-
Ktoś zna tą wersję utworu Galantis - No Money?[www8.zippyshare.com]
-
Szukam spokojnej melodii granej przed wiadomościami w radiu złote przeboje!!!Witam dzisiaj tj. 28 maj (niedziela) o godzinie 9:56 w radiu złote przeboje tuż przed ...
-
Jaka to piosenka?Witam, szukam informacji o piosence, która ukazała się kilka lat temu w radiu i później ...
-
Tytuł podkładu tego filmikuWysłałem również pytanie do autora, czekam na odpowiedź. [youtube.com] Interesuje mnie tylko i wyłącznie podkład :)
-
Sport telegramWitam, szukam tytułu piosenki lub pliku z tą muzyką, która jest lub była już częstym ...
-
Piosenka z początku traileraSzukam piosenki z początku tego trailera, zaczyna się dokładnie w 2 sekundzie. [youtube.com]
-
Szukam nazwy lub wykonawcy piosenkiCześć, jak wyżej. Zespół jak i piosenka jest baaardzo mało znany, trafiłam na nią ...
-
piosenka z vlogaCo to za piosenka która pojawia się pierwszy raz w 9:54 a później w ...
-
Utwór z listy przebojów niemieckiego radiaPrzez chwilę słuchałem niemieckiego radia Bravo i spodobał mi się utwór z listy przebojów, był ...
-
szukam piosenkizamiast teledysku był rysunek na którym widać było jakiegoś chłopaka chyba blondyna w kapeluszu za ...
-
Dot. piosenki sprzed około 8-9 latWitam, czy Ktoś kojarzy piosenkę sprzed 8, może 9 lat śpiewaną przez dziewczynę (i'm thinking ...
-
Proszę o pomoc.Czy ktoś zna tytuł muzyki z poniższego filmu? [youtube.com]
-
Muzyka z reklamy OSHEEJak sie nazywa ta piosenka , znam orginał ale ta jest w jakimś remiksie :) [youtube.com]
-
Utwór od 0:28[youtube.com] Szukam utworu, który leci w tle we fragmencie podanego filmu od 0:28
-
Jaka to piosenka?Z programu "W tyle wizji". Z góry dziękuję za rozpoznanie, ostrzegam, utwór jest mało znany.
-
Co to za muzyka w tle?Chodzi o tą gdzie śpiewa najpierw kobieta, później mężczyzna: [youtube.com]
-
Yt[youtube.com] nutki 0:36
-
Piosenka podobna do...Witam! Proszę o obczajenie tej piosenki: [youtube.com] Jej refren, kojarzy mi się z piosenką, która niedawno ...
-
Czy ktos zna ten utwór?Witam reklama Volkswagena t-rock, jeżeli tkos wie co to za utwór bede b.wdzieczny. Dziekuje i ...
-
Witam. Czy ktoś zna tę pioenkę? z programu Warsaw ShoreWitam. Jaka to jest piosenka?
-
It's smoking, like fire? - proszę o pomocWitam. Szukam piosenki z lat 2003-2007, coś koło tego. Utwór ten często leciał w radiu ...
-
Piosenka w której mama ostrzegała córkę przed facetemCześć, Szukam piosenki Disco Polo, śpiewanej przez kobietę (na 90%), w której to w refrenie są ...
-
Co to za piosenka[youtube.com] co to jest za piosenka od 2 minuty i 58 sekundy z góry dziękuję ...
-
darker than blackSzukam utworu z anime darker than black odcinek 2 gdy dwoje bohaterów leży na ...
-
Piosenka z KFCTaką piosenke słyszałem z KFC i zastanawiam się, czy ktoś wie co to jest :/ [youtube.com]