-
Utwór muzyczny zarejestrowany w sieci sklepu KauflandCzy może ktoś z was kojarzy wykonawce tego utworu????
-
techno mix/mashup[youtube.com] Szukam piosenki z tego filmiku 4:08-5:36 Pomóżcie!
-
Ktoś wie co to za kawałek?Ktoś wie co to za kawałek? [sadistic.pl]
-
nagranieNiestety udało mi się nagrać tylko końcówkę piosenki. Śpiewa to dziewczyna, w refrenie słychać słowa ...
-
Piosenka z youtube - zapomniałem tytułu. Tańczący afroamerykański dziadek w dyskotece.Siema. Szukam tytułu piosenki, gdzie jakaś grupa afroamerykanów śpiewała coś w stylu "when i ...
-
Unity Six? Park FMwitam leciała piosenka , w radiu spikier mowil cos unity six? remix 2017 a nie ...
-
Na początku śpiewa (bądź mówi) kobieta: Everybody give up(?) i dalej leci piosenka...Na początku śpiewa (bądź mówi) kobieta: Everybody give up(?) i dalej leci piosenka... Wie ktoś ...
-
Co to za nutka ???[youtube.com] Co to za bit co leci w tle w czasie tego filmiku Człowieka Wargi ...
-
Utwór z Team Fabulous 2 ( Youtube ) utwór w załącznikuWitam, Potrzebuje pomocy w znalezieniu nazwy utworu i wykonawcy, który występuje przez parę sekund w ...
-
Wywiad Michaela JordanaW [[youtube.com] w tym wywiadzie w momencie 3:03 jest piosenka której za nic nie mogę ...
-
Piosenka z nagraniaNiestety udało mi się nagrać tylko końcówkę piosenki. Śpiewa to dziewczyna, w refrenie słychać słowa ...
-
Trudne pytanieHej wszystkim mam mega trudne zadanie. Szukam piosenki, wydaje mi sie ze sa to lata ...
-
Pamiętam tylko teledyskJest w nim dziewczyna i chłopak dziewczyna jest blondynka i oni są razem tam ...
-
Pamiętam tylko teledyskWitam, szukam piosenki house\electro. Pamiętam tylko teledysk. Był w nim stary Mercedes Benz bodaj w ...
-
Piosenka z lat 90Witam szukam piosenki śpiewa ją kobieta take me take me i dalej nie pamiętam ktoś ...
-
Szukam tytułu piosenki!Szukam tytułu piosenki którą znalazłem na kasecie, szukałem już kawałka przez aplikacje na smartftona oraz ...
-
teleysk lata 80 moze 90poszukuje piosenki w ktorej meszczyzna dlugowlosy spiewa nad grobem ukochanej w lesie
-
Szukam 2 teledyskówW Pierwszym teledysku dziewczyny szaleją w baseniku z błotem chyba nie pamiętam nic pozatym pozatym ...
-
-
Muzyka (punk-rock) z facebook - Tattoo KonwentWitam, coz to za pytanie: [facebook.com] ? :) Pozdrawiam
-
Prosze o tytuł muzyki :)[youtube.com] zaczyna się w 1:40 i trwa kilka minut taka mroczna muzyka
-
Śpiewa dzieczynaNiestety na temat piosenki nie mam za dużo informacji. Wiem że śpiewa to dziewczyna po ...
-
Chyba polskie country ,,jak modlitwe mówie sobie, już nie szukaj mnie". - chyba jakoś tak.Niestety pamiętam tylko kawałek, jak modlitwe mówie sobie, już nie szukaj mnie" wydaję mi się że ...
-
melodia z piosenkiOtóż, ta melodia nie jest stworzona do tej piosenki - zna ktoś orginał? [w87.wrzuta.pl]
-
Szukam teledysku z manekinamiPamiętam, że w tym teledysku był mężczyzna i kobiety manekiny, stały chyba pod jakąś ścianą ...