-
Piosenka z przestawienia - filmowa (?)Cześć! Bardzo bym prosił o pomoc w znalezieniu tytułu piosenki podanej w załączniku. Brzmi mi na muzykę ...
-
Czy zna ktoś tę piosenkę?Czy ktoś jest w stanie rozpoznać utwór który słychać na nagraniu?? Z góry dziękuję!!
-
Co to za piosenkaCześć. Szukam piosenki, której refren "próbuję" zanucić. Link podany niżej. Zdaje mi się, że śpiewa ...
-
co to za muzyka? [link][www110.zippyshare.com] jak w temacie
-
Piosenka HiszpańskaŚpiewa ja facet jest ona skoczna, refren ma w sobie " bambooo olalala bambooooo o ...
-
spokojny utwór, głos a'la Chris BrownSzukam utworu który jest w klimacie muzyki np. Chrisa Browna, głos wykonawcy jest również bardzo ...
-
Zna ktoś ta nute?Pomocy! :)
-
co to za piosenka?[www74.zippyshare.com]
-
co to za piosenka?[www89.zippyshare.com]
-
-
-
-
Muzyka z tego filmikuMam tutaj taki filmik: [youtu.be] Chodzi mi o piosenkę, która jest w 7:18 jak jest ten łysy ...
-
Co to za piosenka?Piosenka leciała w tamtym roku w wakacje. Jej teledysk pokazywał jakaś wille gdzie była jakaś ...
-
Coś podobnego do Atrium Carceri - EraserWitam Tak jak w tytule, poszukuję jakiegoś podobnego kawałka w tym klimacie. [youtube.com]
-
Piosnka z teledyskuCześć, dzień dobry! Szukam piosenki z teledysku, który oglądałam już dość dawno temu. Jest to piosenka ...
-
Piosenka z lat 60tych o rozstaniuSzukam piosenki z lat 60tych wykonywana przez kobiete o glosie podobym do skater davis. Pamietam ...
-
Trap, kilka sekund utworuWitam szukam nutki 1:05 z tego filmiku niestety jest tylko kilka sekund ale może ktoś ...
-
Muzyka techniczna.. Ktoś może ogarnie tytułOstatnio usłyszane i nagrane w klubie Demon Piła
-
Muzyka z trailera gry. Co to za nuta?Witam. Mam problem ze znalezieniem pewnego utworu, który bardzo mi się spodobał. Pochodzi z trailera poniżej. W ...
-
muzyka od 0;35[youtube.com]
-
Atrium Carceri - Eraser - szukam podobnej muzyczkiWitam Tak jak w tytule, poszukuję jakiegoś podobnego kawałka w tym klimacie. Ma to być podkład ...
-
Piosenka podobna do tejWitam, zna ktoś takie rapowe kawałki w tym stylu: [youtube.com] Nie chodzi o jakieś smuty o miłości ...
-
Muzyka Z ZałącznikaMógłby ktoś podać tytuł piosenki.Byłbym bardzo wdzięczny. [www104.zippyshare.com]
-
Muzyka w filmiku proszę ;-;Co to za piosenka? Kojarzy mi się z motywem z Up ale to nie to ...