-
Jaki to remix What do you mean?Jaki to remix piosenki Justina "What do you mean"? Od 0:25 do 1:56
-
piosenka z perfumeriiwitam. poszukuję piosenki która usłyszałam w perfumerii dzisiaj zaczyna sie od tury turu tu tu ...
-
selena gomez it ain't meczy kto wie jaki to jest remix?
-
Co to za nuta?[www116.zippyshare.com] 35 minuta wiecie może? Przy okazji może ktoś też ...
-
Co to za utwór?Tak jak w temacie, niestety aplikacje nie chcą pomóc ;/ [youtube.com]
-
-
Kawałek z jakiegoś mixu prawdopodobniejw. szukam tego utworu co leci w tle, po nim było przejście na kolejny, więc ...
-
Muzyka z Mistrzostw Europy 2017 w SiatkówceMam pytanie: Czy ktoś kojarzy z czego jest muzyka z z Mistrzostw Europy 2017 w ...
-
Co to za piosenka w refrenie(to chyba byl refren) '...sciac..chodza w sloncu 'Ktos mi ostatnio wyslal snapa i tle leciala taka nutka..jakis rap (polski oczywiscie) i jedyne ...
-
Szukam piosenki podkład ,,im blue"Szukam polskiej piosenki w której podkładem było ,,im blue" od eiffle 65.Pamietam tylko to,że refren ...
-
Electric rapCzesc, klip w tonie czarno-bialym, raczej koncowka lat 90, elektryczny rap po angielsku, ale mozliwe ...
-
Piosenka która leci w tlePotrzebuje tytułu tej piosenki, shazam ani podobne aplikacje nie wyszukują jej [drive.google.com]
-
jakieś technostarszy utworek
-
Rozpoznanie po teledysku, wszyscy ubrani na biało, w płaszcze lub surduty, główna postać rudaW teledysku wszyscy ubrani są na biało, główny wokalista lub aktor w teledysku ma rude ...
-
Szukam utworu.Prosze was o pomoc, wiem tyle: coś jak "baku baku" w refrenie niskim głosem
-
Szukam piosenki po teledysku, w radiu w okolicach 2007 roku.Piosenkę usłyszałem w radiu, potem znalazłem teledysk - mężczyzna mieszkający z ptakiem w klatce i ...
-
Zna ktoś coś?Zna ktoś?? Mam tylko taki urywek :(
-
Teledysk - dwie dziewczyny, jeden aparatNie pamiętam za dużo. Wiem że jest to nowsza piosenka, czyli przedział 2000 - 2016 ...
-
teledyskWitam serdecznie.Poszukuje teledysku w ktorym spiewa blondynka w dlugich wlosach.Pamietam ze w tym teledysku umawia ...
-
Co to za utwór?Utwór w tym oto filmiku: [youtube.com] Zaczyna sie od 00:01 Z góry dzięki :)
-
Co to za piosenka w tle ?! Halloween Horror Nights[facebook.com] link do zwiastunu :)
-
TeledyskWitam, pamiętam że mega mi się podobała pewna piosenka z której pamiętam jedynie teledysk. Teledysk ...
-
Co to za piosenka w tle od 2 minuty 54 sekundy?[youtube.com] Od 2 minuty 54 sekundy. Proszę pomóżcie, chodzi to za mną od tygodnia.
-
tuturuttu tatarara so baby it's just a phaseszukam piosenki dokladnie nie pamiętam melodii, ale mniej wiecej turututu tatarara so baby its just ...