego: [youtube.com] Proszę pomóżcie.
-
Podkład muzyczny / motyw w tle listy przebojów z lat 90' z jakiegoś Lubelskiego radiaWitam serdecznie. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie podkład muzyczny lecący w tle listy przebojów ...
-
Piosenka z filmiku poniezejPiosenka z pierwszego filmiku. Prosze nie zwracac uwagi na to co sie na nim znajduje ...
-
Nuta z podanego bitu.Siemano ! Usłyszalem ten bit ostatnio w jednej nucie i pamiętam że był używany też ...
-
PytanieCzy ktoś może wie jak się nazywa piosenka w której chłopak z lokami blond, tak ...
-
Co to za utwórSzukam utworu gdzie teledysk wyglądał tak jakby koleś miał na sobie kamerę i było to ...
-
mam problem w znalezieniu utworuw filmie American Bikini Car Wash była piosenka nick wiz pop it nie moge jej nigdzie ...
-
Czy rozpozna ktoś wszystkie utwory grane na tym filmiku (Akordeon)Tak jak w tytule, potrzebuje ich tytułów. [youtube.com]
-
"Mój najważniejszy film" Krzysztofa Gonciarza - muzyka w tle[youtube.com] - muzyka z początku filmiku (i towarzysząca przez cały jego przebieg), może ktoś zna? ...
-
Szukam teledysku w klubie gdzie przez chwile czarnulka sciaga stanikW klimacie East Clubbers - Sextasy , alchemist project - tell me . lecz ...