-
nigdzie nie mogę znaleźć :/ pomocyjak w temacie :D
-
Poszukuję piosenkiRytmy miała nieco brzmiące indyjsko. Usłyszałam jedynie dwa słowa zbliżone do "siwy dym" bądź ...
-
Kobieta śpiewa "runaway"Zasłyszana w sklepie GoSport. Praktycznie jeden rytm, trochę melodii i kobieta śpiewająca "runaway runaway".
-
Proszę pomocy :) to piosenka odmieniła mój świat :)Kto może mi powiedzieć co to za utwór . Jest piękna ale niestety tel nie ...
-
Eska TV Hity na czasie ??Co to za piosenka / melodia lecąca w tle reklamy [youtube.com]
-
TytuŁ Muzyki W TleZnacie tytuł muzyki w tle ? Od 12 sekundy się rozkręca
-
Potrzebuję żeby ktoś mi rozpoznał muzykę z YTRozpoznajcie dla mnie nazwę i wykonawcę utworu od 0:00 - 1:30 tego filmiku YT : ...
-
Siemanko ! Szukam kawałka rap[youtu.be] Szukam kawałka z 15:20, z góry dzięki za pomoc !!
-
Muzyka z reklamyPoszukuję utworu z tej reklamy: [m.youtube.com] Z góry dziękuję za pomoc.
-
Rap/piosenka z tekstem "Here we go go" i charakterystycznym saksofonem w refrenieTak jak w tytule, dodatkowo w refrenie jest bodajże tekst "give it to me" i ...
-
Piosenka house'owa(?)Nie mogę znaleźć utworu, prawdopodobnie house'owego. Śpiewa w nim kobieta, jedyne słowa jakie udało mi ...
-
Piosenka z polo 17.08 program disco studioLeciała tam taka piosenka wyszukiwarka nic nie pomogła 'wyciągnij pierwszy liść nie czekaj nawet i' Zna ktoś ...
-
Polski rap jak ta piosenka sie nazywaRefren jest po angielsku i to jest coś takiego: "...What could've us do the real questions..." Szukam ...
-
Mokebe Testoviron, co gra w tle?jak w tytule [youtube.com]
-
Muza, która gra od 1:36 ?Witam. Zna ktoś zespół, który gra od 1:36 ? [meczyki.pl]
-
Mister right. Pomocy :(Poszukuję piosenki, której słuchałam w 2013/2014 roku, mogła powstać znacznie wcześniej. Jedyne poszlaki to męski ...
-
Co to za tytuł utworu? Bardzo ważne help :DJak w tytule
-
Testoviron- Blendzior to Cię czekaWie ktoś jak się nazywa podkład? [youtube.com]
-
Percival, Witcher3Jaki tytuł? Nie mogę znaleźć na Yt wiem, że Percival ścieżka do Witcher 3
-
Co to za kawałekbyłbym wdzięczny za odpowiedź
-
Piosenka z MTV Rocks 2006/2007Halo pomocy! Szukam jednej piosenki którą dawno dawno temu (czyt. kiedy był hype na Enter ...
-
Co to za piosenka?Cześć. Poszukuje piosenki gdzie w większości tekstu usłyszałam same lalalala(bądź nanana :D), z tym,że "tekst" ...
-
Szukam piosenki POMOCYSzukam piosenki prawdopodobnie z lat 80, przynajmniej tak brzmi. Facet mówi tam w kołko ''one ...
-
Co to za piosenka, jedyne co pamiętam kawałek teledysku .Od kilku tygodni chodzi za mną i nie daje spokoju. Ostatnio słyszałem ja jakies 6 ...
-
Co to za PiosenkaWitam, proszę o pomoc co to za piosenka w załączniku przesyłam całość nagrania ale ...