-
TeledyskWitajcie zna ktoś może taki teledysk który też był na Eska tv ale dawno ...
-
Piosenka 10 lat temu leciała na VivaGdzieś ok. 10 lat temu słuchałem takiej piosenki na Vivie. Pamiętam tylko kawałki teledysku, publiczna ...
-
co to za remix?co to za remix
-
ProszĘ PomÓŻcie Mi ZnaleŹĆ[youtube.com] CHODZI O PIERWSZĄ MELODIĘ Z FILMIKU!!! nagroda w ciastkach... :(
-
Wie ktoś co to za piosenka?[youtube.com]
-
Muzyka Z Radia FestPROSZE CZY KTOS ZNA TE PIOSENKI DOLANCZAM MP3 Z GORY WIELKIE DZIEKI
-
Galantis - No Money (remix) poszukiwany[youtube.com] 8:16-8:20 czas remixu wiem,ze to piosenka Galantis - No Money,ale nie wiem jaki remix ;/ zna ...
-
Muzyka z filmiku, Skrillex[youtube.com] 2.44 jaki tytuł ?
-
Rozpaczliwie z corka szukamy piosenkiWitam serdecznie. Szukam piosenki, ktora leci ostatnio czesto w radiu. Spiewa to kobieta. Piosenka srednio ...
-
co za piosenka- w refrenie zaczyna się na Aaa kosino kosino..., wiele głosów w refrenieWitam Szukam piosenki, którą usłyszałem na plaży w Bułgarii. Nie wiem co za język- może hiszpański, ...
-
co to za muzyka od 3:55?[youtube.com]
-
Ta piosenka z dobrym bitem jakiegos djByła taka piosenka. Zrobil ja jakis DJ. Prawdopodobnie remix. Tekst był po polsku taki mniejwiećej "adżrenk ...
-
Poszukuje piosenkiPoszukuję piosenki, niestety nie pamiętam tekstu ale pamiętam że w teledysku była jakaś imprezka w ...
-
Proszę o nazwę piosenki[facebook.com] Jak wyżej, kto za utwór proszę bardzo o nazwę tej piosenki! :)
-
Nuta z lookbooka OliCo to za nuta od 0:13 [youtube.com]
-
Nutka z filmiku zaczyna się na 12:10 :)[youtu.be]
-
Nagranie z kasety weselnej 1Czy ktoś zna tę melodię?
-
Czy ktoś zna może ten kawałek lub pomoże go zidentyfikowaćWitam mam problem wpadła mi w ucho fajna nutka i nie mogę jej rozpoznać ;/
-
Ktoś to zna ?Szukam tego od tygodni nie wiem co to jest
-
Co to za nuta?Kojarzy ktoś może kawałek w tle? [youtube.com]
-
Kawałek z siłowniWitam Od chyba roku próbuję znaleźć kawałek zasłyszany na siłowni. Shazam go nie rozpoznaje prawdopodobnie przez słabe ...
-
Zna ktoś piosenke, która leci w tle? Od 1:27[youtube.com]
-
Co to za nutka? ;]Si3ma, piosenka jest tak z 2013-14 i w teledysku jest facet z dziewczynami i jest ...
-
Proszek E na comedy centralWitam, poszukuje piosenki z reklamy proszku do prania E z comedy central
-
Nie znam nic ale muzyka mi sie podoba :DProszę pomóżcie :D [youtube.com]