-
jakieś technostarszy utworek
-
Rozpoznanie po teledysku, wszyscy ubrani na biało, w płaszcze lub surduty, główna postać rudaW teledysku wszyscy ubrani są na biało, główny wokalista lub aktor w teledysku ma rude ...
-
Szukam utworu.Prosze was o pomoc, wiem tyle: coś jak "baku baku" w refrenie niskim głosem
-
Szukam piosenki po teledysku, w radiu w okolicach 2007 roku.Piosenkę usłyszałem w radiu, potem znalazłem teledysk - mężczyzna mieszkający z ptakiem w klatce i ...
-
Zna ktoś coś?Zna ktoś?? Mam tylko taki urywek :(
-
Teledysk - dwie dziewczyny, jeden aparatNie pamiętam za dużo. Wiem że jest to nowsza piosenka, czyli przedział 2000 - 2016 ...
-
teledyskWitam serdecznie.Poszukuje teledysku w ktorym spiewa blondynka w dlugich wlosach.Pamietam ze w tym teledysku umawia ...
-
Co to za utwór?Utwór w tym oto filmiku: [youtube.com] Zaczyna sie od 00:01 Z góry dzięki :)
-
Co to za piosenka w tle ?! Halloween Horror Nights[facebook.com] link do zwiastunu :)
-
TeledyskWitam, pamiętam że mega mi się podobała pewna piosenka z której pamiętam jedynie teledysk. Teledysk ...
-
Co to za piosenka w tle od 2 minuty 54 sekundy?[youtube.com] Od 2 minuty 54 sekundy. Proszę pomóżcie, chodzi to za mną od tygodnia.
-
tuturuttu tatarara so baby it's just a phaseszukam piosenki dokladnie nie pamiętam melodii, ale mniej wiecej turututu tatarara so baby its just ...
-
Utwór grany na pianinieMam 3 sekundy tego utworu :)
-
Szukam piosenki z makaW maku często słyszę piosenkę w której refrenie (piosenka Też zaczyna się tym tekstem) jest: ...
-
Kto Wie Co To Za Piosenki?Obydwie leciały w radiu Radio 1059, 1 leciała o godz. 09:14, a 2 o godz. ...
-
teledysk na pustyniSzukam piosenki, która myślę że jest z tego roku. W teledysku z tego co pamiętam ...
-
szukam prawdopodobnie rosyjskiej lub ukrainskiej piosenkiSzukam prawdopodobnie rosyjskiej lub ukraińskiej piosenki nie dawno znalazłem ja w sieci niestety nie mogę ...
-
Piosenka z zapowiedzi filmu z trąbka/saksofonemKiedyś na tvn była zapowiedź filmu ocean's eleven bodajże albo ocean's 12. I tam leciała ...
-
Prisoners ShowMuzyka od Prisoners Show, kolega to miał z całego tracka bodajże z Chicago Club Broszki ...
-
Szukam teledysku!Poszukuje teledysku pewnego zespołu. Jedyne co z niego pamiętam to że chłopak z białymi, roztrzepanymi?(XD) ...
-
Para śpiewa po francusku pośród drzew.Witam. W imieniu znajomej pytam się o piosenkę jak w temacie. Znajoma pamięta tylko teledysk, który ...
-
Co to za nutka ?????? stara napewno ktos zna pomoc[youtube.com] w 5:00 zaczyna
-
Poszukiwany utwór zasłyszany w kawiarniWczoraj w kawiarni nad morzem usłyszałem utwór, nie wiem czy leciał z radia, czy z ...
-
Kocie Klipy Tvp KrakÓwczy ktoś wczoraj oglądał wieczorem Kocie Klipy na TVP Kraków? był tam teledysk -dziewczyna w ...