-
Teledysk: Dżungla,Plaża nutkę śpiewała dziewczyna nie "Roar" piosenka ma już chyba z dobre 3-4 lataZagraniczna, to wszystko co pamiętam młoda dziewczyna w dżungi i plaży różne ujęcia
-
Muzyka końcowa, Scifun Płaska Ziemia - Poważna Analiza (cz.1)Chodzi mi o tytuł muzyki końcowej tego filmiku. Załączam plik.
-
Carrefour Radio IMSRadio IMS Pop Rock prosze o tytul
-
Piosenka z radia eskaUsłyszałam w radiu piosenkę, dość cicho leciała ale wydawała mi się znajoma więc raczej często ...
-
Gdybym był refrenJak w temacie, w refrenie : gdybym był, gdybym był. Raczej coś świeżego. Bit bardziej chilloutowy
-
Pomoże ktoś w namierzeniu tytułu?[www15.zippyshare.com] Z góry dziękuję za pomoc :)
-
Co to za piosenka?Jaki jest tytuł piosenki do której tańczą ?
-
tytuł muzyki[youtube.com] co to za wersja wheel of fortune od 1:43 zależy mi na dokładnie tej wersji
-
utwór z nagrania[instagram.com] Witam, bardzo potrzebuje tytułu tego utworu, bardzo wpada w ...
-
poszukuję piosenki "DIMMA"Witam, szukam piosenki gdzie kojarzę melodię ale tego niestety nie wiem jak Wam opisać ;) ...
-
piosenka z motywem rowerowymSiema szukam piosenki disco polo gdzie w teledysku dziewczyna w sukience jedzie na rowerze blondyna ...
-
Radio CCM - 10.00-12.30 - 13.09Dwa razy leciała piosenka w ciągu 2,5h. Bardzo szybki kawałek, coś właśnie w stylu lat ...
-
Stara piosenkaWitam. Poszukuje piosenki, która popularna była w latach bodajże 2004-2006. Pamiętam jedynie kawałek teledysku: noc, ...
-
Piosenka z filmikuNie będzie łatwo, bo jest niewiele szczegółów. Poszukuję piosenki z filmiku, w którym facet jechał ...
-
Euforia Festival 2017 MarloSzukam nuty z 19.30 z linku: [youtube.com] Z góry dziękuję ;)
-
Chillowy trap z filmikuWitam, poszukuję kawałka zaczynającego się od 0:36 wykorzystanego w tym filmiku [youtu.be]
-
Muzyka z you tubeBardzo proszę o tytuł piosenki w tle. Pozdrawiam serdecznie.
-
Jaki to tytuł - załączony fragmentWitam, proszę o pomoc - szukam tytułu piosenki. Przesyłam fragment.
-
Utwór z filmiku YT od 8:38[youtube.com] Witam Od 8:38 pojawia sie fajny utwór Shazam go nie wykrywa Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
-
Amerykański rap[youtube.com] Już tego z 8 lat temu szukałem ale bez skutku. Może ktoś coś? :)
-
Piosenka ze spotifyPoszukuje piosenki. logo w spotify było takie jak na zalczniku
-
Czy rozpozna ktoś ten tytuł reggae?Cześć! Ostatnio oglądając filmik natknąłem się na tą piosenkę i od 2 dni staram się ...
-
Piosenka z Grecji PomocyMoże ktoś z Was był w Grecji i słyszał tą piosenkę. Niestety nie udąło mi ...
-
Muzyka z kanału ArmadaTVWitam! Poszukuję utworu zasłyszanego jakiś czas temu na YouTube. Na początku pojawia się logo ArmadaTV. Na klipie ...
-
Tally Weijl piosenkazasłyszana w Tally Weijl. Niestety brak apki zebym sprawdziła co to. Żywe,taneczne. spiewa facet. w ...