-
Jołka Jołka, kolegi się nazywają...Szukam piosenki ala disco polo może nawet ruskie disco piosenkę znam ze starej płyty CD ...
-
Jak nazywa się oryginał z którego zrobiono Llama In My Living RoomWitam znawców nutek. Ostatnio bardzo popularny stał się utwór Llama In My Living Room [youtube.com] Mam jednak wrażenie, ...
-
Szukam RemixuSłyszalem ostatnio fajny remix ale nie moge go znalesc byla w nim piosenka cleo ,piersi ...
-
Jaki to tytuł?[youtube.com] Wie ktoś jaka to nuta? Bo nie pisze ;-;. Z góry dzięki
-
Szukam zagranicznego rapuOstatnio brat puscil fajna piosenke ale kompletnie nie znam slow, jedyne co pamietam to teledysk ...
-
Zapowiedź serialu Wataha w HBOWitam, tak jak w temacie.
-
Kojarzy ktos tą nutke...?Zaczyna sie od muzyki i w tle jakis facet spiewa ...how summer and disper w ...
-
Stary teledysk z Vivy, w okresie świąt ?Witam. Chodzi mi o smutny świąteczny teledysk w którym trwa wojna, pojawia się zakrwawiony anioł ...
-
Pomóżcie znaleźć po opisie teledyskuWitam szukam piosenki jednak nie pamiętam słów ani melodii tylko teledysk mogę opisać a mianowicie ...
-
Ktoś kojarzy? Oryginalna piosenka[youtube.com] Zależy mi na oryginalnej piosence z tą gitarą :)
-
pytanie o teledysk z viva danceSzukam nazwy zagranicznej piosenki z roku 2016 lub ewentualnie 2015. W teledysku facet przystojny wchodzi ...
-
Witam, Kto kolwiek słyszał kto kolwiek wieOd jakiegoś czasu szukam i nie mogę znaleźć jakość nie powala bo nagrywane telefonem [www95.zippyshare.com]
-
honey 3Co to za piosenki film honey 3 ? Jedna leciała 1:13 a druga 1:30
-
Kto wie z jakiego teledysku jest ten kadr/co to za artysta/piosenkaMam do rozwiązania zagadkę. To jest screen z teledysku. Kojarzę go ale za żadne skarby ...
-
Muzyka z filmikuCześć Rozpoznaje może ktoś ten utwór z tego filmiku? [youtube.com]
-
Jaki to tytuł piosenki?Link : [youtu.be]
-
Co to za nutkamix czy oryginał ?
-
6:06 czy ktoś wie co to za muza :)?Jak wyżej [youtube.com]
-
Muzyka z klubuWitam, byłam ostatnio w klubie. Leciała fajna piosenka, nie był to raczej żaden set. Nie ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com]
-
Piosenka Z Filmiku lecąca w tle[youtube.com] Proszę o pomoc :(!
-
Pierwsza nutka w tle???Co to za pierwsza nutka w tle? [youtube.com]
-
Jaka piosenka leci na dyskotece "Kopczuszek w świecie mody"Tak jak w temacie jaka piosenka leci w dyskotece "Kopczuszek w świecie mody" [cda.pl] ...
-
Proszę o pomoc!Siema! Potrzebuje pomocy. Szukam nazwy piosenki w sumie nie ma w niej tekstu, jest to techno ...
-
poszukuje tytułu piosenkiWitajcie! Będąc na wczasach usłyszałam bardzo spokojną, liryczna piosenkę. Głos wokalistki podobny do Duffy lub ...