-
Szukam piosenkiSzukam piosenki, której słowa (prawdopodobnie w refrenie) brzmią mniej więcej tak: ... think about you. away ...
-
Szukam nazwy serialu ze SMOKIEM ! (chory smok, dzieci, płot, szopa)Moja kobieta szuka bajki swojego dzieciństwa. Jedyne dane jakie mam: - normalni aktorzy, smok w stylu ...
-
instrumental[youtube.com] zna ktoś? chodzi o wersje instrumental
-
PianoWitam szukam wersji pianino z filmu Na Dobre i Na Złe o oryginalny kawałek co ...
-
Piosenka którą śpiewa murzynka na plaży "Rock your baby"Witam ostatnio męczy mnie pewna piosenka której tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Śpiewała ją murzynka ...
-
Co to za utwór?Szukam, szukam i znaleźć nie mogę. Shazam też nie pomógł. Kojarzy ktoś? [youtu.be]
-
YT, gitara, spokojny utwór, od 2:30[youtu.be]
-
najlepsze lata 90szukam nazwy zespołu z lat 90-tych. z teledysku z MTV pamietam tylko ze była MEGA ...
-
Kto to śpiewa i jaki jest tytuł[youtube.com] chodzi mi o pierwszą melodię, która leci. coś mi się kojarzy, że to śpiewa kobieta, ...
-
muzyka w tle ważenia Conor McGregor - Eddie Alvarez: Ofiicial Weigh-InCo to za muzyka w tle ważenia Conor McGregor - Eddie Alvarez: Ofiicial Weigh-In. Mam ...
-
Stara piosenka, brak dużych szczegółów, pilnie poszukujęHej, od pewnego czasu szukam starego teledysku, wydanego prawdopodobnie w latach 2000-2005. Jest on polskiej, męskiej ...
-
co to za muzyka w tle leci na początku[cashcapitalsystem.com] co to za muzyka w tle leci na początku wyskoczył mi taki filmik gościu coś ...
-
Stary hit, proszę o pomoc!Piosenka ogólnie melancholijna, powolna, starszy hit. Słów nie znam chyba chociaż mogło to być coś ...
-
#youtube[youtube.com] zaczyna się w 0:18
-
Pomoc z znalezieniem piosenkiWitam jedyne co pamiętam wypiszę na dole: -śpiewa dziewczyna -na pewno nie po polsku -w refrenie jest aaaaaaaaaaAAAAAaaAAaaaaa ...
-
Szukam całej piosenkiPomocy szukałem dokładnie to jest remix piosenki "I need your love" dodaje załącznik potrzebóje całego ...
-
Co to za muzyka na gitarce ?Bardzo prosze o pomoc co to za utworek. z gory dzieki :D (po 15 ...
-
Piosenka ze sklepu SinsayWitam. Niedawno przebywając w sklepie Sinsay natknąłem się na piosenkę, która wpadła mi w ucho. ...
-
Piosenka z Ryjka 2016Jaki tytuł ma piosenka która leciała podczas drugiego skeczu kabaretu Fair Play Crew (22:15) ?? ...
-
muzyka z radia festgrali ten utwor dzisiaj po poludniu zdazylem nagrac tylko chwilke w refrenie jest slowa z ...
-
Co to za piosenka POMOCY!!!!! i tak nie znajdziecie leszcze,[youtu.be] co to za muzyka w tle od 2:16
-
Snoped Joey RuiterWitam poszukuje tytułu utworu z tego linku [vimeo.com] nie mam pewności czy został stworzony na ...
-
Kojarzy ktos ten teledyskBardzo długo poszukuje piosenki gdzie w teledysku zespoł muzyczny jedzie przez miasto w ,,akwarium'' lub ...
-
Nieznany Utwór z Czeskiego RadiaJak się nie mylę utwór był grany w czeskim radiu internetowym, Niestety nigdzie nie mogę ...
-
Podkład muzyczny. Vertical Videos Syndrome.Witam, Będę niezmiernie wdzięczny za podanie mi tytułu pierwszego utworu z podanego niżej linka [youtube.com] czas: o:oo - ...