-
Piosenka z Riviery! Du du du...Czesc, dzisiaj bedac w galerii handlowej riviera na 3 urodzinach poleciala bardzo fajna piosenka rockowa. ...
-
Piosenka z refrenem "flying"Miesiąc temu w RMF FM usłyszałam skoczną piosenkę śpiewaną przez mężczyznę (chyba czarnoskórego) gdzie ...
-
Co to za HARDSTYLE?[www25.zippyshare.com]
-
Jaka to muzyka z intra "Klasycznej Irenki" z MSP odc. 3 ?Daję link do filmu klasycznej Irenki, i tam gdzie otwiera się ta książka, to jaka ...
-
zna ktoś?szukam pisoneki śpiewa kobieta fragmenty to uuu uhu...you river? is so cold.... baby you should ...
-
Może ktoś z Was zna jakieś podobne remixyPoszukuję nutek w podobnych klimatach do tych: [youtube.com] [youtube.com] [youtube.com]
-
Piosenka klubowaOstatnio słyszałem piosenkę klubową chyba włoska lub hiszpańską za dużo nie pamiętam wiem, że w ...
-
Proszę o pomocPoszukuje muzyki podobnej do ścieżki dźwiękowej z audiobooka "Nadia, Więzień Putina" podaje link i czekam ...
-
Zna ktoś muzykę ?[youtube.com]
-
Muzyka z internetu ale nie wiem z jakiego filmiku.Ktoś zna może ten utwór ?
-
Poszukiwania piosenki w oparciu o ubogi opis teledysku.Jakiś czas temu oglądałem teledysk pewnej piosenki, nie wiem dlaczego, ale dziś o niej pomyślałem ...
-
Jak się nazywa ta piosenka zagrana na gitarze elektrycznej?Piosenka nagrana na ulicach Krakowa, z góry dziękuję za jej rozpoznanie.
-
YT, filmik trening barków z Lukasem DojkaProszę o pomoc przy rozpoznaniu piosenki z tego filmiku: [youtube.com] Z samego początku, od 0:00 do ...
-
Jaki to tytuł dubstep?kurczę, jakiś czas temu usłyszałem na YT piosenkę u znajomego na jednej z playlist możliwe ...
-
Co to za nutkaWitam, szukam nutki która leci od 0:26 do 0:56 [youtube.com] Proszę o pomoc. Z góry ...
-
Co to za piosenka? Vlog Dominiki Malinowskiej![youtube.com]
-
Melodia z GalileoHej ;) Czy ktoś może kojarzy co to za melodia z reklam Galileo, czasem też ...
-
galileo melodiaHej ;) Czy ktoś może kojarzy co to za melodia z reklam Galileo, czasem też ...
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki .Koleś z kręconymi włosami śpiewa o dziewczynie modelce siedząc w domu z ...
-
Utwów z wykorzystaniem sampla wokalu Salt'N'Pepa- Push It, następnie słowa "don't let go"Na początku wykorzystany jest sam wokal z tego utworu "Salt and Pepa's here, and we're ...
-
pisoenka która nucą chłopaki 10:16[youtube.com] chodzi mi o piosenke 10:16 która nuca chłopaki pozdrawiam :)
-
Piosenka między 2011-2013....Blondynka w złotym bikini. Jakieś takie bałkańskie klimatyPoszukuje piosenki gdzie w teledysku śpiewa blondynka w złotym bikini. Co raz wchodzi do wody, ...
-
Wolna piosenka z wokalem kobietySzukam piosenki która zaczyna się od nucenia w stylu "tyn ty ryn tyn tyn ty ...
-
Muzyka z traileru filmu "Surfer, Dude"Cześć, nie mogę znaleźć muzyki z końca tego traileru, czy ktoś jest w stanie mi ...
-
Pewnie remix - help! :)Help - szukam od dwóch dni - może ktoś rozpoznaje :) [youtube.com]