-
Piosenka z House'a (sklepu)Witam! Wpadła mi wczoraj jedna nuta, jednak już się kończyła i zdążyłem zapamiętać tyle tekstu: "End ...
-
Szukam filmiku z piosenkąWitam kiedys na yt oglądałem filmik na ktorym Kobieta (blondynka) wykonywala cover grajac na pianinie. ...
-
Szukam składankiSiemka. Poszukuje składanki która kiedyś kiedyś słyszałem u kolegi w której przed każdą piosenka jest ...
-
-
Szukam tytułu Piosenki z KlipuWitam szukam tytułu Piosenki z tego Klipu [facebook.com]
-
dzidek980Kojarzy ktoś? [m.facebook.com]
-
Proszę o pomocWitam wszystkich. Kiedyś (kilka lat temu) słuchałem piosenki na yt i chciałbym odnaleźć ją ponownie ...
-
Teledysk z MercedesemSzukam Piosenki gdzie raperka amerykańska kasuje mercedesa cabrio - zacna nutka
-
clubowiczeKatiusza od 42.20 proszę o dokładny tytuł dzięki z góry [www63.zippyshare.com]
-
Podobne muzyki[youtube.com] Szukam podobnych dźwięków, muzyki. Która zaczyna się od 0:51 do 1:17 jak na filmie. Pozdrawiam.
-
szukam tytułujeśli ktos rozpozna stawiam piwko ;) [www110.zippyshare.com]
-
Może Mielzky może TheodorSzukam kawałka/piosenki (jak kto woli), w której padł tekst mniej więcej taki "nie robilem duzo ...
-
Szukam piosenki po fragmencie tekstuGoogle nic nie pokazuje Frag : "Bo skrzydła się schowały i nie chcą się rozłożyć ( ...
-
Poszukuje Piosenki!Witam. Poszukuje piosenki lecz znam tylko teledysk. W teledysku wystepowal lysy vocalista oraz 2 dziewczyny ...
-
Szukam piosenkiŚpiewa kobieta i mężczyzna, na teledysku pamiętam jak osoby wchodziły do budki ze zdjęciami i ...
-
Jak nazywa się muzyka z tego filmiku?[ekstraklasa.tv]
-
Teledysk w którym chłopak podjeżdża na stacje benzynowa i do jego samochodu wsiada dziewczyna któraTeledysk w którym chłopak podjeżdża na stacje benzynowa i do jego samochodu wsiada dziewczyna która ...
-
house fajneHej wszystkim mam fajny filmik z housami ale nie rozpoznaje prawie żadnego. zna ktoś utwory ...
-
Znana piosenka z lat 70 lub 80Szukam znanej starej piosenki. Połowa teledysku jest czarno biała, śpiewa parę facetów na scenie, nikogo ...
-
TeledyskPoszukuję piosenki zagranicznej piosenkarki- chyba uczestniczyla w jakims show. Blond włosy. Teledysk opowiada o zakochanej ...
-
Co to za utwór 4:47-5:17Co to za utwór 4:47-5:17 [youtube.com]
-
1:04 - muzykaWitam, Jak nazywa się track który rozbrzmiewa na tym filmiku w 1:04? [youtu.be] Oraz tu - 2:11 ...
-
Utwór na gitarzeCześć, szukam tytułu lub wykonawcy utworu zagranego na gitarze w załączonym pliku :)
-
Piosenka z H&MChodzi mi o specyficzną piosenkę, która dość często leci w sklepach h&m. Jej wyjątkowość polega ...
-
Starsza piosenka z radia plusHej, szukam piosenki gdzie śpiewa najprawdopodobniej starszy mężczyzna w refrenie słyszałem "Hear your voice" a ...