-
Piosenka końcowa?Zna ktoś piosenkę z 6:26? [youtube.com]
-
Wiecie jak się nazywa?Hej. Wiecie może jak nazywa się piosenka z reklamy Mercedesa "drive&seek" która rozpoczyna filmik. Bardzo ...
-
Piosenka, ze słowami w refrenie "I gave you my/the words" i dalej "sky" (zaśpiewane dłużej)Szukam piosenki, która usłyszałem w składance w pewnym klubie, popowa, jestem pewien że leciała kiedyś ...
-
Czy zna ktoś nazwę tego tracku ?Jeśli ktoś zna nazwę, proszę o podanie. nie moge nidzie znaleźć.
-
-
Trap (chyba z Laną Del Rey?)Witam, poszukuję muzyki wykorzystanej w załączonym filmiku, jeśli ktoś by rozpoznał chociażby wokalistkę, to bardzo ...
-
Teledysk ze slimakiem w stylu mad maxPoszukuje teledysku w stylu cos jak mad max. Teledysk animowany ze slimakiem jadacym w jakims ...
-
jak sie nazywa piosenka, chyba leciala na 4fun, 2, 3 dni temusłyszałem ją z 2 razy może, coś tam leci pamiętam "i be waiting for ... ...
-
proszę o pomoc kto znakto zna tą piosenkę nie mogę nigdzie znaleźć [web.facebook.com] proszę o pomoc
-
Ciężki kawałek chleba.. [EPIC music/instrumental]Witam. Poszukuję utworu z filmiku poniżej,niestety shazamowi nigdy nie udaje się rozpoznawać tego typu utworów. [youtube.com] Pozdrawiam! ;)
-
VixaPomoże ktoś? 0:32 [facebook.com]
-
Nazwa utworu granego w filmikuInteresuje mnie nazwa utworu granego w tym filmiku.
-
Proszę szybko o nutkę. Kto zna?W TLE [youtu.be]
-
Piosenka której znam słowa, a nie mogę znaleźć.Witam. Proszę Państwa otóż w wakacje 2017 byłem bardzo często bywalcem sklepu H&M. Leciał tam utwór, który ...
-
Narzeczony na niby - piosenka Tolka w konkursieJaką piosenkę śpiewał Tolek w konkursie, gdy nie było jego ojca, fałszował, a potem wygrał ...
-
Kawałek sosu, majątek*Tekst był taki jak tytuł (chyba) a początek to był chyba "Przyszedł na świat" (rap)
-
muzyka z FMszukam nutki z tego footage. [youtube.com]
-
Kobieta pracującaZauważyłam,że teledysk Jennifer Lopez jest podobny do teledysku Donny Summer. [youtube.com] [youtube.com]
-
Co To Za Nutki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![youtu.be] 1:41 [youtu.be] 18:10 [youtu.be] 1:15 [youtu.be] 5:02 [youtu.be] 2:23 [youtu.be] ...
-
Piosenka klubowa z przełomu lat 2000Witam, od razu mówię, że zadanie jest trudne :) Więc tak, w latach około 1998-2000 pożyczyłem ...
-
Piosenka z "lady hear me tonight" w refrenieCześć, szukam piosenki Ona jest jakby remixem piosenki Modjo "lady" - słowa powtarzają się w refrenie. ...
-
Piosenka rokowa z Robotem lata 90Od paru lat próbuję znaleść nazwę piosenki i zespołu z klipu który leciał w latach ...
-
Basowa piosenka często używana do trailerow itpW 40 sekundzie przez chwile leci piosenka ktora pare lat temu byla czesto uzywana. Nie ...
-
Teledysk z różowym królikiemSzukam polskiej piosenki. Rap. W teledysku był gościu przebrany za różowego królika i chodził po ...
-
Jak nazywa się mężczyzna z teledysku?Występuje on w teledysku Jermaine Jackson, Pia Zadora - When the Rain Begins to Fall. (1.00 ...