-
Jak nazywa się ta muzyka ?Ktoś zna ? [youtube.com]
-
Zna ktoś tą muzykę ?[youtube.com]
-
Co to za muzyka od 45:09?[youtube.com]
-
Szukam muzyki z filmkuChodzi mi o muzyke z samego początku: [youtu.be]
-
Dwie nutki klubowe[www88.zippyshare.com] [www39.zippyshare.com]
-
Refren z teledyskuWitam, mam pytanie co to za piosenka w refrenie w ang. [youtube.com]
-
Remix z filmikukojarzy ktos nazwę tej przeróbki dirty diany 10 18 [youtu.be]
-
kto to spiewa?utwór pomiędzy 37.12 - 39.35 [youtube.com]
-
Dramatyczna muzykaTo chyba jeden z dziwniejszych tematów. Mieliście kiedyś tak, że kiedyś usłyszeliście jakąś piosenkę i ...
-
Alistair Overeem at UFC 141 Weigh-in ?[youtube.com]
-
Szukam teledysku - tańcząca brunetka w pończochachWitam, poszukuje teledysku, który widziałam ponad rok temu. Pamiętam, że w całym była jedynie brunetka. ...
-
Piosenka z filmu "Sposób na blondynkę"Witam, poszukuje piosenki ze sposobu na blondynke a dokładniej z 62 minuty [cda.pl]
-
Poszukuję piosenki!Nie pamiętam nic oprócz kawałka teledysku... :x Był tam chłopak który szedł przez miasto i ...
-
Indyjska?Proszę o pomoc rozpoznania z nagrania. ;) "W tle udziela się pijany gość" ;) ...
-
Piosenka z 2016r. - co to jest?Czy kojarzycie piosenkę dancową, z 2016roku. W teledysku do niej jest jakaś impreza przy basenie. ...
-
teledysk - dorastające razem dzieciWitam, poszukuję piosenki po angielsku, pamiętam teledysk - dwójka dzieci, zakochana para, dorastają razem, jakieś ...
-
Szukam remixu od 01:12 :)[youtu.be] Pilnie szukam remixu piosenki od 01:12 z góry dzięki
-
Jaka to piosenka?Chodzi mi o tytuł piosenki jaka jest tutaj: [instagram.com]
-
Poszukuję piosenki z seta na Youtube, deep houseJak wyżej. Od dłuższego czasu szukam tytułu nuty z tego seta: [youtube.com] Zaczyna się od ...
-
Co to za melodia? (piosenka dla dzieci)Witam! Moja mama zastanawia się, co to za melodia i jaki jest tytuł utworu z tego ...
-
Szukam tego utworu[uploadfiles.io]
-
Muzyka śpiewana dziwnym językiemOstatnio gdzieś zasłyszałem elektroniczną muzykę że tak powiem ''z pierdolnięciem'' i szukam jej nazwy jedyne co ...
-
Jaka to piosenka? Nagrany kawalek na dyktowanie.Witam Dzisiaj na youtube na kanale "music on live" nagralem fragment piosenki ktora mi sie bardzo ...
-
Jest mi smutno, jest mi źle :( zapomniałem tytułu utworu.Piosenka byłą rytmicznie podobna do Eiffel 65 I'm Blue a zwłaszcza moment kiedy słyszymy Da ...