-
Utwór pochodzi z jednego z filmików Kubsona. Pomoże ktoś?Załączam krótkie nagranie.
-
szukam tytułuszukam szukam i doszukać się nie mogę [facebook.com]
-
Czy pobierał ktoś z sieci album VA Dance lub techno (Chyba 2oo8), w którym.... W którym były utwory m innymi DJ Emaxx & DJ Mns - Nostra Culpa ...
-
utwór z radia planeta.fm kanał house, ktoś coś ??ktoś kojarzy ?
-
Proszę o tytułSzukam tytułu do tej piosenki klubowej mam urywek ale bez tytułu a chciałbym miec pelną ...
-
Kawałek z PLANETA.FM House pomocyKawałek z planeta fm house pomożecie ??
-
M Jak MiloscWitam poszukuje piosenki z wczorajszego serialu wtorek, jak facet stanął na balkonie w białej ...
-
Prosze o pomoc w rozpoznaniu piosenki z wideo.Dziś dostałem od znajomego wideo z piosenką która mi się spodobała lecz nie znam jej ...
-
Co to za piosenka!Proszę o szybką odpowiedz :)
-
Pamiętam tylko teledysk.Piosenka to trap. Sluchalem jej na youtubie. W teledysku na poczatku w lozku lezy dziecko ...
-
Poszukuję tej oto muzyki[vine.co]
-
Zna ktoś te nutkę?Witam. Tak jak w tytule, potrzebuje tą nutkę. Z góry dziękuje
-
Szukam piosenki, pamietam tylko teledyskWitam, szukam piosenki australijskiej grupy muzycznej ( jedna dziewczyna i kilku chłopaków). Na teledysku ...
-
piosenka z yt elektro - houseSiema, wiecie może co to za kawałek ? rozkręca sie ok 0:50 [youtube.com] dzięki
-
Piosenka z ytSiema, wiecie może co to za kawałek zaczyna sie 0:18 [youtube.com] dzięki
-
pomocy potrzebny tytuł lub wykonawcajest to trance z lat 80-90 w zasadzie jest tam tylko jedno słowo mówione przez ...
-
Pilnie potrzebna piosenka :DProszę o pomoc ;)
-
Co to za piosenka??Pilnie muszę wiedzieć bo nie zasnę!!! :PSzukam piosenki, z której pamiętam tylko jak wyglądał teledysk chyba śpiewał facet ale pewny nie ...
-
co to za kawałek?[youtube.com]
-
Muzyka z galileo.Witam mógłby mi ktoś powiedzieć jaki jest tytuł piosenki z odc 584. Leciała w momencie ...
-
co to za kawaleczek[www35.zippyshare.com]
-
Szukam piosenki, kojarzę teledysk.Piosenka jest starsza niż 2 lata, bo 2 lata temu jej słuchałem. W teledysku był facet, ...
-
Co to za kawałek e tle do 2 minuty[m.facebook.com] Co to za kawałek ktory zaczyna się od boom boom
-
Co to piosenka?Pomóżcie, chociaż tytuł oryginału proszę.
-
Piosenka w tle z filmiku na YTWitam! od kilku miesięcy bezskutecznie próbuje znaleźć piosenkę z tego filmiku --> [youtube.com] (0:00 - ...