-
Czarny facet rapuje w białej koszulce z dziura, [pod pacha, z boku?]Witam, poszukuje teledysku w którym czarny mężczyzna rapuje po angielsku siedząc chyba na dachu w ...
-
polo tvwitam szukam piosenki swiatecznej na teledysku spiewa pan i gra na gitarze słow ...
-
Co to za piosenka w tle?Radio capital fm
-
Poszukuję teledyskuSzukam teledysku, w którym na chłopcu przeprowadzono eksperymenty. Znajdował się w czarnym pomieszczeniu, był podpięty ...
-
Muzyka z filmu, w ktorym gra Paul WalkerWitam, poszukuje jednej piosenki z filmu "Podwójna Tożsamość" z Paulem Walkerem. Muzyka leci od 29:35 do ...
-
Kawałek z siłowniKtoś coś kojarzy? Shazam nie pomógł, a sam nie mogę znaleźć :/
-
Piosenka z motywem...Witam. Piosenka wyszła pomiędzy rokiem 1998, a 2000. Śpiewana modnym wówczas rapowanym stylem przez czarnoskórego ...
-
ponawiam, może terazSzukam utworu, leciał gdzieś -2005, nie znam angielskiego, refren leciał coś tego typu. Szeri i ...
-
Szukam Piosenki, dziewczyna zabija faceta w sukni ślubnejJak w tytule, pod koniec teledysku dziewczyna w sukni ślubnej zabija faceta
-
ayo technology remix piosenki[youtube.com] Znacie ten remix? byłbym wdzięczny. 3:04
-
Zespół Indie RockHej, w pracy sluchałem non stop pewnego utworu jednak nie zapamiętałem tytułu oraz zerpołu. Jest ...
-
Tytuł pierwszej muzykiProszę o tytuł pierwszego utworu tego mixu [youtube.com]
-
piosenka lkubowa klubowiczeproszę o tyttuł tego kawałka pozdrawiam \'załaczniku
-
Kawałek z seta I.GOT.U[youtube.com] chodzi o utwór z 18:40, pozdrawiam :)
-
Jaki to bootleg?Szukam bootlegu piosenki NERVO FEAT. AMBA SHEPHERD - DID WE FORGET(ID BOOTLEG) Tu link do mixu, ...
-
Pomóżcie :)Pytanie jak się nazywa nutka z około 13 minuty tego seta ? [youtube.com]
-
Witam, rozpoznaje ktos bicik ?:>[facebook.com] Chodzi głownie o piosenke w tle :)
-
Muzyka z tekstem w refrenie "wide open"Witam, dzisiaj slyszalem piosenke, która w refrenei zawierała "wide open". Niestety nie miałem okazji dłużej ...
-
Piosenka z "Gimme more"Cześć, szukam piosenki, którą usłyszałem w siłowni, raczej nowa, bo puszczają tam praktycznie same w ...
-
nexboy live set 25.04.2015poszukuje nazwy tego kawalka w zalaczniku,wiem ze get down chyba od teista ale remixu znalezc ...
-
co to za piosenka?jak w temacie co to za piosenka? [facebook.com] p.s. trzeba być zalogowanym na fb by zobaczyć ;/ ...
-
Tiesto Get Down-jaki remix/bootleg?jak w temacie
-
Heaven ZGGGwitam potrzebne nazwy kawałków :D [youtube.com]
-
Co to za kawałek wielkie dzięki[youtube.com]
-
Piosenka ŚwiĄteczna?Witam serdecznie! Szukam piosenki (tytułu autora) która utknęła mi w pamięci ale nie pamiętam tytułu ...