-
PiosenkaSłyszałam urywek piosenki gdzie kobieta śpiewa w refrenie expection free albo excitation free nie mam ...
-
Tytuł piosenki z końcówki teledysku, prawdopodobnie dubstepposzukuję tytułu całego dubstepu prawdopodbnie, zaczyna się od 3;40 [youtube.com]
-
Prezentacja klawiaturyPotrzebuje znalezc muzyke z tego filmiku: [youtube.com]
-
Teledysk grupa nastolatek czeka na koncert, artysta siedzi i śpiewa w ciemnym pomieszczeniuPiosenka ma z rok może więcej, widziałam ja na esce raz, zapomniałam tytułu, z tego ...
-
Szukam nazwy piosenki w tle.Siemanko. Szukam nazwy piosenki ktora slychac gdzies w polowie nagrania. Przepraszam za jakosc ale nagrywane ...
-
Co to za piosenka?Piosenka leciała w intro jakieś filmiku na YT, więc pewnie nie ma dużo lat, a ...
-
Szukam piosenki po słowachSkarbie chyba studiujesz medycynę bo podnosisz mi tętno
-
Metalowy (a moze industrialowy?) utwór z instrumentem o nazwie didgeridoo.Tak jak w tytule. Nie jestem pewien czy to ten instrument, ale brzmi podobnie. Nadawał ...
-
Rosyjska piosenkaszukam starej rosyjskiej piosenki, którą śpiewała kobieta teledysk wyglądał tak ze był narysowany i przedstawiał rozwój ...
-
Paris Platynov freestyle 2:45Siemano wie ktos moze co to za nuta w 2;45 ? [youtu.be]
-
Prośba o rozpoznanie co to za utwórCo to za utwór? Pomożecie? [youtube.com] Pierwsza utwór
-
Uliczni śpiewacy, jaki to utwór.W Lwowie para śpiewała na rynku to co załączyłem w mp3, kiedyś to słyszałem, ale ...
-
Szukam podobnych rytmów do tychWitam , bardzo lubie salse , a szczegolnie cos z gatunku jak w linku poniżej ...
-
Pytam po raz 2 - krótka próbka utworu - polskiHey pytam jeszcze raz ale tym razem ma kawałek próbki utworu pozdrawiam
-
Utwór muzyczny zarejestrowany w sieci sklepu KauflandCzy może ktoś z was kojarzy wykonawce tego utworu????
-
techno mix/mashup[youtube.com] Szukam piosenki z tego filmiku 4:08-5:36 Pomóżcie!
-
Ktoś wie co to za kawałek?Ktoś wie co to za kawałek? [sadistic.pl]
-
nagranieNiestety udało mi się nagrać tylko końcówkę piosenki. Śpiewa to dziewczyna, w refrenie słychać słowa ...
-
Piosenka z youtube - zapomniałem tytułu. Tańczący afroamerykański dziadek w dyskotece.Siema. Szukam tytułu piosenki, gdzie jakaś grupa afroamerykanów śpiewała coś w stylu "when i ...
-
Unity Six? Park FMwitam leciała piosenka , w radiu spikier mowil cos unity six? remix 2017 a nie ...
-
Na początku śpiewa (bądź mówi) kobieta: Everybody give up(?) i dalej leci piosenka...Na początku śpiewa (bądź mówi) kobieta: Everybody give up(?) i dalej leci piosenka... Wie ktoś ...
-
Co to za nutka ???[youtube.com] Co to za bit co leci w tle w czasie tego filmiku Człowieka Wargi ...
-
Utwór z Team Fabulous 2 ( Youtube ) utwór w załącznikuWitam, Potrzebuje pomocy w znalezieniu nazwy utworu i wykonawcy, który występuje przez parę sekund w ...
-
Wywiad Michaela JordanaW [[youtube.com] w tym wywiadzie w momencie 3:03 jest piosenka której za nic nie mogę ...
-
Piosenka z nagraniaNiestety udało mi się nagrać tylko końcówkę piosenki. Śpiewa to dziewczyna, w refrenie słychać słowa ...