-
Jaka muzyka na początku w tle???[youtube.com]
-
UtwórSzukam nazwy utworu pojawiającego sie w tym remixie [m.youtube.com]
-
Szukam paru remixów, proszę o pomoc. :)Cześć! :) Szukam paru remixów, ale mam tylko ich fragmenty. Utwory pochodzą z różnych filmików z ...
-
Wie ktoś co to za muzyka z Mcdonalda?Witam. Ostatnio chodziłem do mcdonalda i napotkałem fajną muzykę w której śpiewa kobieta i śpiewa słowa ...
-
czy ktos wie co to za song ?[youtube.com] od 12:00 min
-
Muzyka z meczów Skry BełchatówWitam poszukuję muzyki, którą można usłyszeć na meczach Skry Bełchatów. Leci ona w tle tego ...
-
Dj Hazel - Omen PŁoŚnica Andrzejki 2016Czy zna ktoś tytuł piosenki, rozpoczyna się w 51 minucie. czy to jakiś remix "no ...
-
Szukam piosenkiSzukam całej piosenki z załącznika, może być bardzo podobna.
-
Muzyka z teledysku dla WOŚPWitam, szukam utworu, który leci od 0:18 do 0:31 (+ ew. utwór z którego pochodzi ...
-
kojarzy mi się z F1 w Wielkiej BrytaniiMuzyka z refreny była w jakimś przerywniku F1 na ITV "chyba" Mało pamiętam, Zdaje sie, ...
-
Rozpoznajecie utwór?Podaje link. Podoba mi sie piosenka [jbzd.pl]
-
Nutka z filmiku[youtube.com] nutka od 13-17 sekundy
-
Muzyka z YT, od KaluchaWitam, poszukuję tytułu muzyki znajdującego się na początku oraz występującego w paru momentach w wideo. [youtube.com]
-
Muzyka z filmiku na yt ;D[youtube.com] Szukam muzki z 7:57 :D
-
jak nazywa sie piosenka ktora leciala w deichmannie?refren to I KNOW.... I KNOW...
-
Piosenka z CroppaWczoraj byłem w Croppie i zapamiętałem część teledysku do jednej z piosenek, ale tytułu nie ...
-
Jaką piosenkę gra SheldonJaką piosenkę gra Sheldon w 19 min 06 sek 8 odc. 1 sezonu ? Daję tutaj ...
-
Podkład z filmiku na YTCzy ktoś się orientuje co za podkład leci w tle? Shazam itp rozpoznaje za każdym ...
-
Zna ktoś podobne piosenki do tej ?(vocaloid)[youtube.com]
-
Szukam piosenkiWitam szukam piosenki niestety nie wiem jaki tytuł ani artysta ale pamiętam że w teledysku ...
-
nagranie z lat 80/90 - Eskimoskie dziecko bawiące się figurkami zwierzątHej, poszukuję piosenki (lub fragmentu programu), razem z teledyskiem puszczana chyba w którymś z programów ...
-
Proszę o pomoc !!!!Poszukuję piosenki z tego seta ➡ [www67.zippyshare.com] Zaczyna się od 0:30 do 2:55 byłabym ...
-
Piosenka Z Energy MixWitam. chciałbym wiedzieć jakie to piosenki 1. Śpiewa tam dziewczyna i coś takiego freaky boys, ...
-
Co to za nagranie z 8:37Hey, panie/panowie co to za nutka z 8:37 [youtube.com] Ta w aucie co sam ją ...
-
Tytuł utworu z tła filmuMiędzy 8:31 a 8:42 słychać bardzo słabo melodię, gdzieś wcześniej ją słyszałem ale nie znam ...