-
muzyka końcowa z serialu To Nie Koniec Świata odcinek 15hej, jak w tytule ktoś będzie kojarzyć ?
-
Znany kawałek ale co to?Cześć, szukam nazwy utworu, chodzi mi po głowie, mam na końcu języka ale nie mogę sobie ...
-
Niby Nicki Minaj, "elektryczny kawałek", podaje tylko kilka słów"...shake, shake, shake like that"- to samo- i sama muzyka taka elektryczna, że tak to ...
-
TeledyskSzukam tytułu piosenki, ktorej akcja dzieje sie w Rio de janerio. Jest tam kobieta, ktora ...
-
Skrzypce z tego trackuPół dnia szukam, wiem że słyszałem już te skrzypce w jakimś hiphopie, ale mam dziurę ...
-
Piosenka z radia rekordCześć , szukam piosenki która leciała wczoraj 09.07 o godz 20:30 w radiu rekord.Piosenka byla ...
-
Szukam piosenkiWitam! Szukam pewnej piosenki, pamiętaj ją z lat dzieciństwa, po 2000 roku. Pamiętam, że w klipie ...
-
Kubański hitByłem miesiąc temu na Kubie. Słyszałem wiele razy w klubach i barach piosenkę. W refrenie ...
-
piosenka z hm pomocySzukam piosenki, która aktualnie leci co jakiś czas w h&m. Możliwe, że to jakiś remix, ...
-
Muzyka z starego filmu grane na RMF FM ClassicDzień dobry, szukam piosenki z starszego filmu i słyszałem piosenkę na RMF fm classic kilka lat ...
-
Fragment utworu w opisieTak jak w tytule
-
"Walk with me Lord" w pięknej wersjiCześć W poniższym filmie, od 2 sekundy leci piosenka "Walk with me Lord" w pięknym wykonaniu. ...
-
Kojarzy ktos tytuł tej piosenki ?Tak sie zastanawialem nad tytułem i wlasnie pytam.
-
Basen+ dwie dziewczyny+ auto+lasyCześć. Wiecie może jak nazywa się kawalek który teledysk brzmi następująco. Laska chodzi po basenie spotyka ...
-
Piosenka z Radia EskaW załączniku załączam fragment melodii
-
Uslyszalem piosenke w memach (trap)10.30 [youtube.com]
-
Poszukiwany beat z filmikuPoszukuję beatu z tego filmiku: [youtube.com]
-
Muzyka z filmikuSzukam muzyki z tego filmu: [youtube.com] Samą muzykę wyraźniej słychać mniej więcej od 0.59 - ...
-
Akcent - Mała Figlarka co to za wersja?Witam jak w opisie, zasłyszane w sklepie w Zakopanym ale nie mogę nigdzie odnaleźć orginału
-
0:06 - co to za piosenka?[drive.google.com] Od 6 sekundy, z góry dzięki za pomoc. Wiem, że utwór dalej to Tina Turner - ...
-
Szukam tytułu piosenki!!! Proszę o pomoc!!!Widziałem kiedyś ten teledysk ale już nie pamiętam gdzie. Szukam piosenki w której śpiewa czarnoskóry. ...
-
House z radiaSzukam piosenki, którą nie raz słyszałam ostatnio w radiu. Najbardziej charakterystyczne jest housowe brzmienie ...
-
Piosenka według opisu teledysku?Chodzi mi o piosenkę na której teledysku śpiewa czarny, pada śnieg jest bentley (chyba) obsypany ...
-
Piosenka z filmiku EWS 6Witam. Przeglądałem ostatnio archiwalne filmy EWS i potrzebuje identyfikacji dwóch piosenek Pierwsza 5:35 - 6:50 Druga 7:15 ...
-
Zna ktoś te nutki? Z góry dziękuję[youtu.be] piosenka w tle [youtu.be] melodia w 1:22 PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ ;)