-
Piosenkajak nazywa się piosenka? w teledysku występuje dziewczyna i bardzo przystojny młody chłopak ale tylko ...
-
Polska ballada z Polsatu2 z wiolonczeląPamiętam że na przełomie lat 90 i 2000 chyba na Polsacie2 puszczali teledyski polskich zespołów ...
-
Nazywam pomidorem to wodniste ścierwoPoszukuję piosenki o zimie z tekstem jak w tytule: "nazywam pomidorem to wodniste ścierwo". Leciała ...
-
Kto pomoże?Co to za piosenka leci w tle? Proszę pomóżcie :)
-
Wycinek wokalu - inny utwórWitam, Szukam utworu w którym wykorzystany jest ten sam krzyk kobiety i na nim utwór się ...
-
Czyj to utwórCzyj to utwór techno ze zwiastuna filmu DJ
-
Muzyka z 3:17 :D[youtube.com]
-
Fragment z Seta z klubu [ Jeden utwór ]Proszę o pomoc . Ktoś kojarzy ? Niestety nie wiem z jakiego seta ,ale myślę ...
-
Mocny bass, prawdopodobnie Clubbasse[youtube.com]
-
Nutka w tle BARDZO PILNE :( https://youtu.be/hk2rN2J_05g?t=8m44sJeśli ktokolwiek kojarzy prosze o tytuł :/ [youtu.be]
-
Muzyka z filmiku na ytTutaj jest filmik [youtube.com] chodzi mi o ten bit/podkład z góry dziękuje
-
Stawiam pizze temu, kto znajdzieMuzyke z tego filmiku: [facebook.com] CAKIEM POWAZNIE ADRES i LECI PIZZA
-
Nuta w tleCo to za piosenka 0:10 - 1:52 [youtube.com]
-
Piosenka końcowa?Zna ktoś piosenkę z 6:26? [youtube.com]
-
Wiecie jak się nazywa?Hej. Wiecie może jak nazywa się piosenka z reklamy Mercedesa "drive&seek" która rozpoczyna filmik. Bardzo ...
-
Piosenka, ze słowami w refrenie "I gave you my/the words" i dalej "sky" (zaśpiewane dłużej)Szukam piosenki, która usłyszałem w składance w pewnym klubie, popowa, jestem pewien że leciała kiedyś ...
-
Czy zna ktoś nazwę tego tracku ?Jeśli ktoś zna nazwę, proszę o podanie. nie moge nidzie znaleźć.
-
-
Trap (chyba z Laną Del Rey?)Witam, poszukuję muzyki wykorzystanej w załączonym filmiku, jeśli ktoś by rozpoznał chociażby wokalistkę, to bardzo ...
-
Teledysk ze slimakiem w stylu mad maxPoszukuje teledysku w stylu cos jak mad max. Teledysk animowany ze slimakiem jadacym w jakims ...
-
jak sie nazywa piosenka, chyba leciala na 4fun, 2, 3 dni temusłyszałem ją z 2 razy może, coś tam leci pamiętam "i be waiting for ... ...
-
proszę o pomoc kto znakto zna tą piosenkę nie mogę nigdzie znaleźć [web.facebook.com] proszę o pomoc
-
Ciężki kawałek chleba.. [EPIC music/instrumental]Witam. Poszukuję utworu z filmiku poniżej,niestety shazamowi nigdy nie udaje się rozpoznawać tego typu utworów. [youtube.com] Pozdrawiam! ;)
-
VixaPomoże ktoś? 0:32 [facebook.com]
-
Nazwa utworu granego w filmikuInteresuje mnie nazwa utworu granego w tym filmiku.