-
JuŻ 2 Dni Staram SiĘ PrzypomnieĆ Ten UtwÓr ProszĘ O PomocTW-------TW-TW-TW------TW-TW-TW--TW--TW W utworze spiewają dzieci w refrenie coś takiego: TW-------TW-TW-TW------TW-TW-TW--TW--TW get de wecz you war dy ...
-
Jak nazywa się remix piosenki "Maroon 5 - This Love" z nagrania?Witam, poniżej wrzucam link z nagraniem remix'u piosenki "Maroon 5 - This Love". Mam wielką nadzieję, ...
-
JAKI REMIX TEJ PIOSENKI "Timbaland - Apologize ft. OneRepublic" ?Witam! Chciał zapytać czy ktoś wie jaki to remix piosenki "Timbaland - Apologize ft. OneRepublic" Poniżej ...
-
Utwór z "making of - ambition " od 3:48 do 4:13Już ponad rok czasu próbuje znaleźć tytuł lub wykonawce. Czy może mnie ktoś oświecić? [youtube.com] od 3:48 do ...
-
Szukam piosenki co ją kiedyś śpiewaliCo to była za piosenka co na początku października grali w radiu maryja z refrenem ...
-
Szukam takiego niemieckiego teledyskuSzukam takiego niemieckiego teledysku co tam był jakiś volkswagen i na końcu go jakiś sportowy ...
-
Prisoners Show ElectroKtoś może wie co to za piosenka 02:02? [web.facebook.com]
-
Pomocy od kilku miesięcy bez skutecznie szukam jednego utworu Trance bądź Ravewystępuje tam tylko jedno słowo " flow" potem jest krótkie wejście na klawiszach i dodany ...
-
Jaka muzyka w tle>>??[youtube.com]
-
Szukam muzykiWitam. Szukam muzyki z tego filmiku [youtube.com]
-
House music?Szukam od miesiąca nutki, którą usłyszałam na treningu i za ... nie potrafię znaleźć! Wokal kobiety ...
-
ayo technology remix saiyan flex[youtube.com] Od 3:00 nutka Bankowo to Ayo Technology,ale remixu za cholere nie moge znaleźć :/
-
Szukam teledyskuKiedyś widziałam na You Tube i pamiętam jak przez mgłę.. W teledysku było kilka lasek, jedna ...
-
Film co to za nutka?Link; [youtube.com] cóż to za sztos?
-
Piosenka ze sklepu C&ARomantyczna piosenka śpiewana przez mężczyznę, dosyć wesoła melodia i tekst. Usłyszałam ją dzisiaj w c&a. ...
-
Co to za nuta ??[instagram.com]
-
Czy ktoś wie co to za piosenka? Wgrywam melodię.Melodia z castingu 3 edycji top moel, kojarzę piosenkę ale nie potrafię sobie przypomnieć, proszę ...
-
co to za utwór?[youtube.com]
-
Rosyjska techniawaWitam Wszystkich, wpadl mi ostatnio w ręce fragment utworu I za chiny ludowe nie moge ...
-
Niemiecki RapWitam szukam jednego kawałka pamietam że w teledysku gość biegnie przez miasto i jest tam ...
-
muzyka z vloga (majewski & denn) od 12:30[youtube.com] Szukam pioseneczki z powyzszego vloga, dobrze i czysto slychac nute od 12:30 do konca. sprawdzalem ...
-
Polska piosenka o tematyce miłosnejSzukam polskiej piosenki o tematyce milosnej. Spiewal ja mezczyzna.
-
Podobny fragment piosenkiWitam Ostatnio przeglądając bity hiphopowe znalazłem ten poniżej. Kojarzy mi się on z jakąś piosenką. Albo ...
-
Piosenka-pierwszy taniecCześć, wiecie jak nazywa się piosenka z 4 odcinka ślubu od pierwszego wejrzenia, która leciała ...
-
czy ktoś zna tytuł tego utworu?czy ktoś zna tytuł tego utworu?