-
Euforia Festival 2017 MarloSzukam nuty z 19.30 z linku: [youtube.com] Z góry dziękuję ;)
-
Chillowy trap z filmikuWitam, poszukuję kawałka zaczynającego się od 0:36 wykorzystanego w tym filmiku [youtu.be]
-
Muzyka z you tubeBardzo proszę o tytuł piosenki w tle. Pozdrawiam serdecznie.
-
Jaki to tytuł - załączony fragmentWitam, proszę o pomoc - szukam tytułu piosenki. Przesyłam fragment.
-
Utwór z filmiku YT od 8:38[youtube.com] Witam Od 8:38 pojawia sie fajny utwór Shazam go nie wykrywa Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
-
Amerykański rap[youtube.com] Już tego z 8 lat temu szukałem ale bez skutku. Może ktoś coś? :)
-
Piosenka ze spotifyPoszukuje piosenki. logo w spotify było takie jak na zalczniku
-
Czy rozpozna ktoś ten tytuł reggae?Cześć! Ostatnio oglądając filmik natknąłem się na tą piosenkę i od 2 dni staram się ...
-
Piosenka z Grecji PomocyMoże ktoś z Was był w Grecji i słyszał tą piosenkę. Niestety nie udąło mi ...
-
Muzyka z kanału ArmadaTVWitam! Poszukuję utworu zasłyszanego jakiś czas temu na YouTube. Na początku pojawia się logo ArmadaTV. Na klipie ...
-
Tally Weijl piosenkazasłyszana w Tally Weijl. Niestety brak apki zebym sprawdziła co to. Żywe,taneczne. spiewa facet. w ...
-
Muzyka z filmiku Cyber Marian SkładakarWitam, pomoże mi ktoś znaleźć ścieżkę dźwiękową z tego filmiku? [youtube.com]
-
Muzyka poważna, pianinoWitam, ten post może wydać się kontrowersyjny i obrazić uczucia niektórych użytkowników, za co z ...
-
Techno- jaka to nutka?Znana nutka ale hmm wyleciało z głowy... Dziękuje
-
Jaki Jest TytuŁ Muzyki Z PoczĄtkuuuProsze o podanie tytułu muzyki z początku filkimu [youtube.com]
-
Piosenka z Eska Rock Na na na jak w Hey JudePiosenkę słyszałem w eska rock. Wiem, że oryginał to Hey Jude, ale słyszałem właściwie tylko ...
-
Witam z KRISWELL @ FERRE Club ★ 02.09.2017 ★Witam wszystkich bardzo serdecznie.Szukam nutek z filmiku [youtube.com] a dokładnie z 34:38 oraz 18:40 z ...
-
Muzyka z MallorcaJak nazywa się ta muzyka z tle ?
-
Teledysk głosniki na ścianach czarno-białe gość tańczący elektro w kombinezonie, stroju czarno-białySzukam. teledysku i piosenki techno/elektro z lat powiedzmy 90 gdzie na początku teledysku pokazane są ...
-
Pompa Techno Z Filmiku Na FbCOŚ? KTOŚ? ZNACIE? PROSZE O TYTUŁ [facebook.com]
-
Szukam muzyki z YoutubeKiedyś słuchałem muzy z jakiejś playlisty na YB. I wpadła mi w ucho taka muza ...
-
hej czy znacie utwórwitam czy może ktoś zna ten utwór ? [youtube.com]
-
Steve Murano - Passion - wersja?Witam. Może zna ktoś wersję tego utworu od 1:11 :) [www89.zippyshare.com]
-
Stary kawałek trance sampleCześć. Pomóżcie. Z jakiego utworu pochodzi sample z początku tego kawałka? [youtube.com]
-
coś bardziej clubowego rozpoznaje ktoś?Piosenka zaczyna się w 0:43 później jest jeszcze w 5:29 [youtube.com]