-
Rok 2000/01 MTV "orkiestra..."Witam Szukam piosenki z lat 2000/2001( jezeli dobrze panietam). Teledysk dosyc pozytywny. Przedstawiona ...
-
radio chicago landSzukam utworu ktorego kompletnie nie pamietam W refrenie leci ije ijeeee i w tekscie bylo ...
-
-
-
Szukam pewnego utworu z KSW 36Tak jak wyżej, a konkretnie chodzi mi o piosenkę przy której do klatki wchodziła Sheila ...
-
[The Voice Of Poland] Piosenka z napisów końcowych.Cześć, poszukuję piosenki z napisów końcowych 10 odc. The Voice Of Poland. [vod.tvp.pl] od 53:00 do ...
-
Piosenka z filmiku eX Metin2 Min. 11;30[youtube.com] Muzyka z 11:30. Bardzo proszę o pomoc :)
-
Proszę o tytuł tej piosenki [ ponoć jest to retro]tak jak w tytule
-
dość trudnepoda ktoś nazwę utworu w tle lub link do piosenki? [youtube.com]
-
Kto to śpiewa?Jest to stary angielski utwór, w którym śpiewa mężczyzna, a w refrenie razem z nim ...
-
Niemożliwe - muzyka z filmiku z facebookaWitam. Szukam piosenki, nazwy, artysty którą ją wykonuje. Próbowałam po tekście, na rozpoznaniu muzyki, czytałam ...
-
Mam talent - odcinek z 1.10 - żonglerHey, Żongler miał w tle jakąś klasykę - chyba cztery pory - tylko przerobioną ... ktoś ...
-
Teledysk z oczu bohateraWitam, szukam piosnki ...niestety pamiętam jedynie teledysk. Wydaje mi sie ze jest to jakiś remix. ...
-
Piosenka po teledyskuCzy jest tu może jakiś specjalista od muzyki deep/club/ trap? Spotkałem ostatnio piosenkę która bardzo ...
-
Utwór podobny / oryginalny z tekstem "If you get it right The first time"Hej szukam oryginalnego utworu który został zremixowany/zcoverowany w tych poniższych: [youtube.com] [youtube.com] [youtube.com] Tekst: If you get it right The first ...
-
Jak nazywa sie piosenka w tle??[facebook.com] Pierwszy filmik 'Szczescie to tylko...kasa?!''
-
Klip dwór ludwika XVISzukam teledysku, ktory ogladalem 5-6 lat temu. Najprawdopodobniej amerykański lub brytyjski zespół kilku dziewczyn. Muzyka ...
-
co to za nuta od 4:00 ?co to za nuta od 4:00 ? [youtube.com]
-
Szukam muzyki z filmikuWitam szukam muzyki z tego filmiku : [m.youtube.com]
-
Co to za utwór (dubstep)?Z tegoż filmiku [youtube.com]
-
słyszałaś/ słyszałeś? może znasz? pomóż :)hej :) bardzo proszę o pomoc w znalezieniu tytułu piosenki z linku [instagram.com] prosze :))
-
Kawałek o Gejach/peałachszukam kawałka w którym sa wyzywane pedały kawałek był bez zadnych ft. jeden raper . ...
-
klubowiczewitam.zna ktoś z was te nutki ? [youtube.com]
-
clubbaseszukam nutki z 37 minuty :) Pozdrawiam [www60.zippyshare.com] Wiem ...
-
czy ktoś zna? kojarzy?hej :) bardzo proszę o pomoc w znalezieniu tytułu piosenki z linku [instagram.com]