-
co to za piosenkaPamiętam że ma czarno biały teledysk, występują w nim krąglę kobiety z afryki, dobry bit ...
-
Co to za piosenka?Witam co to za piosenka tzn tytuł wiem ze śpiewa ją Die Amigos ale nie ...
-
Jak się nazywa ten utwór zagrany na gitarze?Z góry dziękuję za jego rozpoznanie. Jest on mało znany.
-
Pelna nazwa tego kawałka utworuMam tutaj wycinek utworu i mam nadzieję, że ktoś zna tytuł ;) [vocaroo.com]
-
Tytuł piosenki PAMIĘTAM TYLKO JAK ONA LECI xDa więc brzmi ona tak : para ram pa ram pam pam ...
-
From Paris to Berlin(szmitek ubojnia 3)Tak jak w tytule Potrzebuje remixu From Paris to Berlin ze(szmitek mix ubojnia 3) [youtube.com] Pomoże ktoś?
-
Muzyka z Liveleak'a[liveleak.com] Proszę o nazwę utworu zawartego w tym filmie. Z góry dziękuję. Edit. prosiłbym również o ...
-
Ktoś zna tytuł tej piosenki?Chodzi mi o pierwszą piosenkę/muzykę z tego filmiku: [youtube.com] Shazzam nie mógł wykryć bo za krótkie. Z ...
-
Nazwy nutek z seta[youtube.com] [+18] Witam, szukam nazw remixów z tego secika. Z góry dziękuję za pomoc :) 1. 03:32 2. 14:00
-
Piosenka z 39 i półOdcinek 3 sezonu 3, około minuty 6, plik z muzyką w załączniku, z góry dziękuję ...
-
Co to za utwór?Witam, zna ktoś może, ten utwór? [youtube.com]
-
Muzyka zagranicznaKtoś może zna tę nutę? Dziękuje z góry za pomoc. [youtube.com]
-
Bardzo proszę o pomoc ! szukam juz tego wszędzie !Witam, dzisiaj na uczelni przechodząc na wykład usłyszałem piosenkę, która już cały dzień chodzi mi ...
-
Muzyka z początku tego filmikuPoszukuję muzyki z początku tego filmiku.Chodzi o to jak matka ze swoim mężem coś mówią ...
-
Ktoś zna?Wszystkie programy do rozpoznawania muzyki zawiodły, może ktoś coś? [youtube.com]
-
Nie mogę zidentyfikować tego utworuPiosenka jest z gatunku klasycznego. Ale nie wiem kto jest kompozytorem, choć nie raz była ...
-
Nazwa Remixu SobotyCo to za remix soboty disco polo ? [hearthis.at] minuta 2h:34m:25s
-
Muzyka z filmiku na Youtube.[youtube.com] Chodzi o kawałek od momentu 0.02 - 1.07
-
Utwór od 2:00? Polskie Drogi #66Z góry dziękuję :) [youtu.be]
-
piosenka ;_;Hej, chodzi mi piosenka po głowie ostatnia i nie mogę dojśc jak się nazywa.. Chyba jakie,ś ...
-
-
Teledysk dj z lat 2006-08W teledysku była dziewczyna gibjąca się w różne strony w pokoju ze zgniłozieloną lamperią. Piosenka ...
-
prosze o tytuł.może zna ktoś tytuł nutki z 1:10?? [youtube.com]
-
Utwór Epic Gold - remixCzołem, mam problem z namierzeniem piosenki z filmiku. Chodzi mi dokładnie o ten remix, zaznaczam ...
-
Szukam piosenki ze sklepu StradivariusSiemka, poszukuję piosenki, którą usłyszałem w sobotę w sklepie Stradivarius. Była to piosenka bardzo spokojna ...