-
Co to za muzyka, z filmiku na YT?Witam, chciałam się zapytać czy ktoś wie, jak zwie się muzyka z podanego filmiku? [youtube.com] Będę wdzięczna ...
-
Piosenka wokal tranceszukam piosenki którą kiedyś usłyszałam i jest to chyba intro do jakiegoś seta, sprawdzałam ATB, ...
-
Co to jest za Popcorn?Co to za wersja? Wykonawca? A może ten utwór inaczej się nazywa?
-
Muzyka z filmiku na youtubeWitam, poszukuje nazwy utworu ktory zaczyna sie od 3:20 na tym filmie [youtube.com] pozdrawiam
-
Jaka to piosenkaŚpiewa ją mężczyzna ,w refrenie jest pappappa
-
Piosenka elektro/pop/klubowe/disco, kajdanki, BDSMSzukam piosenki, znalazłam ją kiedyś na YT i kompletnie wyleciał mi z głowy, tytuł, wykonawca... ...
-
A może pamiętacie to?Trance chyba z 2006 roku. Na pewno gdzieś od tego czasu tkwi u mnie w ...
-
Szukam tej piosenki bardzo długo, pomocy[youtu.be] Bardzo proszę o pomoc, chcę komuś pomóc znaleźć tę piosenkę. Może ktoś rozpozna jakieś słowa?
-
Proszę o tytuł muzyki z nagraniaNagranie pochodzi z aplikacji Zedge. Nie ma niestety tam podanego tytułu utworu.
-
Na pewno Znacie to pianinko, proszę o pomocPiekna utwór Kaliskiego Poety na samplu z piankinka które staram się znaleść
-
Under the sunshine/sunlight?Witam! Wiem, że zadaje bardzo trudne pytanie, ale chodzi mi o piosenkę w klimacie Abby/Boney ...
-
Spokojna piosenka która śpiewa blond chłopakWitam, szukam piosenki która śpiewa blond chłopak teledysk jest kręcony w pokoju a on siedzi ...
-
funky disco boogieWitam, szukam pewnej piosenki, którą usłyszałam kilka miesięcy w radio. Niestety w porę nie sprawdziłam ...
-
Kojarzy może ktoś?To była taka piosenka pop, podobna nieco do You're my heart, you're my soul, często ...
-
Pokaz Car Audio, piosenka z golfa??Link : [youtube.com] Tak jak w tytule. Zna ktoś piosenkę która gra w golfie? Od ok. ...
-
witam,wie moze ktos co to za piosenkawitam,wie moze ktos co to za piosenka [youtube.com] nagranie z Jerozolimy
-
Jak nazywa się muzyka od 0:00 do 0:08?Witam. Chciałam się zapytać, czy dałoby radę dowiedzieć się, jak zwie się muzyka z początku ...
-
Muzycze radio kawałek house z 11.1.2018Witam Poszukuję usilnie nutki z muzycznego radia...leciała 11.1.2018, kawałek udało mi się nagrać
-
Tytuł nuty od 15 sekundy ?Tytuł nuty od 15 sekundy ? Zna ktoś ? [youtube.com]
-
Tańczący afroamerykaninHej. Wiem, że to dosyć trudne zadanie i nie wiem czy komukolwiek uda się rozkminić ...
-
Wrzucam kawałek utworu do rozpoznaniaProszę o rozpoznanie kawałka utworu, z góry dziękuję :D
-
Czy ktoś kojarzy tę piosenkę?[youtu.be] Kolega poprosił o pomoc, nie mam żadnych danych na temat tego utworu.
-
Polski rap, znam tylko kilka słów z piosenkiPiosenkę usłyszałam na jakiejś domówce, ale nie mogę jej znaleźć. W refrenie ostatnie zdanie ...
-
Tytuł dwóch piosenekCześć Już od paru tygodniu szukam tych dwóch kawałków, mam nadzieje, że wy pomożecie. Pierwszy kawałek dział ...
-
Muzyka z outra na kanale Pawlikowe FandubyWitam, zna ktoś tytuł muzyki, która zawsze leci w outrze na kanale Pawlikowe Fanduby na ...