-
Utwór grany na pianinieMam 3 sekundy tego utworu :)
-
Szukam piosenki z makaW maku często słyszę piosenkę w której refrenie (piosenka Też zaczyna się tym tekstem) jest: ...
-
Kto Wie Co To Za Piosenki?Obydwie leciały w radiu Radio 1059, 1 leciała o godz. 09:14, a 2 o godz. ...
-
teledysk na pustyniSzukam piosenki, która myślę że jest z tego roku. W teledysku z tego co pamiętam ...
-
szukam prawdopodobnie rosyjskiej lub ukrainskiej piosenkiSzukam prawdopodobnie rosyjskiej lub ukraińskiej piosenki nie dawno znalazłem ja w sieci niestety nie mogę ...
-
Piosenka z zapowiedzi filmu z trąbka/saksofonemKiedyś na tvn była zapowiedź filmu ocean's eleven bodajże albo ocean's 12. I tam leciała ...
-
Prisoners ShowMuzyka od Prisoners Show, kolega to miał z całego tracka bodajże z Chicago Club Broszki ...
-
Szukam teledysku!Poszukuje teledysku pewnego zespołu. Jedyne co z niego pamiętam to że chłopak z białymi, roztrzepanymi?(XD) ...
-
Para śpiewa po francusku pośród drzew.Witam. W imieniu znajomej pytam się o piosenkę jak w temacie. Znajoma pamięta tylko teledysk, który ...
-
Co to za nutka ?????? stara napewno ktos zna pomoc[youtube.com] w 5:00 zaczyna
-
Poszukiwany utwór zasłyszany w kawiarniWczoraj w kawiarni nad morzem usłyszałem utwór, nie wiem czy leciał z radia, czy z ...
-
Kocie Klipy Tvp KrakÓwczy ktoś wczoraj oglądał wieczorem Kocie Klipy na TVP Kraków? był tam teledysk -dziewczyna w ...
-
Piosenka z SinsayEnergiczna piosenka, zaczyna się czymś w rodzaju "ding" śpiewanego przez mężczyznę. W refrenie śpiewa kobieta ...
-
nigdzie nie mogę znaleźć :/ pomocyjak w temacie :D
-
Poszukuję piosenkiRytmy miała nieco brzmiące indyjsko. Usłyszałam jedynie dwa słowa zbliżone do "siwy dym" bądź ...
-
Kobieta śpiewa "runaway"Zasłyszana w sklepie GoSport. Praktycznie jeden rytm, trochę melodii i kobieta śpiewająca "runaway runaway".
-
Proszę pomocy :) to piosenka odmieniła mój świat :)Kto może mi powiedzieć co to za utwór . Jest piękna ale niestety tel nie ...
-
Eska TV Hity na czasie ??Co to za piosenka / melodia lecąca w tle reklamy [youtube.com]
-
TytuŁ Muzyki W TleZnacie tytuł muzyki w tle ? Od 12 sekundy się rozkręca
-
Potrzebuję żeby ktoś mi rozpoznał muzykę z YTRozpoznajcie dla mnie nazwę i wykonawcę utworu od 0:00 - 1:30 tego filmiku YT : ...
-
Siemanko ! Szukam kawałka rap[youtu.be] Szukam kawałka z 15:20, z góry dzięki za pomoc !!
-
Muzyka z reklamyPoszukuję utworu z tej reklamy: [m.youtube.com] Z góry dziękuję za pomoc.
-
Rap/piosenka z tekstem "Here we go go" i charakterystycznym saksofonem w refrenieTak jak w tytule, dodatkowo w refrenie jest bodajże tekst "give it to me" i ...
-
Piosenka house'owa(?)Nie mogę znaleźć utworu, prawdopodobnie house'owego. Śpiewa w nim kobieta, jedyne słowa jakie udało mi ...
-
Piosenka z polo 17.08 program disco studioLeciała tam taka piosenka wyszukiwarka nic nie pomogła 'wyciągnij pierwszy liść nie czekaj nawet i' Zna ktoś ...