-
Polska piosenka - nagranie z radiaZałączam prawie cały utwór zgrany z radia. Próbowałem już znaleźć po tekście piosenki ale nic. ...
-
Piosenka francusko- angielska, śpiewa facet, w stylu arabskimSzukam piosenki znanej, śpiewa facet na pewno po francusku i chyba też po angielsku. Wydaje ...
-
Piosenka z yt[youtu.be] od tego momentu 3:54 oraz 4:18 (jeśli to nie ta sama). Z góry ...
-
Kawałek z klubu ,prosze o pomoctak jak wyżej kawałek z klubu :)
-
Muzyka z Youtube. Trochę retro i instrumental.Minuta 2:21 [youtube.com]
-
Im so lost with youpiosenka bardzo spokojna śpiewana przez mężczyznę i w refrenie "im so lost with you" dodaję link ...
-
Utwór z pier*olnięciem, electro house - [PODGLĄDOWA MELODIA Z KEYBORDA]Hejcia, szukam tej nuty wygranej na klawiszach, jest na mocnym basie, to co załączam niżej ...
-
Piosenka z radia.Cześć! Na wstępie muszę napisać, że niestety nie wiem, na jakiej stacji radiowej leciała ta piosenka. ...
-
Nananana ?Hej, szukam piosenki z lat 70', 80' albo wczesne 90' w której pojawiają się fragmenty ...
-
Piosenka z Britain's Got Talent.Szukam piosenki z tego filmiku --) [youtube.com] Dokładny czas to 01:33 do 01:39. Szukam jej od ...
-
Nowy utwórNa imprezie nagrałem utwór. Zależy mi na poznaniu nazwy utowru. Nagranie jest kiepskiej jakości bo ...
-
BudzikSzukam "zwariowanego" budzika... nie jestem pewien ale jest on chyba jednym z standarowych dzwiekow w ...
-
szukam teledyskuod dłuższego czasu szukam animowanego teledysku który utkwił mi w pamieć - czarno-biała kreskówka, dziewczyna ...
-
Szukam piosenkiHej, szukam starego, hip-hopowego kawałka, w którym na teledysku, na samym początku idą raperzy w ...
-
Bardoz prosze o podanie mi nazwy tej piosenki technoZnalazłem tą nutę na starej płycie Cd ale nie mam tytułu
-
Utwor z reklamyCześć. Szukam tego utworu, który leci na początku reklamy (link nizej) już baaaaardzo bardzo ...
-
Pomoże ktoś?Proszę o pomoc w rozpoznaniu piosenki z filmiku poniżej (Start od 56min 23s): [youtu.be]
-
nazwa teledysku blondyny z gosciami z sześcianowymi głowami - animowaneZnacie może nazwę piosenki lub zespołu. Teledysk robiony w różnych stylach animowanych. Spiewa blondyna, dwóch gości ...
-
Kawałek houseRozpozna ktoś? [www76.zippyshare.com]
-
Kto wykonuje utwór 5.15 - 9.00?jw. [youtube.com]
-
piosenka z filmikupiosenka z filmiku ([facebook.com] doladnie sie nazywa na tym profilu This Is Called Amazing !!! @rynosaurusflex
-
Zna KtoŚ TytuŁ?[oddshot.tv] ZNA ktoś tytuł tej muzyki?
-
Hip hop tv 11 pazdziernika 2016 Ktos pomoże ?Witam, poszukuje utworu polskiego hip hopu z nowego kanału Hip Hop tv, Utwór leciał wczoraj ...
-
Muzyka chyba z radia EskaWitam. Szukam piosenki z damskim wokalem o ile można to tak nazwać ;D, chyba trance ...
-
Jaki tytuł trap/baltimore piosenki?Jaki jest tytuł pioesnki zaczynającej się w 1:00? Szukam od miesiąca i nic :( [youtube.com]